onsdag 13. oktober 2010

Jeg har skrudd sammen…

……mitt første Ikea-møbel alene:D Ååå. sier dere, så flott da….med en litt ironisk undertone kanskje…… men husk, jeg vokste ikke opp med Ikea og har hatt handyman i huset, så det har sannelig ikke vært enkelt å slippe til….og veldig lett å ikke gjøre det selv:D

IMGP0670

Men jeg kjøpte i går et Hemnes nattbord som jeg skulle ha på den lille doen som har fått navn på døra;) Jeg har en stor Hemneskommode fra før og liker produktene. Så da jeg kom hjem, begynte jeg på egen hånd, og det var “a piece of cake”, som vi sier når vi føler oss litt ovenpå:D

IMGP0669

Dette rommet ble pusset opp for ca 25 år siden, og som dere ser, jeg var blå den gang også;) Tapeten er en våtromstapet som kan vaskes, og som jeg liker svært godt, men den kan ikke vare evig, vettu, og jeg ser tegn på at ny tapet må komme om litt. …og duken blir hvit, ser jeg:)

IMGP0668

Skålene er en del av Laila Karin sin septembergave som jeg var så heldig å vinne:) Hun har bloggen Tankespinn og fargeklatter og jeg vant en kjempepakke, men resten skal på hytta. Se bare her hva jeg vant:

IMGP0656

…. helt utrolig flott: en løper og en stor duk til spisebord, to lysestaker, ei mugge/vase, og to skåler!!! Snakk om stor glede da denne pakken kom i posten:D Laila Karin har en blogg dere må besøke; dere møter ei flott dame som tar de nydeligste bilder!!

IMGP0672

Da er vi midtveis denne uka også; kos dokker mot helg!!

Klem fra tovepia……som speiler seg fornøyd som handywoman:)

56 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Så flink du har vært:-) Har selv en handyman i huset, så jeg vet alt om hvor enkelt det er å la han gjøre det. Liker også godt Hemnes serien til Ikea, og har to store kommoder i serien.

Nydelig tapet på lilledoen og flotte gaver du har vunnet!

Klem

Ruths datter sa...

Gratulerer med den flotte gevinsten. Laila Karin er storveies, Flinkisen som handuwoman da! Det hadde ikke jeg klart. Ja, var ikke kurven fin på sin plass hos meg. Jeg liker den godt,men jeg har ikke hatt et glass i den. Den holder seg så fin til tross for sending i posten. Så produktet ditt er kjempebra. Takk.
Klem

Moan sa...

Det er ikke alltid like lett å forstå seg på IKEA-instruksene..
Ikke noe problem for en oppegående pie som deg :-)

Gammel stil sa...

Så flink du er:) Det ble veldig fint:)

Klem:)

Hjertedamas blogg sa...

Jeg blir helt impregnert jeg, for jeg har aldri skrudd i sammen noe som helst. Det er det Handymannen, som har ordnet opp i. Før eller siden må jeg vell få skrudd i sammen noe jeg også, tenker jeg. Klemz

Ellemeller sa...

So flink du har vore! Eg hugsar fyrste gongen eg sat med same følelsen... og det er ikkje so innmari lenge sidan:)
TApeten var nydeleg!!

Fruens sa...

hei
Så flink du er...jeg har ikke tålmodighet med så store "kinderegg" hahh
Kjempe fint var det også..jeg liker den tapeten..er inn igjen den nå da..håper du får en fin dag..og di kjekke kara på taket har fått kaffe av fruen nå...klemmer til deg

Bestemor Drillo sa...

Godt gjort!
Jeg hater disse skruingene !
Flotte ting du har vunnet og blått er jo så vakkert!
Ha en fin onsdagskveld!

Synnøve sa...

Så flink du er. jeg overlater montering til mannen eller jenta mi.
Er dårlig på og lese bruksanvisninger og ender om med skruer til overs:))
Morsomt bilde av deg i speilet.
Heldig du som vant så masse ting.
Ha en fin kveld
Klem

Greta sa...

Eg må innrømme a det har eg aldri gjort. skrudd sammen ett møbel fra Ikea. Men det er kasnkej fordi nermeste Ikea ligger på Åsane like utenfor Bergen.
dermed er det mest småting vi kjøper der og tekstiler.
Syns du er flink eg.
Herlig gave du har fått da. Kos deg med den. På neste innlegg får vi se hele deg, sant?
klem

Anonym sa...

Flinka! Har aldri prøvd å skru sammen noe som helst, jeg - så jeg er mektig imponert! Fint møbel er det, også - så du har all grunn til å være fornøyd! Og den tapeten er no så kjempesøt, skjønner du er fornøyd med den. Og grattis med flotte gaver, Laila Karin er ei snill dame. Klem til deg**

Refleksjon på livsvegen sa...

Heldig med gåve, møbel og bilete
:-)
Har ikkje IKEA her :-(
Men det nattbordet såg veldig fint ut..

ha flott aften der nord ;-)

Anita Tørmoen sa...

Det må jeg si var bra jobba:) Det ser skikkelig fint ut, selv om tapetet er gammel. Så fin pakke du har vunnet, og bra at fargene var blå:)

Unknown sa...

Helt topp tovepia. Jeg gjør alt selv, men det var en gang jeg ikke gjorde det. I ettertid er jeg litt overrasket over all kreditt jeg gav til mannen fordi det er utrolig enkelt å være "handyman"- Man vet det ikke før man har prøvd, men dessuten er det ikke alltid man behøver å være handyman. Skulle jeg ha valgt ville jeg ikke vært en handyman hehehe. :))

My home is my Castle sa...

Jeg har aldri, til dags dato klart det mesterstykket å montere noe fra Ikea !! Jeg prøver gang på gang, men eier ikke tålmodighet, så mannen tar bare stille og rolig over når han merker at jeg begynner å bli hissig ;)
Så jeg synes virkelig du har vært flink Tove !!!!
Klem,Kari

nr14 sa...

Flink jente:) fine de tingene i Hemnes-serien...og den tapeten din er moderne igjen:) Akkurat passelig søt på toalettet:)

Snertne sneller og små nøster sa...

Så flink du har vært, Tovepia (og det er ingen ironisk undertone her) :-) Tapeten er skikkelig søt da :-D

For en kjempefin premie du har fått :-) Må si du har stor vinnerlykke ;-)

Til helga er vi 5 venninner som skal på hyttetur med barna - og jeg gleder meg masse.


Ha en fin onsdagskveld og klem fra Siv

Skjerstad sa...

Jeg synes du er flink jeg ! Ikke så greit når vi ikke har gjort det før ;) veldig fint nattbord på do :) Herlig premie du har vunnet :) Jeg skal sjekke ut den bloggen .

Ha en fin onsdagskveld Tovepia :)
Klem fra Janne :)

Lene Megan sa...

Hvor er du flink! Jeg er fuld af beundring, når "man" kan finde ud af den slags brugsanvisninger og samle tingene selv. Jeg mister altid tålmodigheden efter få minutter ;)

Ha' en fin aften videre.

Klem fra mig og efterårsmørket

Jannickes Hjemmekos sa...

Gratulerer med første Ikea-montering. Nattbordet er nydelig. Solfrid har kommode og seng fra Hemnes og vi er veldig fornøyd. Synes tapeten på doet var nydelig, den ville jeg beholdt så lenge som mulig.

Jaja, du vet hva du får til jul nå; rosa blomstret batteridrill. Klem fra meg

Anonym sa...

Hei.Så fin.Du er kjempe flink som fikk den sammen.Ikke det enkleste å få sammen møbler.Nydelig.Kjempe fin gave.Dine farger å.Tusen takk for tippset om bloggen.Har lagret alerede.Så det skal prøves.Ønsker deg en riktig fin Onsdagskveld i styggværet.Klem fra Bodil.Øser,pøser ned regn hær nå....

Asbjørg sa...

Hemnes-møblene er kjempefine!Grattis med vel utført jobb,syns det er gøy å gjøre slike ting jeg,har skrudd sammen en del møbler opp gjennom årene.
Superflott gave fra LailaKarin,og blått er vel DIN farge...
Ha en fin kveld,her ryddes ...

Strikkebesta sa...

Eg veit at deg kjennest godt åvere handywoma:) Flott jobba! Og det passa flott inn på doen. Laila-Karin er ei usedvanleg raus dame, heldige du som vann septembergåva! Og så godt som det passa,då! Blir heilt sikkert fint saman med alt det andre i blått som du har på hytta di:)

Besta sa...

Så flink du har vært, jeg har ikke noe særlig lykke som møbel montør...nattbordet er nydelig og passet flott inn på toalettet.
For en flott gevinst, gratulerer:)

klem fra marilyn

Barbros lille verden sa...

Så flink du er!!
Jeg var en mester på å skru sammen møbler før, men etter gemalen kom inn i bildet gjør jeg ikke NOE sånt selv....det er utrolig hvor lost man blir etter hvert når man er ute av trening ;)
Du, lille prinsesse er ikke noe SÆRLIG lik mamsen sin da!! Snytt ut av nesa ;)
Windows live writer...det var et fremmedord for meg ja...jeg er NULL komplisert når det gjelder blogging ;)
ha en herlig kveld!
klem fra meg

anneskreative sa...

Så flink du er,,,,det er en herlig følelse å få til noe en ikke har gjort før.
Jeg pleier å si at jeg er en rev på å skru IKEA,,,,,jeg har nemilg ingen handyman,,,,men en som er utrolig flink til det som kan fikses med en PC,,,,,,derfor er jeg husets handywommen....
Ha en fin kveld.
Klem

Shy sa...

Godt jobba. Sjølvgjort er velgjort!
Fint vart det også.

anneskreative sa...

Ser du har vært innom hos meg,,,,koselig.
Ja det juletreet er fra panduro,,,,men har hatt det i flere år så om de har de enda vet jeg ikke.
Jeg bruker former jeg har kjøpt, men også store youghurt beger, rømmebeger, rosinbokser,,,, bare husk på at formen må skrå litt utover,,,ellers blir det vanskelig og få ut lyset etter at det har stivnet.
Gudd løkk...
Klem

Randis side sa...

Flott! Æ syns du skal ha grunn til å skryte :) Ikke alltid like enkelt å skru sammen, og spesielt når andre i familien bedyrer at det e demmes område... ;) Kjøpte to store kommoder i Hemnes-serien i sommer og liker dem veldig godt. Regner med at du blir fornøyd med møbelet! Heldig e du som har Ikea like om hjørnet. Så flott og stor gave. Passer utmerket til en "blå" dame som deg ;) Ha en fin kveld og trivelig torsdag! Klem

Randis side sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Næmmen, handy handywoman!!
Tilfredsstillande det ja :o)
Flink du har vore! Og så flotte premier da, gratulera! :o)

Takker for oppmuntrende ord angående sydebuten min og, varmer vettu :o)

Som mine dager er sa...

Hi Handywoman! What a fantastic piece of work you've doing!

Aldri for sent å komme på banen når det gjelder å vise skjulte ferdigheter. Bra jobba, Tove.

Selv har jeg kommet så langt som til sort belte i å skru sammen. Jeg var jo bare helt nødt som nyskilt. Ingen mann å rope hjeeeelp til, så da var det bare å ta fram den elektriske strutrekkeren fra Black & Decker og gjøre det selv. Man lærer fort.

Klem Marit

Viola sa...

Gratulerer med premie, er jo så artig å få! :) Flott var de også. Å pusse opp er ikke min sterkeste side, heller ikke å sette opp flatpakker, til et møbel.. Har satt opp før og syntes det var artig.. men nå- nei..! Hehe.. Fint ble det ihvertfall, med den kommoden! :)
Klem fra meg! :)

Tonemor sa...

Gratulerer med flott premie.
Den var nydelig.
Så flink du er.
Klem Tone

Josefine sa...

Gratulerer, så flink du er!

Kjempefin liten kommode/nattbord.
Vi har hatt maken på soverommet i flere år, veldig praktisk og greie:)

Ønsker deg en fin dag, stor klem

Petrinetrollmor sa...

Hei du Handywoman ! Så koselig bad. Har du virkelig sølvspegel på lilledo ?:)

Tusen takk for koselig helsing på bloggen min. Eg ønsker deg ei riktig god helg. Sjølv skal eg til sørover å besøke det yngste englebarnet mitt og kose meg :)

Hege sa...

Jeg slipper heller ikke til når mannen er hjemme- men når "katten" er borte..!
Syns du har vært flink jeg:-)
Og jeg syns den tapeten er kjempefin!
Ha en riktig fin helg Tove,
klem Hege.

Stubbetufsa sa...

Alt man lærer og gjør for første gang, bør feires, syns jeg!
Jeg husker godt i mine yngre år at en kollega kom inn på røykerommet (!) og utbrøt ivrig: Dere, nå har jeg vært på banken og betalt regninger!
Vi andre måpte bare, helt til det gikk opp for oss at hun hadde en mann som ville "kjerme henne for livets harde realiteter"!
Sett fra hennes synspunkt var dette noe hun plutselig mestret!

Hobbygåsa sa...

Lekkert skap, så flink du har vært! Jeg har en Hemneskommode på kjøpelisten min, men jeg kommer meg visst aldri innom Ikea :-) Hemnes møblene er utrolig fine syntes jeg. Ha en fin helg!

Anette Willemine sa...

Så bra! Det er så morsomt når man kjenner at det faktisk går an å klare det helt fint selv! :o)
Jeg har også de nattborden, på soverommet. I tillegg har jeg den store kommoden. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten - faktisk gledelig overrasket!
Så utrolig flott gave du fikk! Vakkert!

Ønsker deg en deilig helg!

Klem,
Anette Willemine

Sylvia sa...

Det var da voldsomt til flink dame du har blitt da! ;)
Jeg har en sønn som er utrulig flink som Handyman. da han var liten, satte han sammen Billy-bokhyller som ingen ting. Det må være all legoen han lekte med som liten.......fin lærdom i lego.
Aner jeg et snev av legobygging hos deg også, kanskje?

Fru Strøms Kvardagspussel sa...

Hei! takk for kommentar inne hos meg ☺ Synes du har vært kjempeflink handy-kvinne. Åsså ble det jo kjempefint også ♥

Stor klem fra Fru Strøm

Anne sa...

JA!!! Hamnes produktene er koselige :-) og du vet Tove, en vokser med oppgavene, neste gang blir det en litt større sak vet du.

Anneklem i regnet.

Tino sa...

Så flink du er, jeg overlater gjerne slik tålmodighetsjobb til mannen om jeg kan ;)
Jeg leter etter et lignenede nattbord i gammel stil, men om ikke jeg finner skal jeg huske på dette. Skapet var kjempefint.
Flott gave også.
Klem T

Strikkeheksen sa...

SÅDAN - det er sørme godt gået :-) Og sikke en præmie, du har vundet, hvor er du heldig - fine, fine ting :-)

PS: Sikke skønne billeder af den lille prinsesse, der bliver større ;-)

Turid Holm Flaa sa...

Du er flink med det meste :-)

Ønsker deg en riktig fin kveld.

Smykkas sa...

Hva skal jeg gratulere med først?

Det sies jo at faktorenes orden er likegyldig, så derfor blir det kommoden først. Jeg bøyer meg i støvet for en handy-woman.

En fantastisk premie du har vunnet. Blått og hvitt er absolutt blant mine favorittfarger.

Blir du med på Give Away?

Klem

Solveig sa...

Godt jobba, kjære du:o))! Veldig kjekt å kunne klare ting på egenhånd. Jeg har også en handyman. Det er velig lett å overlate jobben til " de som kan den", men det er ikke noe i veien for å lære det seg selv, ikke sant?!
Nydelig nattbord i alle fall. Litt nostalgisk i stilen - det liker jeg.
Passer veldig fint sammen med den blomstrete tapeten! Koselig:o)

Ønsker deg en flott helg, min venn.
Klem fra Solveig

Havfruen sa...

Du kan være en kry handywoman, jeg hadde ikke prøvd en gang:) Det så kjempefint ut, jeg trenger jo nattbord, et lite et!!
Flott premie du har fått:)
Moden for helg....
Klem fra meg i kuling slapseføret..

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jeg skal si fra med en gang hvis jeg finner dekslet ditt;) Det er en av ulempene med speilrefleks, alt dette småtteriet å passe på.

Fruens sa...

Hei
Ville bare titte innom å ønske deg en god kveld,å så koselig at du vil være med på give awayen min
masse klemmer fra Fruen

Datt sa...

Så flink så!! :D Og så fint det ble, og spesielt sammen med den nyyydelige tapeten!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hemnes-serien er veldig fin, den. Veldig deilig å ha satt sammen et Ikea-møbel selv, nesten som man egenhendig hadde designa og snekra det, ikke sant. ☺ Flink har du vært, for det krever psykisk styrke å sette i gang med sånt.

Anlen sa...

Flink jente!

Eg meiner IKEA er så gode på bruksanvisning at alle damer får det til. Særleg damer som er vant til å lese strikkeoppskrifter... Men for menn er det å lese bruksanvisning meir som eit nederlag;)

Klart du kan, om du vil! Ha ei flott helg, og no kan du jo skrue saman kva som helst!

Ann Tove sa...

So flink du har vore, skapet ser flott ut.
Dette er noko av det kjekkaste eg veit, å få flatpakka møblar i hus :)
Då kosar eg meg med å lese bruksanvising og skru ihop delar. Ha ei nydeleg helg.

Frøydis sa...

Heisann :-)
Flink du som klarte å montere den helt alene! Har hørt at IKEA møbler ikke er det letteste å få til..og denne dama har jo som sagt ikke tålmodighet til slike ting..har en lei tendens til å bli for mange skruer til overs...

Ha en flott dag, jeg er hjemme fra DK nå, og er klar for å stelle klør igjen :-))

Klem fra meg