søndag 1. februar 2009

Sokker fra forrige århundre….

Ja, de ble påbegynt for mange, mange år siden, men nå er de omsider ferdige. Det gledelige er at jeg ikke synes sokker er det verste å strikke lenger, så kanskje kommer det flere utgaver av arten:-)

DSC01072

I Trondheim idag er det skikkelig ullsokkevær, med sol og flere kalde grader. Måtte februar bli en god og kreativ måned for oss alle!

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

De var skikkelig fine! Jammen godt du fikk strikket de ferdig. Jeg hadde det også slik med sokker, men etter at jeg begynte å strikke mønster på, eller bruke selvstripende garn ble det mye morsommere. Ha en fortsatt fin søndag!

MajorogMeg sa...

Som sagt, de ble kjempefine. Vi skulle hatt slike alle i Trøndelag om dagen. Tror jeg må tenne opp i ovnen..

Sidsel sa...

Sokkene ble jo kjempefine! Disse må du strikke flere av:-)

Sylvia sa...

HEI
Slike sokker strikket jeg en gang. Må være over 10 år siden, tror jeg. bare mine var røde, elsker jo rødt, jeg vet du! De ble litt store, derfor tovet jeg de, og de ble brukt som tøfler inne.
de er veldig fine å brette over skoletter nå på vinteren, da!

Som mine dager er sa...

Tøffe sokker med nedbrettskant. Har strikket meg noen sokker jeg også, for noen år siden vel og merke, og det er som du sier egentlig ganske gøy. Har lenge dvelt ved tanken om å gripe etter no håndarbeid igjen, og det eneste jeg ser for meg, er et helt hvitt heklet teppe! Men der virker helt uoverkommelig, så enn så lenge blir jeg sittende foran tastaturet ;-)

De beste ønsker for februar til deg også.

Klem fra Marit

Tulip sa...

De ble kjempefine!
Strikket i løpet av to årtusener, faktisk!
Ting tar tid, hihi:)
Fint du fikk dem ferdig!

Solveig sa...

Gratulerer med å få dem ferdig. De ble flotte - det er jo noe spesielt med slike gamle norske mønstre. Det er ullsokkevær på Sørlandet også for tiden.