lørdag 4. juni 2011

Tovepia gjør ting hun ikke kan…

……men jøje mæ som æ kose mæ:) På hytta har jeg stort sett egenprodusert “kunst”, og det er virkelig artig å lage bilder og bruke farger kun med tanke på hvor bildet skal henge.

IMGP2742

Jeg kan ikke tegne, og jeg kan ikke male, men jeg kan leke meg med pensel og farger;) Når jeg holder på med et bilde, hender det jeg kommer i den såkalte “flytsonen”, hvor tida står stille og hvor jeg ikke enser noe rundt meg, så dette er medisin for sjela:O) De henger overalt, til og med på do:O)

IMGP2745

Jeg kjøpte det første lerretet for ca 4 år sida, og det går i rykk og napp; og gudene skal vite jeg har malt over lerretet flere ganger og bare begynt på nytt;) Jeg kan jo ingen teknikker, så her blir veien bildet til mens jeg går maler:O)

IMGP2753

Jeg anbefaler virkelig alle å kjøpe seg et lerret eller to og sette igang, du kan bli overrasket over hvor trivelig syssel dette er! Jeg vet jeg er dumdristig som tør å vise mine naive bilder, men jeg tar meg ikke selv så høytidelig, så de som skjemmes på mine vegne, får bare gjøre det:O)

IMGP2741

Bildet over er under arbeid og skal i annekset, hvert rom må jo få sitt bilde:O))

Ha ei fargerik helg videre:)

Klem fra tovepia……………………….som uredd prøver seg på det meste;)

65 kommentarer:

Mona sa...

Synes du er veldig flink jeg!! Det første bildet du viser, likte jeg så godt at jeg kunne hatt det i egen stue :-)
Ha en flott lørdag!!

Havfruen sa...

Jøssess:) De var jo fine jo:) Men du er glad i blått...det visste vi jo...og det vises godt:)
Mal videre og kos dæ, klemmings:)

Mormorfarmor Inger sa...

Kjempefine! Jeg har stadig planer om å prøve meg litt, har haugevis med maleutstyr... så nå spørs det om jeg ikke setter igang snart jeg også!

Fortsatt god maling!

Klem Inger

Bitt@mi sa...

Du er jo bare herlig,i alt det blå:-)))) Er det akrylmaling du koser deg med? Og ja... det er herlig å komme i flyt med sånt, har drevet litt med det for mange år siden. Har også noen lerreter stående, men jeg har ikke inspirasjon til å starte...
Synes de tok seg godt ut på veggene, Tove:-)
Klem, og herlig lørdag til deg!

Anonym sa...

WOW - selger du?? Kjempeflotte bilder, Tove! Hvem bryr seg vel om teknikker? Jeg har mange ganger tenkt å prøve meg på slike syssler, foreløpig er det blitt med tanken. Men, kanskje en dag...Kos deg videre, det er iallefall innesysslevær i dag. Klem til deg**

Elins Strikkeri sa...

Synest bildene dine er fine!! Du har da ingenting å skjemmes over, kos deg videre med malinga di:))

Janna sa...

Synes bildene dine var kjempefine, og som du sier: det å drive med en slik syssel kan være veldig avslappende. A finne flytsonen må være kjempedeilig - og ikke minst befriende, tror jeg. Jeg liker også å drive med slike ting, ennå har jeg ikke investert i noen lerreter, men det kommer jeg til å gjøre etterhvert.

Så fortsett det gode arbeidet, her kan du jo virkelig designe og male etter egen lyst og behov, ser jo at bildet over sofaen matcher putene og sofaen perfekt.

Ha ei fin helg videre.
Klem

Greta sa...

Eg har eit stygg uvane eg sei kva eg liker og ikkje liker eller så sei eg ingen ting. Lar vere å kommentere. Eg kommenterer her og da sei eg at du skal fortsette med å gjøre det du ikkje kan. Eg og T studerte bildene dine og vi likte veldig godt det øverste og spesielt det over sofaen. Det siste får ein sjangse til for det er ikkje ferdig.

Tussi sa...

Dette kan du trygt fortsette med. Flotte farger, og det er jo så gøy (vet det, har prøvd..)!
Ha en fin helg :)

Olavs Blogg sa...

Dette så da moro ut, og finble det da også. Har aldri malt med oljefarger på lerett, men skal sannelig ta sjangsen en gang, men får sikkert ikke tildelt noen plass på veggen, he he
God fornøyelse videre med malingen og ha en fin helg.

Merethe sa...

Du undervurderer deg selv rikelig nå tovepia.Bildene dine er kjempefine. Det siste du viser er i så vakre farger. Jeg malte litt bilder for en god del år siden. Så jeg vet det er artig. Men så er det det at jeg hele tiden må prøve nye ting også går tiden. :) I dag er det også sommer og nå er terassen oljet for sesongen. I helgen kan vi sette opp paviljong og gjøre det trivelig der med alle pelliser osv.
Ha det trivelig mens du maler. Klemmer Merethe

Misemor sa...

Flotte bilder. Du kan trygt gjøre dette og vise det fram for hele verden! Hehe, driver med litt forskjellig du også ja. ;) Jeg har også en del egenprodusert på hytta. Det øverste maleriet ditt ser ut til å være i slekt med det jeg har i spisekroken. Artig å male bilder, og jeg kjenner meg igjen i beskrivelsen av flytsonen, hvor blir tiden av???
Ha en deilig maledag, klem Misemor

Trollmora sa...

Vi ligger på samme kunstneriske nivå du og jeg :) Og jeg elsker "flytsonen" :) Jeg syns at bildene dine er superfine! Likte spesielt det første du viser fram :)

Janne i Fagerlia sa...

Så artig at du har tatt i bruk penselen. Og bildene dine passer jo perfekt til miljøet de er plassert i. Bare fortsett du - dette er jo kjempebra. Nesten Weideman.....

Fruen på Skogmo sa...

Alt du tar i, blir så fiiint! Sånn skal jeg også bli når jeg blir stor. Hihi...

Ønsker deg ei finfin helg i vindfulle Tr.lag. På Skogmo Gods har det faktisk blåst ned 7 trær i løpet av natta! Hauhau...

Anonym sa...

synes du sier du ikke kan ??? visst svarten kan du !! knallfine bilder !! likte veldig godt det første du viser.. herlige blåe farger : ))

har prøvd meg en gang men har ikke fargesans skjønner du.. det blir bare tull : ))

fortsatt god helg med innesyssler ; ) klæm

Annelis hantverk sa...

Underbara konstverk du gjort!
Haen fin dag!

Tonemor sa...

Gjør ting du ikke kan???Du kan så absolutt. Nydelige bilder.
God lørdag
Klem Tone

Guri sa...

Synes bildene dine var stilige jeg :)) Spesielt de som gikk i blåtoner :)
Så artig at du har hatt en sånn duk som jeg kjøpte i dag :) Det kan tyde på at den er like gammel som meg det ;))
Klæm Guri

HildeP. sa...

Stilig! Synes det første og siste bildet var lekkert! Flott med hjemmelaga pynt, synes du skal være stolt som er så kreativ! : D God helg! Klem : )

Ingrid Tunheim sa...

Så kjekt å finne seg en ny hobby...den som ikke prøver får det heller ikke til...

Ha en fin kveld

Anita Tørmoen sa...

Helt enig - det er virkelig medisin og male selv om man ikke kan det:) Flotte bilder du har laget:)

Som mine dager er sa...

Du er jo super, Tove. Fine bilder som passer inn hos deg for dette er jo virkelig dine farger.

Har gjort det samme selv noen ganger, med ulikt resultat. Enkelte bilder kan man korrigere i det uendelige før man blir fornøyd. Hvis man i det hele tatt blir det ;-)

Klem fra Marit som ville synes det hadde vært herlig å se deg på Kreta ;-)

Fru R. sa...

Heia
Syns du er kjempeflink jeg, og det øverste bildet hadde passet perfekt på hytta vår. Har faktisk tenkt tanken og prøve meg på et lerret. Har en venninne som begynte å male med gamle kredittkort, knalltøffe bilder og hun har solgt masse. Jeg har to hjemme som hun har laget, ...og det ene laget hun etter fargeønsker fra meg.
Verste på skolen var alt som hadde med tegning å gjøre, kan ikke tegne, men jeg liker jo å sette sammen farger/interiør...så kanskje det er verdt å prøve.
Stå på du :-)
Takk for alltid koselig kommentarer fra deg, du skal vite at jeg setter stor pris på det.
Ha en fortsatt god helg.
Klem

Gitte sa...

Nå ble jeg inspirert til å ta frem malekosten igjen!
Tusen takk!

Ha en fin sommerkveld!
Klem Gitte

Linda sa...

Eg tykje du e flink eg. Fint med no ein har laga sjølv.

Tulip sa...

Jøss, du er kjempeflink jo, ingen grunn til å skjems over disse bildene.
Jeg har prøvd å male på lerret selv, og vet at dette er ikke en lett oppgave, så jeg er imponert over det du har fått til.

Likte det siste bildet aller best, selv om du sier det ikke er ferdig!!! ;)

Lappeline ♥ sa...

kjempe flotte bilder og jeg syntes du er flink.....glad i blått er du også så jeg er ikke alene om å like den fargen

Ønsker deg en fin kveld

Klem

Anne sa...

Ikke kan?????? tullsjur, dette likte jeg, og ennå er jeg vel ikke den som har blå som favorittfarge en gang.

Du har det nok i fingra på en eller annen måte, i blodet, for uansett, ikke enkelt sier nå jeg.

Og klart, når sommeren ennå ikke helt gharkommet, ja da må en ha gjøremål da som en koser seg stort med. Vært sånn skikkelig blås bort dag her jo, men bedre nå til kvelds, så det ligger ennå an for tur i morgen.

Kos deg videre i kvelden Tove.

Evami sa...

Så hærlig å lage bilder som en liker selv:)) Teknikker spiller ingen rolle, så lenge en er fornøyd selv!! Og jeg likte bildene dine jeg:)) Kos deg vidre med malinga:)) Klem

Franske drømmer sa...

HERLIGE DAME!!
jeg synes du er flink, jeg!!
Er jo moro å ha noe egenprodusert fremme, da.. ;) Jeg har noen bilder jeg tok på ferie i Argentina, Brasil og Thailand som jeg fikk laget på lerret, som henger til pynt her hjemme hos oss. Moro!

Drømmedama sa...

Hei,
du MÅ bare fortsette, det er jo kjempeflott kunst.Nydelige farger.
Kos deg videre og fortsatt god helg.
Klem fra meg :-)

Mom`s garden sa...

Så flink du er, du kan vist male. Og det viktigste er at du har gjort det fordi du liker det, og da blir jo resultatet bra. Kjekt vi fikk se...også er du jo ei kreativ dame og.

lørdagsklemmer

Stubbetufsa sa...

Så lenge du koser deg med det, så er det verdt det!
Jeg har også malt litt og følt evigheten, og også følt selvsensuren trenge seg på.
Nyt det, du!

Skautrollet sa...

Synes du er riktig flink, jeg. Det som er viktig er vel egentlig den gleden man har av å skape. Hva andre synes er jo mindre viktig.

Martilie sa...

Nydelige farger - flink er du!
Så morro med egen kunst! Koselig å lage, får akkurat de fargene du ønsker og lekkert blir det..

Nt kvelden og morgendagen!

Klem fra Tove

Gry sa...

Det høres helt vidunderlig ut og det kunne jeg virkelig tenke meg å prøve! DU får det jo til du! Flotte bilder, vakker kunst, personlig og flott. Kanskje en måte å få ut litt kreativitet, frustrasjon, glede eller sorger på... Hmmm.. Noe å tenke på ;) Håper ellers at alt står bra til min venn <3 Nyt en strålende søndag, uansett vær ;) Klemmer fra meg

Crinoline sa...

Synes du er flink.Likte veldig godt det første og siste bildet. Klem

Viola sa...

Å jøje meg altså!! Det bor en virkelig kunstner i deg, vet du det?! Vakre farger og virkelig skjønne er de!!!! =)
Det ER moro å leke seg, og slik blir faktisk bilder til! Hvorfor skal man være profesjonell for å male.. liker man det, så ligger det en kunstner i en og hver.. og det gjør det virkelig i deg, det kan jeg se! :)

Fortsett med dette, og det vil jeg også, så fort jeg har anledning og lysten kommer.. Driver litt sånn og leker meg med pensler og farger jeg også skjønner du.. iblant.. :))

God søndag og klem til deg! :)

LovisaTendensen sa...

Alle kan, på sitt vis og dette er du god på. Så gøy å ha egenprodusert kunst på alle vegger da ;D Stilig!!

fruentimmeret sa...

Riktig teknikk? Hva er det?

Du får brukt kreativiteten din og lar fargene fylle lerretet.

Kjempebra jobbet!

Sologbolig sa...

Herlige bilder i herlige farger. Eg likte det første bildet såååå godt.
Bra å finne sin egen måte å slappe av på og denne må jo vere en av de bedre. Ha ein flott søndag. Klem.

Vigleik sa...

Bildene ble flotte, og dette KAN du jo så absolutt.

Godt med litt kreativitet med malingen.

Kos deg masse.

Ruth sa...

Bildene er flotte. Det var flere av dem jeg kunne ha tenkt meg å henge i egen heim.

Minner meg på en historie min svigerbror forteller; Læreren hans spurte om hva kunst var. Jo, mente sdvigers, det måtte jo være noe man var flink til og kunne. Nei, svarte læreren, i så fall var det jo ingen kunst. :)

Ruth sa...

PS. Jeg har både lerreter og maling stående, jeg har til og med staffeli, men lengre enn det har jeg ikke kommet.

Lene sa...

Synes det var flotte bilder jeg!
Jeg maler en del med acryl, men bare i perioder.
Ha en flott søndag.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Du er jo kjempeflink. Og sånn maling er så morsom. Lenge siden jeg gjorde det sist, men det er en fornøyelse. Det rar er at jeg klarte aldri å få fine bilder i blått, selv om det er liksom MIN farge. Mine røde bel de beste. Mange har tykke lag med maling etter flere forsøk, de også :D

God søndag.

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Det der såg jo kjempegøy ut! Fine var dei og:)
Kos deg i sola!
Klem:)

Einy sa...

Jeg er uenig med deg i at du ikke kan male!! Jeg liker bildene dine! Spesielt det øverste - det var veldig stilig :).

Klem Einy

h.espe sa...

Si hva du vil om å ikke kunne - bildenen diner er råflotte uansett de!!! Gøy å kunne dekorere med egen kunst!

Nyt søndagen - forhåpentlig løyer vinden snart...

Klem fra Hildegunn

Skautrollet sa...

Både Havfruen og jeg er enige om at du burde få deg en hund :))
Masse fint smått å velge i.

Heidi sa...

Lekre bilder du har malt! Likte aller best de med blåfarger, og innbiller meg at du gjør det samme :)

Datt sa...

Ting du ikke kan?? Pah, til å ikke kunne det mestrer du det vanvittig bra!! :D

Asbjørg sa...

Råstilige bilder!Nå fikk jeg lyst til å kjøpe lerret og male ivei!Om jeg kan å male? Nei overhodet ikke,men det går jo an å prøve!
Dine var ihvertfall superfine,spesielt det første!
Ha en fin kveld!

Ruths datter sa...

Så flott da.Du er kreativ.
Klem

EllenSand sa...

Må bare si at jeg ikke ser forskjell på disse bildene og de du finner i gallerier. Mal i vei du, Tove.
Og kos deg. Og vis de frem.
Ellen :)

Petrinetrollmor sa...

Hei, så flott ! Synst du skal forandre tittelen på innlegget ditt. Dette KAN du så absolutt !!

På hyttedoen har man roen,
til å nyte god kunst !

klem

ANNEPÅLANDET sa...

Syns bildene dine er kjempefine jeg! Spesielt de to blå ble jeg helt i godt humør av. Du skal ikke si du ikke kan tegne - alle kan tegne, bare på litt forskjellige måter! Og du har en fantastisk fargesans! Ha en fin uke!

Smått og Stort sa...

Kjempefine bilder Tove! Jeg leker meg også med lerret og maling- og da bruker jeg også farger som skal passe inn et sted, motivet er ikke så nøye :)
Ha en fin kveld-
klem fra Sissel

Shy sa...

Flinke du!
Eg har ein mann som maler og tar bilder, derfor har eg lite å stille opp med.....Det vert altfor stor forkjell på mine og hans bilder :)

Anne på landet sa...

SÅ god du er!
Både til det ene og til det andre.Du er kreativ til tusen - bildene dine er jo bare knallfine!

Og så heier du frem andre skjønne mennesker som gjør noe for andre!
Veldig bra.
Har en niese som har vært to perioder og jobbet for leger uten grenser. Jeg hylgriner hver gang hun forteller om alle skjebnene de møter - og hjelper!
Det nytter.

God klem til deg fra meg!

KariL sa...

Du slutter aldri å imponere. Herlige farger i bildene dine. Gleder meg til å se mer :)

Klem:)

Anne (Moseplassen) sa...

Kjempefine bilder Tove!
Klart du skal male når det gir deg noe, og disse pynter da virkelig opp!

Jeg veit mange har det slik at de ikke kan gjøre noe med mindre de er eksperter, de kan ikke gå med et skjerf med en maskefeil, eller invitere venner på middag fordi maten kanskje ikke er av restaurantkvaliet, men phøy så tull!

Dine bilder er garantert fulle av liv og sjel, og det at de kommer bare fra deg gjør de enda mer spesielle. (t i fra hva jeg kan se av fotoene her så er de gørrfine, og absolutt noe du skal vise frem!

salige lavendel sa...

Her oser det av maler og skaperglede - HERLIG!!!

Sissel sa...

Tøffe bilder som viser ei kreativ og uredd dame:)

Klem