lørdag 31. januar 2009

Du er en engel….

…….sa jeg til gubben og ga ham én…for innimellom, på gode dager, har han et litt engleaktig skjær over seg…..vingene og de lyse krøllene kan være vanskelig å få øye på, men legger jeg godviljen til, så er alt mulig…….

DSC01071

Sannheten er vel den at jeg har en fascinasjon for engler, og denne sto bare og hvisket “ta meg med hjem”…noe jeg selvsagt gjorde….den var jo et kupp! Og hvorfor ikke da donere den til sin kjære? Jeg gjør det hver gang jeg kjøper blomster eller ting og tang……så DET skal jeg ha:-)….

God lørdagskveld til alle engler der ute!

6 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Ho ho..ja enhver kan være en engel hvis man virkelig ønsker seg en, da er det greit å ha noen å gi den bort til ;-) Fin var den å!
Her står maten i ovnen, sulten som ulver.
Må ut en tur til før jeg synker ned i go`stolen for kvelden.
Ha en flott kveld!!

Sidsel sa...

Hm stakkars gubben, han får sikkert mye han ikke ønsker seg så jeg tror han er en ekte engel:-) Hils engelen og god helg til dere begge!

Akvarella sa...

Hallo. Takk for hyggelig hilsen.
Det var jo pene ord du ga din kjære da, ja vi må passe godt på dem.
Engelen var jo skjønn da.
Vi skal til Skautrollet på middag i kveld, så det tror jeg blir bra.
Ha en fin kveld du også

Randi sa...

hahaha...ja den var lur...ska begynne med det jeg også.
Engelen var nydelig den...elsker engler jeg også, så jeg klarer aldri å gå fra en.

Ha en fin helg

hobbydilla sa...

Hei:) tusen takk for besøket:) For en nydelig engel....og for en smart måte å anskaffe seg litt nytt på:) Kjempesmart!! tror eg skal adoptere den! Men det spørs om mannen min kommer til å sette like stor pris på de tingene han får...men da får eg vel bare si at det er tanken som teller!hehe:) Får vente noen mnd til før eg tester det ut...har nemlig kjøpestopp på pene ting for tiden..har en liten klatremus i hus som er ekspert i å komme seg opp på stoler og bord så det er ikke mye som har overlevd det...sukk! Men det er nå heldigvis bare en overgang...:)
Ønsker deg en flott søndag!
klem:)

Hobbygåsa sa...

Hehe så smart, da får jo han alt du ønsker deg. Men englen var skikkelig fin, så det var godt du fikk den med hjem. Ha en fin søndag!