søndag 3. oktober 2010

Sjarmerende jul

Først: tusen hjertelig takk for hilsninger på bursdagen min,  jeg er helt overveldet, og det har vært sååå hyggelig å lese!! Jeg har overlevd helga, hengende etter døtre som har arvet shopping-genet, men har nå innsett at jeg har kommet i en alder hvor shopping på høyt nivå har blitt en risikosport:D….men jeg har kost meg masse;)

IMGP0594

Men når det er sagt; på bursdagen min kom denne herlige boka i posten. Jeg er en person som starter julepynting første søndag i advent, så derfor var denne boka midt i blinken! ..…for tida går fort:)

IMGP0586

Jeg har kost meg med bilder og flotte tips, og for alle oss som liker gjenbruk, hobby og interiør, er denne boka midt i blinken.

IMGP0599

Jeg har en sekk med gamle strikkegensere liggende fra 80-tallet, som jeg ikke har hatt hjerte til å kaste, og her kom det flotte ideer til gjenbruk av disse; så her skal mine gamle gensere få et nytt liv, herlig!!!

IMGP0597

Mange av ideene er flotte tips til julegaver, og det beste av alt, er at her trenger du ikke kjøpe mye for å gjennomføre prosjektene; enten har du det hjemme, eller du kan gå ut i naturen for å finne materialer; gode ideer for pynt både ute og inne, så her var det enkelt å plukke ut de ideene som passet mitt “lager”:) Jeg må til å med gjemme avisene framover, for gode tips til bruk av dem også:D

IMGP0595

Hun som har skrevet boka er vel kjent for mange av oss, for det er Ellen som har den koselige bloggen Charmerende gjenbruk, og i samarbeid med fotograf Helge Eek har de laget en lekker og inspirerende bok. Jeg skal ihvertfall kose meg med noen av ideene i boka og være godt forberedt når jula kommer i år:D

Klem fra tovepia……………………….som ble grepet av litt julefølelse;)

42 kommentarer:

sylvia sa...

heisan.
å gratulere med veloverstått.
har bestilt boken jeg å,gleder meg til den,såå lekker,
ønsker deg en herlig søndag vidre,
klem fra sylvia

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Tovepia
Ja, vel overstått - kjekt at dere koste dere. Ser det er en del bloggere som har kjøpt denne boken og alle skryter av den. Adventstiden er ofte den koseligste med forberedelsene som skal gjøres til jul. Trond og jeg har startet med badet i annen etg som vi skal ha ferdig til jul. Ønsker deg en fin kommende uke. Klem fra meg

Unknown sa...

Vel overstått bursdag og storbyweekend med døtrene!

Flott bok du presenterer. Jeg må nok en tur innom denne bloggen. Gjenbruk lyder som søt musikk i mine ører!

Julefeiring er nesten blitt et fremmedord for meg. Dvs jeg feirer på min måte; med en "varmetur". Og det har jeg gjort i mange år. For å få best utbytte helsemessig, blir turen lagt til desember. Da bruker jeg oppspart ferie i tillegg til juleferie. Deilig å få lade batteriene midtvinters! Jeg savner ikke lenger tradisjonell julefeiring, selv om jeg tidligere var skikkelig "julekjerring".

Ønsker deg en fin uke!

gult hus i svingen sa...

herlig bok, ser ut som om det er mange fine ideer til julepynt, gaver, gjenbruk etc der inne:-) Jeg har så smått begynt på julegavene, men er ikke kommet i julestemning ennå:-)

Dere hadde det sikkert herlig på shoppingtur, men det er rart hvor piffen går ut av en fortere og fortere når men blir eldre:-)

Fin søndagskveld til deg, Tove:-)

Klem fra Trine:-)

Lappeline ♥ sa...

Håper du ar hatt det fint...Boken har jeg også kjøpt og jammen kom jeg på at jeg har en slik jakke kiggende også.
Ha en fin søndagskveld
klem

Merethe sa...

Den boka så spennende ut :) ja det er fint å kunne bruke ting man har fra før av.Det føles deilig med gjennbruk. God søndagskveld ønskes deg. Klem Merethe

Havfruen sa...

Shopping-genet har de vel arvet ja, herlig:) Men at du må innse at du ikke henger med da....??
Sikkert en topp tur:)

Den boka ser kjempefin ut selv om jula er langt framme for min del enda...
Ha en fin kveld i heimen, klemmings:)

Gammel stil sa...

Vi må nok kjøpe denne boken vi også:)

Håper du hadde en herlig bursdag!! Vi hadde bursdag i går, og ble helt overveldet over hvor mange søte kommentarer vi fikk! Over 50 stykker!!!

Stor klem:)

huset ved elva-elin sa...

Så ut som en fin bok du har fått deg :-) Jeg er også en av de som begynner å pynte til jul første Søndag i advent. Liker nesten bedre å pynte til jul en jeg liker julegaver, for det synes jeg nesten har tatt litt av ( men sånn har det desverre blitt)
Ha en fin søndagskveld
Klem fra Elin

huset ved elva-elin sa...

Så ut som en fin bok du har fått deg :-) Jeg er også en av de som begynner å pynte til jul første Søndag i advent. Liker nesten bedre å pynte til jul en jeg liker julegaver, for det synes jeg nesten har tatt litt av ( men sånn har det desverre blitt)
Ha en fin søndagskveld
Klem fra Elin

Anita Tørmoen sa...

Ser ut som en herlig bok. Jeg har vært så heldig og få være med på foredrag med Ellen, vi er jo i samme husflidslag:) Makan til kreativ dame skal man lete lenge etter:)

Kort og Søm sa...

Hipp Hurra for deg, håper du hadde en finfin dag!
Fin bok, og veldig fin strikkejakke...*smiler*..
Klem :O)

Lisbeth sa...

Velkommen hjem igen fra storbyferie...:-o)
Ellens bog ser dejlig ud, jeg har været inde og kikke.
Også her pynter vi først til advent, nu er det høstens pynt der har førsteprioritet.:-)

Fortsat god søndag.

Hej fra Lisbeth

Einy sa...

Så bra at shoppingturen var vellykket!
Denne boken så bra ut! Jeg har tenkt å prøve å lage noen julegaver i år,og denne boken ser ut til å gi mange julegaveideer, så kanskje den hadde vært noe for meg også :).

Ha en super søndag!
Klem

Refleksjon på livsvegen sa...

Så flott at du har hatt det kjekt!

Den boka såg vel inspirerande ut..
Hm, kanskje eg må kjøpe meg den..

Ha fin ny haustveke :-)

Vilma sa...

Så hyggeligt at du er tilbage :-))
Ja , det er jul lige om lidt...

Klem / Vilma

Randis side sa...

:) Så fint du kosa deg på storbyferie sammenmed "ungdommen" :) Den boka ser jeg at det e flere som har nevnt på bloggene sine :) Skrekk og gru tenkte æ, ho skal vel ikke tove den fine Fana-kofta!! ? ;D Ha en flott og kreativ uke! Klem

Unknown sa...

supert at dere har kost dere , jeg tenkte å advare deg litt ang. shoppingen, men lot være. Det er jo det vi ser det er supergøy, men vi har ikke samme energi som genarasjonen under oss og vi ender opp supertrøtt, men fornøyd likevel. :))Skulle gjerne hatt meg en shoppingtur selv om det sliter... flott bok du har fått. Tiden går nok fort fremover så julen er her før vi får sukk for oss. :))

Bitt@mi sa...

Holdt på å ønske god jul, men det er vel litt tidlig:-))))
Gratulerer med vel overstått, og fint å høre at du har overlevd. Antar vi får bilder av helga etterhvert:-)
Koselig bok du har fått, og gleder meg til du begynner pyntingen:-)
Ha ei flott uke, med klemmer fra meg!

Greta sa...

Hei vennen.
Flott julebok. Eg liker å sjå på masse blad og bøker før jul og så bruker eg berre det eg har fra før. Pluss att T og dattra vår alltid er på butikken lille eller julaften og kjøper en ny ting. Dei siste åra har det blitt julaften for ho har ofte ikkje kome heim før seint kvelden før kvelden :).
Pynter fra 1. des eg og. Kjekt det.
Ha ei flott ny uke

Barbros lille atelier sa...

Har visst gått glipp av innlegget under her, så gratulerer så mye med overstått!
Den boken så virkelig fin ut:-) Og jammen går det fort mot jul nå....

Ha en fin uke!

Klem

Bluggi buggi blogg sa...

Virker som en flott bok det der selv om jeg sliter litt med å tenke jul enda. Tror jeg må nyte høsten litt til først:) Kos deg med boken og ha en fin kveld
Trude :)

Som mine dager er sa...

Ja hvem får ikke julevibber etter å se disse bildene. Boka ser et som et must og jeg får vel vurdere å bestille jeg også ;-)

Shopping er risikosport - yeah right. I know! Spesielt når man vanker hyppig hos Milde Mathilde og Drillpikene. Fy svarte så mye fint de har fått inn i butikken. Meeeee like.

Klem Marit

Anonym sa...

Hei.Den boka så virkelig kjempe fin ut.Den kunne jeg å tengt meg.Kjempe koselig at du koste deg på tur.Deg fortjent.Ønsker deg en riktig fin Søndagskveld og planlegging til jul.Klem fra Bodil.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Snertne sneller og små nøster sa...

He he har du sendt stafettpinnen videre? Ifht shopping altså ;-) Sikkert nok godt å være på tur med døtrene sine - jeg har vært på tur i helga med mamma og litjtupp :-) Boka di så spennende ut - kanskje jeg må snuse litt på den jeg også? :-D

Ha en trivelig kveld og klem fra Siv

Janne i Fagerlia sa...

Oi, har ikke fått med meg at du har fylt år - gratulere så mye. Mange skryter av denne boka, så jeg skjønner at den er verd å kjøpe. Og så er det jo så koselig å krype opp i sofakroken med slikt lesestoff.

Datt sa...

Ah, så mange som har den fine boka nå, jeg vil også ha! :D

GURO sa...

så utrolig herlig. gleder meg til 1 advent jeg også.. til å punte og kose meg inne... lengselen er det allerede

Synnøve sa...

Så fint at dere hadde en koselig tur.
Denne boken må jeg bare ha.
Ser det er mange som skryter av den.
Ha en fin kveld.
Klem

Tonemor sa...

velkommen hjem.
Den boka ser virkelig som noe jeg bare må ha. Julpyntingen starter rundt 1. søndag i advent her også.
Gleder meg.
Klem Tone

Unknown sa...

DEn boken så ut til å være midt i blinken for meg også.... :O)

Så bra at du hadde en koselig shopping helg med døtrene dine... ;O)

klem

Unknown sa...

Hei Tovepia
Først GRATULERE MED DAGEN...... så hyggelig at boken kom på bursdagen din. Tusen takk for at du skriver så hyggelig om boken min på bloggen din. Jeg håper Sjarmerende Jul kan være til glede, og at du får brukt alle de fine strikkegenserene som du har samlet. God uke til deg.
Klem...Ellen

anneskreative sa...

Jeg har bestilt boka,,,,gleder meg masse til å få den i posten,,,,,
Og til å sette igang med prosjektene.
Kos deg.
Klem Anne

HildeP. sa...

Det så ut som en flott bok! Moro med litt inspirasjon til nye juleideer! : ) Ha en kreativ og fin høstferie! : )

Klem Hilde

yesheimen sa...

Hei. Ja shopping kan kreve sin "mann " det ! Men lurer ennå på hvor dere var?

Er sikker på at det var en utrolig fin tur, uansett!!!!

Og så fin bok da, tro om det hadde vært noe for meg.... Kan ikke lage for avanserte ting, men liker å holde på med litt enkle greier..

Blir spennede å se hva du skaper ut av den.

Høsten er her, og den er så flott, tross regn & vind.
Ønsker deg en ny herlig uke.
Klemmer Ann<3

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei :)
Gratulerer med dagen som var.
Den boken så virkelig fin ut, jeg er også glad i julen. Vi skal begynne i hobbyvognen med juleting så fort vi har ordna den :)
Ha en god natt, klem.

Skjerstad sa...

Så koselig å se at du har hatt en trivelig tur :) Nå gleder jeg meg til jul ;) De beste gavene er gaver som folk har laget ;) Det er så koselig å få noe som er laget for akkurat deg ;) Denne jula skal jeg gjøre nettopp det :)Denne boka må jeg sjekke ;)

Ønsker deg en flott uke :)
Klem fra Janne :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja nå er det bare å sanke kongler mm og lade opp til jula. Gratuler med dagen på etterskudd. ☺

yesheimen sa...

Kjøbenhavn er herlig. Hadde jentetur dit sammen med Tonje ( datter) for tre år siden....KOS!

Anne sa...

ÅÅå den ønsker jeg meg jeg også, men den bør vel komme før jul, lenge før under treet på en måte :-)

Kjekt å høre du har hatt det toppers i Danmark, mye latter og mye fint å se ja tenker jeg :-)

Siri @ Strikk og tøys sa...

Etter å ha lest dette gleder jeg meg i alle fall ikke noe minde til jul :-)
Gratulerer så mye med dagen som var!
Klem fra Siri