tirsdag 25. september 2012

Ryddesjau…

Takk for alle svar på forrige innlegg! Jeg har siden i går undret og sett og lett, og har omsider funnet ut at jeg er skyld i dette selv…..tro det eller ei:)

IMGP6204

Da jeg fikk ny PC i høst, lastet jeg ned Picasa og WLW på nytt. Jeg lider ikke av trykkeskrekk, så på en eller annen måte har jeg åpnet for at bilder ble lagt i nettalbumet….og der ligger de på haugevis, både 2 og 4 ganger! Så nå sletter jeg bilder der inne, og har allerede nå ordnet meg mer plassSmilefjes….men jeg tar en sjanse, for når to bilder ligger der, hvilket forsvinner fra bloggen? ..men det får stå sin prøve, så får vi se om det dukker opp svarte bilder med utropstegn:) Uansett, så holder jeg meg til de gamle bildene….

IMGP6214

 

Phu, det er et kjør når data'n ikke fungerer…og jeg blir jo så irritert over det jeg ikke forstår:)

Ha en flott dag og ei fin uke videre!

Klem fra tovepia………………………………som tror hun har funnet løsningen:)

23 kommentarer:

Shy B sa...

Bra du har funne ei løysing.
Eg vert frykteleg frustrert når dataen ikkje funker.

Tonemor sa...

Håper virkelig det ordner seg.
Klem Tone

Megan sa...

Håber du har fundet en løsning. Den slags skal jo bare virke! ;)

Og så er det fine billeder, du viser i dag. Ah. Nu vil jeg gå ud i efteråret med hundene. Ønsker dig en fin dag videre.

Klem.

Asbjørg sa...

Ser av og til at folk har problemer med lagringsplassen til Google.Jeg bruker også Picasa,men laster aldri opp på nettalbum.Jeg forminsker alltid bildene,det er enkelt i Picasa.Jeg bruker også WLW og har aldri hatt problemer,men jeg tar alltid de forminskede filene direkte fra Mine bilder på Pcn.Dessuten har jeg oppgradert Googlekontoen til Google pluss!
Håper det ordner seg så du slipper mere krøll!

stallnilsen sa...

Det var nunoen fine bilder du viste oss idag :O)

Hilsen Lisbeth

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så godt når det ordner seg, og det gjør det somregel for snille jenter. Selv har jeg akkurat prøvd meg som suppekokk og vet ikke helt om jeg kan skylde på Toro at ovnen nå ser ut som ei katastrofe. Hvorfor kan ikke den suppa holde seg i kjelen når jeg snur ryggen til? Skuring påkrevet bare det blir litt kaldere ovn :(

marit´s,,, sa...

Ja jeg vet ikke om noe som jeg blir så frustrert av.
Men når det er sagt så lærer en ganske mye av å plundre litt og det finnes bestandig noen som deler erfaringer og tips ,,herlig denne blogg-verden he he,,

Flotte bilder , ha en problemfri og fin dag .
Maritklem.

Greta sa...

Du går jo bra når du finner ut av det sjølv. flink er du. Vakkre bilder så ligger ute no på dette innlegget. Skikkelig vakkert

Guri sa...

Kjenner meg så absolutt igjen!! Men det er en fantastisk flott følelse når du får alt til å virke igjen da ;)
Kos deg med arbeidet :)
KLÆM

Helen sa...

Godt du fant en løsning !

Altids greit å få slettet litt gamle bilder, og man kan også slette gamle innlegg, hvis ikke man vil ha de liggende "ute" lenger :)

Flink du var :)

Einy sa...

Så bra du fant en løsning! Jeg skal se gjennom og sjekke om det samme har skjedd med meg også :)

Fine bilder!

Klem Einy

BrittB sa...

Kjempebra at det ordna seg! Jeg er så dårlig på sånne datatekniske ting.
Min maskin takka for seg igår, så nå er den levert inn til reperasjon...Håper jeg ikke har mista alle data...Ja, da er det greit å ha en kjekk samboer som kan låne bort litt nett..:-)

Hanna sa...

så vackra bilder.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Linda sa...

Så flotte bilder! Godt at du fant ut av det:)

Berit sa...

Så fint du fant ut av det, jeg blir fort frustrert når det ikke fungerer som jeg vil. Har slitt med å få lagt ut med telefonen, men klarte og lure den til slutt :)
Klem

Refleksjon på livsvegen sa...

Så nydelege bilete......
Til å drøyme seg bort i :-)

SOL klem

Olavs Blogg sa...

Hei og takk for kommentar hos meg. Ser du har hatt litt prakk med PC og program. Jeg reduserer bildefilene så kraftig at jeg har ikke hatt noe problem med lagringen av bilder på bloggen min hittil. (bruker 1000x750piksler. Dette holder godt for pc og Internettbruk) Bruker PS Lightroom3.6 til dette bruket. Ekporterer bare de utvalgte bildene derfra over en konverter som forminsker dem automatisk til nevnte størrelse og påfører vannmerke. De blir da lagt i en egen mappe som jeg bruker for opplasting til bloggen. Originalbildene ligger fortsatt i sine egne mapper. Disse tar jeg backup av månedlig over på en ekstern harddisk. Microsoft Office Picture Manager brukte jeg også før til forminsking av bildefiler. Men Lightroom er langt bedre. Ellers bruker jeg PS Lightroom og PS CS5 for bildereigering.
.....
Nydelige skumringsbilder du har lagt ut. Vakkert.
Ha en fin resten av uka.

Bente`s Hobbyrom sa...

Ordner seg alltid vettu :O) Så herlige de bildene du har lagt ut nå var , det er stemning det :O) Klem fra Bente :O)

Unn sa...

Hallo hallo, du er ikke alene, jeg hadde en slik PC-dag i går, og det som er så slitsomt med det, er jo at det tar sånn TID. I tillegg har jeg hatt en form for "bloggtørke" noen uker, og har vært sløv med kommentarer. Men nå føler jeg det går litt bedre igjen. Skjønne bilder hos deg! Klæm fra mæ te dæ ;)

Havfruen sa...

Hm....mine ligger vel også på picasa..dette har jeg ikke peil på for å være ærlig.....
Nyt dagen, plutselig helg :)))

Sologbolig sa...

Så bra at du fikk ordna det. Nå har eg lese på svarene du fikk og det du har gjort, så nå håper eg at eg også får dette til. Det er ja irriterende å ikkje kunne bruke WLW. ha ein flott kveld

Anne sa...

Grattis Tove med ny pc, det slites vettu for den som er ivrig blogger, he he Slites og slites, det er vel heller så at den blir så treig av alskens at en gir seg helt ende og over... sånn som her det, en rekker nesten koke kaffe før den er klar til å trykkes på, men ennå passer det meg bra, for kaffe til tasting passer nå godt da :-) Det reklameres veldig for Mac, spesiellt når en er hekta på bilder, men puh!! litt for dyrt for min del gitt. Randi H har jo kjøpt og er storfornøyd vet jeg.

Godt det ordna deg med blogg, bilder og lagringsplass. Fikk nesten sjokk jeg første gang jeg fant ut at alt la seg i Picasa album og det var som å komme til en kjeller i bloggen som var skikkelig fylt av alskens dritt, men men

Trivelig vær for tia ja gitt!! høytrykket som hviler. Var ved Agdenes fye her om dagen, for så utsikten søstra di hadde fra vinduet på kveldstid og måtte bare se deler av det med egne øyne.

Kjekk tordag til deg Tove. Kjærringas her har fridag og nyter bare livet i dag.

Snertne sneller og små nøster sa...

Her kan jeg dessverre ikke hjelpe deg, men jeg skal huske å spørre deg til råds den dagen jeg får samme beskjed ;-)

Nydelige bilder!

Ha det godt - klem Siv