lørdag 15. januar 2011

Hva koster ei jåle??

Jeg er nok mer jålete enn gjennomsnittet. Du ser ikke meg på vei til søppelkassen uten at dagens ansikt er lagt.

IMGP1553

Jeg går heller aldri i morgenkåpe; har jeg stått opp, så har jeg stått opp, og da er jeg også påkledd! Ikke spiser jeg på senga heller, jeg er ordentlig kledd til alle måltider! Jeg vil påstå jeg holder en viss standard……

IMGP1540

Jeg traff handyman da jeg var 17 år, og om han ble fascinert av mascara’n på øynene eller mitt søte vesen, skal være usagt:O)

IMGP1547

Men etter å ha datet en periode, kom det store spørsmålet: Hvor mange kroner bruker du på kosmetikk i året?? Han kom fra et hjem hvor det ikke var så vanlig med sminkede kvinner;, og økonomisk som han var, tenkte han vel at det er bedre å være føre var:O))

IMGP1545

Jeg hadde (og har) en mor som brukte div kosmetikk, så jeg kjøpte den gangen ikke mye selv, kun litt lebestift (Sans Egal, “nr.88 søtsak”), så jeg svarte som sant var: ca 50 kr pr år…..

IMGP1542

Dette har jeg sannelig fått høre siden, og vi har hatt mang en latter over at beløpet var så lavt:O) Jeg tror han har følt seg ført bak lyset:O)

Synd…….:O)

Klem fra tovepia………………….som prøver å gjøre det beste ut av det meste;)

74 kommentarer:

Datt sa...

Oi, så flink du er da! Nesten min rake motsetning, jeg er en slask jeg, det er så digg! :P

Hanna sa...

ha en fortsatt bra helg.
kram
Hanna

Marianne sa...

Ja en skal være påkledd før en skal spise og gå ut. Bruker selv ikke så mye sminke, mest når en skal bort sammen med andre:)

Ha en fin helg-
Marianne

Havfruen sa...

Hehe:))) Ja dette er en utrolig historie...og det værste er at den er sann, hehe:))
Det er bra å være jålat!!
Ha en super lørdag og husk lebestift:)
Klemmings:)

karna sa...

He he he ,-)
Jeg bruker ikke sminke, er nok for lat så jeg skjønner ikke hvor mine jenter har det fra. Men ordentlig påkledd er jeg fra morra til kvelds. Ha en fin lørdagskveld

Hjertedamas blogg sa...

He-he, jeg koser meg i senga med en kopp kaffe, to sjokoladebiter og en bok HVER morgen:DDDDD FØR jeg fyller varmt vann i badekaret, legger mitt deilige (Hmfff) legeme oppi, myker opp kropp og sjel,- for så å starte dagen. Sminke glemmer jeg 8 av 10 ganger, selv om jeg egentlig liker best å ta på ansiktet før jeg går UT. Men så er det det da, om mitt lille barnebarn på 6 1/2 mnd bryr seg om hvordan bestemor ser ut. Jeg glemmer til og med å blåse håret tørt, med stylingsprodukter og gode greier. Det bare tørker der det henger. NEI, Grethe-mor, på tide å skjerpe seg. Blitt femti år, så det er kanskje på tide å få på ansiktet om morran, fixe håret og ha på litt go`lukt både her og der:DDD Lover Tove-pia, til mandagen,- skal jeg skjerpe meg:DDDD Ha en flott helg:DD klemz

Hverdagslivet sa...

Hei på deg!

Måtte le når jeg leste innlegget ditt i dag. Har nettopp skrevet et innlegg selv om hvor deilig det er å loffe rundt i joggedress en lørdagsmorgen he he. Men når det er sagt har jeg det nok likt deg ellers. Går ALDRI utenfor døren uten å være kledd og med litt krigsmaling rundt øynene. Nå bruker jeg ikke så mye, men øynene må alltid friskes opp. Rart hvor matt farven på øyenvipper og øyenbryn blir etter hvert som årene går....
Så ja, bortsett fra lørdag og søndagsmorgen, hopper jeg også i klærne så fort som mulig og legger dagens krigsmaling tjihi.

Ha en fortryllendes dag!
Klem Anne Karin

Lunalu sa...

He he, ja, jeg kan tenke meg at det er bittelitt mer enn 50 kr pr år nå.....:-D.
Det blir ihvertfall mer på meg - enda jeg ikke bruker så mye sminke - bare litt maskara og lipgloss!!! Hårprodukter og golukt koster jo også en del... har begynt å bestille på nett! På Strawberry.com har de snille priser - og gratisk frakt. Husk bare å bestille for under 2ookr pr gang,...
Ha en nydelig helg!
klem fra Lunalu

Strikkeheksen sa...

Fnis - selvfølgelig går vi ikke ud til postkassen uden make-up - så skal vi i hvert fald ha´ solbriller på ;-)

Min mand har grint mange gange af mig, siden jeg på en gåtur i gråvejr tog solbriller på. Da han spurgte hvorfor? var mit svar, at så var der jo ikke nogen, der kunne se mig ;-) Så nu hedder solbriller her i huset: Usynlighedsbriller ;-) Ha´en god weekend :-)

Greta sa...

Eg er vel litt meir sånn opp og ned. Skal eg berre vere heime, som eg er for tida, Så sminker eg meg ikkje skikkelig. men skal eg ut av huset , så kjem macaraen på. Bortsett når eg skal til fysio, Da blir eg så svett og skal rett heim å dusje. Går aldri i morgenkåpe, men kan gå i treningsklede og drøye dusjinga til utppå formiddagen. Men det er fordi eg skal trene først.
Eg traff t da eg var 18 år og 14 dager. han falt nok ikkje for meg fordi eg brukte masse penger på sminke. Den gangen brukte eg overhode ikkje sminke. 4Ha ei flott helg

Veronica sa...

Herlig!!:)

Helen sa...

hahahaha - denne var herlig !
Nå lo jeg godt ;)
Kjenner meg så absolutt igjen, "ansiktet" skal på, og jeg mener alle ser litt "freshere" ut med litt sminke, det tar det toppen noen minutter, så hvorfor ikke?

Ser du bruker No.17 kremer, de er supre, bruker de jeg også, tror på reklamen !! Hehe

God helg, søte jåle, og fortsett AKKURAT sånn !

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Haha - lænt! SKjønner det er blitt latter av den story'n oppgjennom årene:) Jeg er ikke så himla jålat, trur eg - men jeg går ikke ut uten sminke, og jeg spiser heller ikke frokost i morgenkåpe, og ikke i senga, heller. Og så bruker jeg Tigi, som deg - eeehh, kanskje er jeg litt jålat likevel?! Fin lørdag videre, i dag har jeg gått påå asfalt og det var så deilig - vår snart! Klemmer**

Bente sa...

Jeg bruker nok ikke mye sminke. En deilig krem fra Estee Lauder, litt maskara, en dasj med Pleasure (også Estee Lauder), og jeg er klar.
Og så liker jeg å sitte i morgenkåpen litt den ene dagen i uka jeg har fri.

Ønsker deg er riktig god helg.

Bente

Shy B sa...

Hehe! Litt stæsj skal ei dame ha.
Eg bruker lite sminke, men har alltid hatt ein drøm om å lære meg å legge fin make up.
Spise på senga gjer eg ikkje, men luffar gjerne rundt i joggedressen heime, men aldri utanfor husets fire veggar ;)

Tussi sa...

Hehe - du får nå sagt det!
Kjente meg litt igjen der, bortsett fra at jeg kun eier en mascara, en vippetang og et par flasker parfyme i den kategorien. Sistnevnte brukes sjelden...
Måtte gå til anskaffelse av en morgenkåpe når jeg skulle på fødestua for første gang (25 år siden, i deilig frottè). Den tok jeg ned fra loftet for en stund siden, og nå er den i bruk igjen - i form av vaskekluter og handduker!
Ha en fin lørdagskveld :)

Romantikk-takk. sa...

Her kjente jeg meg godt igjen du,jåle jeg også. Jeg er alltid sminket,går aldri ut uten lebestift,nesten ikke til postkassen engang,hehe. Har alltid vært slik og kommer alltid til å bli. Vet ikke hvor mye jeg bruker på sminke i året da,har aldri regnet etter.
Klem og god helg (med sminke)

Cosmos sa...

Ganske så like vi er.. samme rutiner som deg,
Ferdig sminket på morraen og mat i senga har jeg aldri hatt,, kunne faktisk ikke tenkt meg det. ja ja sånn er jeg
God helg

Ulla-Bella sa...

Enig med deg:) Har man stått opp så har dagen startet. Kunne ikke tenkt meg å spise i senga. Litt hverdagssminke trenger vi nok alle sammen:)

Bente sa...

Hehehe :D
Herlig historie :)

skjerstad sa...

Hi hi ;) Han har vel sansen for ei jåle da vettu ;) Jeg har ikke så mye sminke, men det jeg har skal være kvalitet . Og det ser jeg du har Tovepia ;)

Ha en fin lørdagskveld med Leppestift ;)
Klemmer fra Janne

Snertne sneller og små nøster sa...

Du lurte han godt der :-D Ha ha ha! Jeg bruker svært lite pr år på sminke - brukte mye mer før. Her er det kun litt mascara og lebestift (om jeg husker den da). Bruker parfyme hver dag, men det pleier jeg å ønske meg i bursdagsgave ;-) Må jo innrømme at jeg på vinteren bruker bittelitt farge i fjeset også, men det er ikke mye altså.... Stylingprodukter til hår har det jo blitt mer av etter at jeg klipte meg kort, og da er det jo veldig greit å ha ei frisørdatter som ser det som sitt kall i livet å utstyre mora si med det som er rett til enhver tid ;-) I helgene bruker jeg nesten aldri sminke (om jeg ikke skal bort da), og kan godt gå på butikken uten sminke :-) Da kjører jeg natural look ;-) Den stilen liker jeg ofte å kjøre på sommeren også - trenger ikke så mye når man får litt farge i maska.

Ha en fin og jålete lørdag - klem Siv

Tino sa...

Hehe tenker det er greit at mannfolka ikke vet hva det koster ;)
Er nok litt jålete selv jeg, synes det er ok å pynte og sminke seg litt til hverdags også. Men merker jo at det stadig må litt mer styling og sminke til for å se fresh ut, i forhold til da man var 19 ;)
En fortsatt fin helg ønskes deg, kos deg masse!
Klem T

Bestemor Drillo sa...

Herlig at noen beholder stilen!
Jeg har også masse i skapet, men bruker det bare i helt spesielle tilfeller! Du vet Tovepia at når man nesten må bruke kitt og sparkel, da går man trøtt, men jeg dusjer hver dag!!!! Jeg har en lidenskap og det er Parfyme! En liten dæsj før jeg skal ut er et must! Nå for tiden er det Laura og Roma som er in!
Takk for et herlig innlegg! Klem!

Sidselsidserk sa...

Gode vaner dette så fortsett du:-) Men obs obs med foundation........

Janne i Fagerlia sa...

Jeg kjenner meg såååå igjen i det du skriver. Både det med morgenkåpen og mascara og spising på senga.... Jeg bruker mascara og div. annen stasj hver eneste dag, også på dager jeg vet jeg ikke skal utom døra i det hele tatt. Og nå er jeg jo kommet i den alderen at man ikke kan skryte av ungdommens skjønnhet heller, så da blir det ekstra viktig å gjøre det beste ut av tingenes tilstand.

Moan sa...

Huff, jeg kommer ikke ut av kosedressen før godt etter 10...
Og mascara... kjøper vel 1 i året...
Denne "slappe" holdningen har jeg nok på grunn av at jeg er hjemmeværende for tiden. Det var andre boller når jeg var på jobb hver dag. :-)
Men det er ikke dumt å være litt vakker for sine kjære.
Og om sommeren bruker jeg endel mindre sminke enn om vinteren. Det er ikke alltid at vinterblek hud er like kledelig :-)
Kanskje dette var det som skulle til for å få mer "hverdagsskjønnhet" på banen!

Ha en skjønn helg :-)

Megan sa...

Jeg køber altid gode produkter, som holder i lang tid. Jeg kan ikke tåle hvad som helst i ansigtet, så det skal være "kvalitet", men ikke alle dyre mærker er anvendelige. Jeg har prøvet meget frem og hvis alt andet glipper, har jeg en god aloe vera basic creme, som kan klare tør hud og andet godt! ;)

Make-Up har jeg det på samme måde med. Foretrækker cliniques produkter uden parfume og bruger mascara og eyeliner. Jeg er ikke til pudder! Foretrækker "the natural look" :D

Ha' en flot aften med gæster. KLem.

KariL sa...

Ja, ja, sånn er jeg også men tror ikke det skader noen og da så... Det er jo opp til hver enkelt. Liker å føle meg velstelt. Hva det koster? Ingen her som kommenterer det.
Ha en god helg!
Klem!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hehe, selv om det har kostet noen flere kroner gjennom årene, spå regner jeg med at Handyman er fornøyd og anser det som vel anvendte penger ;)

God jåle-helg!

Randi sa...

heheh...så forskjellig en kan være...men hadde vi ikke vært det...da hadde det blitt kjedelig du. Men øyensverte er jeg helt avhengig av :-)
Ellers kan jeg daffe rundt i kosedress...ikke morgenkåpe...men ikke hele dagen...;-)

Her er det straks klart for MGP...høy glam faktor..:-)

kos deg du også

gult hus i svingen sa...

har alltid sminke på før jeg går ut jeg også:) Men å gå i morgenkåpe eller kosedress i helgene, det er deilig det:)
Bruker ikke mye penger på sminke jeg, men på stoffer og dilldall....mye!!!!!

Klem fra Trine:)

Einy sa...

Morsomt innlegg Tove! :)
Hehe...etter bildene å dømme bruker du nok en god del mer enn 50kr i året på sminke ja :).
Jeg går heller aldri ut av huset uten litt sminke...men å spise frokost i morgenkåpen i helgene synes jeg er deilig...ikke i sengen vel og merke, men i sofaen :).

Så flinke dere er som har holdt sammen så lenge. Vi ble sammen når jeg var 16 :)

Klem

Skautrollet sa...

Hehe... Du har nok mer av kosmetikk en meg. Jeg kjøpte min tredje mascara nå i romjula. Da mener jeg mitt livs tredje mascara. Den første kjøpte jeg som student på 80-tallet.
Jeg er nok et naturbarn :))

Fru Tunheim sa...

Deilig å stelle og dulle litt med seg selv. Kjenne på sitt eget velvære og føle seg velstelt.Selv går jeg ingen steder uten mascara og leppestift og ordentlig i tøyet.

Ha en fin fin helg.

snakkemunn sa...

Ei jåle er sikkert litt dyr, men jeg liker jåler. :)))

Elise sa...

For et herlig innlegg:) Eg starta dagen i morgenkåpa i dag fordi eg ikkje gidda å dusje før det var fyrt godt opp i ovnen og det va blitt varmt og godt i stova;) Siden det som regel e eg som e oppe å fyre så blei det sånn i dag:) Du skreiv ein komentar te meg om at du har sperra for at bildene dine skal komme i picasa nettalbum, koss gjere du det? Kunne godt tenkt meg å gjera det eg og så ikkje bildene på bloggen forsvinne for meg i gjen:) Klem fra meg:)

Lindas hobbyhjørne sa...

Hehe... Morsomt innlegg :)
Jeg bruker nesten ingenting, men dagkrem og litt på øya må jeg ha :)
Men jeg ELSKER min morgenkåpe, lærte det hjemmefra.
Ha en forsatt fin kveld, klem.

Shabbylishious sa...

Ja han ble grundig rundlurt på en måte ja. :))
Dessuten man spør ikke om slikt.Det er en kvinnes rett ikke sant. ;-)
Line-Cathrin

Martilie sa...

Ha ha, herlig!!
Tenker han setter pris på en velstelt frue som holder eminent standard :)

Jeg er nok litt som deg, men kan nok luffe rundt hjemme i klær som ikke tåler dagens lys..

Ha en skjønn kveld!

Klem fra Tove

"Romfortrivsel" sa...

Ikke så mye sminke på meg heller, men mineralpudder, mascara og leppestift hører med til dagsnødvendighetene;)
Ser du er glad i kvalitet. Sånn sett supert å bo i nærheten av Danmarksferja....
Håper du har en koselig lørdagskveld, med eller uten morgenkåpe, kosedress eller sminke!
Nå skal det strikkes!

lavendel mio sa...

Hi hi:)
Dette er helt meg:))
Go lørdagskveld, klem Hanne

Bitt@mi sa...

Herlig innlegg igjen:-) Sier hun som er litt motsatt av deg. Jeg går gjerne i morgenkåpe til langt utpå dagen, og sminker meg helst kun når jeg skal på jobb eller i butikken. Kan gjerne gå i støvler og islender og handle også, til min venninnes store fortvilelse. Hun sier at mamma'en henne ville revet seg i håret hadde hun sett meg:-))))
Men i kveld skal jeg altså på jobb, og da er jeg nydusjet, sminket og klar!
Klem, og ha en flott lørdagskveld!

Smykkas sa...

Her kjente jeg meg igjen. Jeg går heller ikke ut døren uten at dagansiktet er på plass.

Klem

M sa...

En jåle koster vel litt mer enn mannen vet om tenker jeg.........Jeg er også opptatt av utseende, selv om jeg helst er i pysjamasen lengst mulig når jeg har fri....men uten make up føler jeg meg så ustelt på et vis..for ikke å snakke om at det frisker opp humøret å føle seg vel..Håper alt er bra med deg!
Stor klem, M

GundaM sa...

herlig innlegg da!!!!

skjønner jeg må spørre deg om hårstylingsprodukter....kjøper og kjøper, men håret er og blir like kjedelig ;)

go`helg!

Josefine sa...

Et artig innlegg!

Høres ut som du er en gjennomført dame med stil, sånn skal det være:))

Ønsker deg en flott helg videre, klem

Janna sa...

Smler gjenkjennende her, ja! Sminke, hårprodukter og diverse er noe som vi damer - og sikkert en del menn - bruker en VISS sum på i året, og menene våre er sikkert bare glade for det... innerst inne, i alle fall! Tar oss jo ut for dem, lukter godt for dem, barberer oss for dem... eller? Eller har min venninne rett som sier at vi alledamer pynter oss for ANDRE damer, av mange grunner. Jeg pynter meg for meg selv først og fremst, og så for mannen min, som setter pris på sin feminine, lille jåledame.

Ha ei fin helg videre.

sigrid sa...

Stilig...

god søndag til deg og handymann :-)

ide-puffen sa...

Her måtte jeg smile godt. Enig i at har man stått opp så har man det. Frokost på sengen har jeg fått endel av før jul, men da var jeg mye i sengen så da så. Ellers ikke.
Men jeg er ikke så altfor kostbar i kosmetikken....alt er jo relativt sant. Men jeg går ikke lett på butikken uten noe stæsj jeg heller. Litt forfengelighet er viktig. Herlig med kommentaren om ditt forbruk til din framtidige mann ha ha ha.

Koslig å bli litt mer "kjent" med deg.
Kos deg videre
Klem

Tromsøjente på 39 sa...

Hærlig :)
Jeg og bestevenninnen er glad i å kjøpe sminkegaver, av det slaget som koster litt mere, til hverandre,, Disse mennene våre aner ikke hvilke fiiine gaver de er med på å gi. At vi blir strålende fornøyd, ja det ser dem, så da er dem fornøyd :).

Ha en fin søndag. Klem :)

Ruth sa...

I gamle dager da jeg fremdeles var sivilisert var jeg nok sånn jeg også, men her oppe i heiene går alle gode forsetter rett vest. Jeg har alikevel en hel vegg med hyller fulle av jålgreier. For jeg blir jo sivilisert igjen når jeg kommer meg tilbake til sivilisasjonen. Vi er snåle vi jenter.

Randis side sa...

He,he... Spurte han virkelig deg etter noen stevnemøter?? Tøffingen! :)) Litt farge må man jo få bruke for å stæsje opp hverdagen :) Når jeg ser ungdommen i dag, som gjemmer ungdomshuden under enormt mye foundation, kan jeg ikke forestille at vårt forbruk "den gang da" va så stort... Ha en fin søndag!

Synnøve sa...

Hehe, fornøyelig lesing.
Skjønner godt dere har ledd mye av det.
Jeg har ikke morgenkåpe en gang.
Jeg er påkledd når jeg står opp jeg også,selv om det kan ta ei stund før jeg sminker meg. Jeg er avhengig av mascara,lebestift og parfyme.Og gode ansiktskremmer.
Nr 07 har kjempegode produkt.
ha en fin søndag
Klem

Tonemor sa...

Herlig lesing, jeg lo godt her jeg satt. 50 kr... hi hi
Fortsatt fin søndag.
Klem Tone

HildeP. sa...

Godt nyttår til deg! : ) Hehe, artig lesning, litt luksus er viktig for kropp og sjel! Ha en finfin søndag!

Klem Hilde

sylvia sa...

heisan.
å så herlig et innlegg, godt å få stelt seg å ordnet seg, klart det koster, men vi er da damer. ikke sant...mye lekkert du har.
å det med å kle seg på morran å stelle seg, det betyr mye for velværet,
men noen ganger er det godt å gå i pysjen...hihihi.
ønsker deg en flott søndag.
klem fra sylvia

Fru R. sa...

Hei hei
Herlig innlegg! Jeg er totalt avhengig av mascara, føler jeg ser syk ut uten, og har vel aldri en dag ikke glemt parfyme, da tror jeg at jeg måtte snudd bilen hvis det ble glemt. Men kan godt gå i morgenkåpen litt om morgenen, men er enig, dagen kommer liksom ikke igang før en er påkledd.
Hva skulle vi gjort uten kosmetikk.
Irriterende nå er at øyebrynshårene formerer seg i retninger en aboslutt ikke vil ha de....
Ha en fin dag.
Klem

Miss Mette sa...

Hei Tove
Herlig innlegg :)) …. og inspirerende!!! Jeg syns det er viktig å stelle seg og se flott ut, men jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er noe særlig flink til det når jeg går hjemme! Tror jeg skal ta meg selv litt i nakkeskinnet fra i morgen av… En føler seg jo litt mer vel ♥ …så i morgen skal jeg pynte meg litt, selv om jeg går hjemme :) Kommer nok til å gå i joggebukksen i helgene, men jeg kan jo sminke meg og være stilig likevel :) takk for inspirasjon, Tove … Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld, stor klem fra Mette

Anette Willemine sa...

*Ler gjenkjennende* Morsomt!
Jeg går nok til postkassen uten sminke. Takk og lov for en nærsynt nabo!
Skal jeg derimot lenger, blir det frem med sparkelspade og kitt!

Hilsen en annen som liker å pynte seg :)

Klem,
Anette Willemine

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Nå måtte jeg flire her, hihi... Herlig innlegg Tove, og jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. I likhet med deg går ikke jeg ut uten sminke heller, ever !!! Og husker veldig godt at jeg satt og sminket meg med veer når jeg skulle ha fjerdemann, hehe... Masken må på uansett. ;)

Ønsker deg en strålende søndag videre ! ♥

Klem fra Anette

Barbro sa...

Hehehe, jeg syns jeg ser maska på mannen for meg!! Hihi, jeg er sikker på at han setter pris på at ser bra ut ;)
Du kjører Boots-kremer ser jeg, liker!!
Jeg forlater heller aldri huset uten mascaraen, men i helgene syns jeg det er digg å dasse rundt i joggebuksa ja :)
Ha en fin søndagskveld!
Klem fra Barbro

Daisys home sa...

Dette var morsomt fortalt! Og ja er enig med deg i egenpleie, så viktig som det er. Om jeg skal på handletur så er det et must å få "stæsje" seg opp litt først ja.Godt å få skjemme seg selv bort!
Etter som det meste av dagene blir tilbragt hjemmeværende i dårlig forfatning,da tyr jeg til det beste klesplagget jeg vet, Fleece- go`buksa!
Har også brukt disse kremene , men for tiden brukes apotekets Vichy liftkrem, den er suveren. Må jo skifte merke av og til.
Ha en fin ukestart, klem Sissel

Smått og stort sa...

He he....50 kr året....ja det var ei billig jåle :) Skjønner om han føler seg ført bak lyset.... Må si jeg er imponert over hvor flink du er- jeg sitter fortsatt i bare joggebukse- stod tidlig opp og hoppa i dusjen i dag, men siden dagen skulle brukes til å vaske og rydde ble så som så med påkledningen gitt.... Og siden jeg har vært alene store deler av dagen har jeg ikke tatt det så nøye :) Men i morgen er det jobb og da er det fram med sminke og skikkelige klær :)
Ha en fin uke-
klem fra Sissel

Anita sa...

Hei Tove, og takk for hyggelig kommentar ang hekleteppet mitt. Du spør om jeg har et favorittgarn. Jeg har nok ikke strikket/heklet så mange tepper i mimn tid, men dette som jeg holder på med nå er en blanding av siljagarn, sisu og dale babyull. Jeg synes det virker OK, altså. Jeg bruker heklekrok nr tre.

Men spør gjerne Mias Landliv, hun har jo heklet så mange tepper :-)

Maret sa...

Morsom historie... Vil tru at budskjettet har steget litt... Lurte litt på om du av og til får ei flaske med "godlukt" av mannen i huset ?
Sjølv brukar eg svært lite, er erlergisk mot det meste..
desverre...

Ha ein fin kveld.

Viola sa...

Hei, artig skrevet! ;) Jeg er nok litt hummer og kanari.. kan gå helt usminka, som sminka.. Synes det er litt morsomt å se forvandlingen sminken gjør.. og parfymer har jeg helt dilla på! Jeg kjøper alle mine parfymer til innkjøpspris, så det blir en del da skjønner du.. ;)

Ser du trimmer litt, i ditt forrige innlegg.. kanskje det du - kjøpe meg en rockering?? For å få bort kulemagen.. haha! ;)

Klem fra meg! :)

Villa Klaraberg sa...

Herlig lesning Tove!! Jeg har et meget avslappet forhold til klær og makeup og er ikke redd for gå på et shoppingsenter usminket eller i joggebukse...selv om jeg burde det..hehe..Jeg jobbet mange år i parfymeri da jeg var yngre og da gikk det med mye penger til både sminke og klær. Nå bruker jeg altfor lite penger på klær og sminke og for mye på interiør...jeg må snu den trenden og bli flinkere til å prioritere meg selv mer. Ønsker deg en flott uke, klem fra Jorunn

Seascape sa...

Du får latter musklene mine i gang, med slike innlegg. Jeg er ingen stor bruker av sminke, men mascara må jeg ha vær dag før jeg går ut.
Jeg gleder meg til å se dine pulsvarmere, jeg har en del neste ferdige her. De bare mangler det lille ekstra. Ha en riktig fin uke. Klem

Snäckskalsdalen. sa...

Du är ju för kul du!
Ja, jo, jag använder nog också lite mer än 50 kr om året....ujujuj....men man måste ju ta hand om sig!
Däremot älskar jag att trava omkring i sovkläderna hur länge som helst......ujujuj....
Agneta kram

Petrine sa...

Herlig, 50 kr du !

Nei, sannelig om eg veit kva eg er når det gjeld sminke og slike greier. Behovet har vel dala litt i takt med det andre som daler på min kropp, tenker eg :):)

Men det er nok noke som manglar når kjolen er på og håret stayla ! Då meiner eg ikkje sko, men sminken.

Ha en fortreffelig dag ! Det er alltid så kjekt å stikke innom deg og tusen takk for koselige kommentarer!!

Petrineklem

Hanne sa...

Jeg er som deg om morgenen tydeligvis, for når jeg står opp så kler jeg på meg. Morgenkåpe trenger jeg egentlig ikke.

Når det gjelder sminke så er det lite jeg bruker. Er avhengig av lebestift og kan ha litt rouge i kinnene om jeg ser ut som et lik når jeg skal ut. Har på meg parfyme hver dag, og den er jeg iallefall avhengig av.

Litt stæsj i håret, krem i fjeset og er jeg klar for en ny dag. Jeg tror jeg er ganske billig i drift.

Ha en fin dag.

Evami sa...

Godt nytt år:)
Det ser ut som kronebeløpet har forandra seg litt ja:))

Jeg var mye flinkere før til å legge ansiktet før jeg dro ut,men når jeg mekker og ordner meg,så er det snakk om merker jeg liker og kjenner godt:) Strawberrynet er en god venn på den fronten,og diverse nettbutikker som selger hårstæsj til billigere penge enn frisøren!

OG det er deilig hverdagsluksus å unne seg litt stæsj,en føler seg så mye bedre:)

HA en fin kveld i den glatte byen vår:) Klem Eva

Frøydis sa...

Hehe...50 kr i året liksom..ler meg ihjel..Ser ut til at det har steget de siste årene ihvertfall..Tror ikke jeg tør å si hvor mye jeg bruker...noen tusenlapper blir det ihvertfall...

Klem fra meg