søndag 19. april 2009

Mandagstema - hverdagsluksus

Var slett ikke sikker på om jeg kom til å delta denne mandagen, for formen er elendig for ørtende gang denne vinteren. Det er ikke engang 14 dager siden siste “kule”. Under normale omstendigheter er hverdagsluksus for meg å ha GOD TID og å bruke tiden til det JEG SELV VIL

Men slik som det er blitt, er hverdagsluksus for øyeblikket å ha en nese som ikke renner og et hode som ikke er fylt med “bomull”!

DSC01629

Til opplysning, jeg tar allergitabletter bare for å eliminere den muligheten. Så nå tror jeg at den beste medisinen er SOL og SOMMER, det hadde vært luksus i hverdagen det!!

Flere som har funnet en tolkning på hverdagsluksus finner du HER.

Med dette ønsker jeg alle god bedring;)

 

24 kommentarer:

Anonym sa...

Uff, stakkar - plages du sånn? Sikker på det ikke er noen form for allergi, da? Har du testet det? Et slit å være tett stort sett hele tiden - håper du snart får føle den luksusen at svineriet forsvinner. Og så må du ha ei god uke! Klem fra Randi**

snakkemunn sa...

Uff, jeg hater å være tett og snufsete så jeg føler med deg. Jeg sverger jo til vitaminpiller. Det er det eneste jeg er avhengig av. Ja, jeg vet, bare tull..., men likevel som jeg sa jeg er helt avhengig......I ditt tilfelle store doser med c.vit. + varm solbærtoddy.
GOD BEDRING!

MajorogMeg sa...

Ja, helsa er hverdagsluksus uten at vi tenker over det.
Ta ny allergitest og sjekk ut. Hverdagsluksus skal nytes og man må huske på at vi har det:) Vi har mye og glede oss over. snørr eller ei:)
Flott mandag til deg:)

Hobbygåsa sa...

Uff stakkars deg, dette høres ikke godt ut! Jeg har desverre ingen gode kjerringråd - men jeg er så enig - den beste medisin er sol og sommer, og snart er den her! God bedring til deg!

Cathrin sa...

Huff, ikke noe greit å være så mye sjuk. Skjønner godt at hverdagsluksus da blir dager da formen er god! God bedring til deg! Venter også på sola og sommeren jeg! :O)

Marit Vollan sa...

Stakkars deg. God bedring og ønsker deg masse hverdagsluksus SNART!

Randi's Tanker sa...

Noe så uheldig du har vært da! Har du husket tran? ;-)

God bedring til deg!

Elin Osa Søreng sa...

Du er jammen ikke storforlangenes! Skulle tru det skulle være lett å oppfylle, men..... God bedring!!! Takk for kommentar på bloggen min, forresten! Fulgte ikke mønster til halsvarmer`n, men sånn her blei det gjort; Pinne nr 6, en tråd babyull og en tråd mohair kitten. 35 masker strikkes rett- altså riller, ca 46 cm (lett utstrakt så blir den tett og god)Fell av, brett litt på "skeiva" (jeg fant ut at 8- 10 cm til sy-sammen- stykket var ok)Sy sammen, fest tråder, brett ned kanten- og sy evt på en pynteknapp. Uklart? Bare spør hvis det er noe du lurer på! Enkelt og særdeles raskt å strikke! Ha en fin uke, hilsen Elin

Børge's Blogg sa...

Du får passe på å holde deg varm på beina og på halsen. Og du har vel alle muligheter for det med dine strikkekunskaper.
God bedring :)

Evami sa...

GOd bedring:) Og skjønner at hverdagsluksus er dager uten forkjølelese og bomullshode!!!!
Sol og sommer lengter vi etter,men sola er nå her i dag,om enn litt kaldt!
Ha en flott dag:)

Småbyliv sa...

Huffda - stakkars deg!! Riktig god bedring, håper sola titter din vei og rydder bort virusene :o)

Birgitta sa...

Verkligt fina naturbilder och blomsterbilder. Vad flott du har stickat. Det är mitt första besök hos dej, men jag kommer åter.
Birgitta

Bitt@mi sa...

Du er så flink å finne på løsninger på temaene! Om du er tett i nesen, så er det i hvert fall ingen ting i veien med hodet ditt:-)
God bedring - og klem fra meg!

Villmarkstausa sa...

Dett i Desa, ullen i hodet.Da må jeg bare si GOD BEDRING og fint tolket;-))

Petunia sa...

Har hanglet i hele vinter jeg også om ikke akkurat av forkjølese - så ja: luksus ville være å føle seg på topp om dagene:)
Godbedringsklem fra meg!

liven sa...

Så kjedelig for deg med disse forkjølelesene gang på gang.....
man mister jo helt energien!!!

Og ja....jeg skal begynne å vaske for hånd:o)
Dette er jo nostalgi:o)
Ha en fin uke og god bedring!!!!!!

mormonsen sa...

Jeg er allergiker, så jeg kjenner godt til rennende og skikkelige nyseserier! Og er full av all verdens kjerringråd. Men det som har hjulpet meg best, er at jeg over tid er veldig flink og tålmodig, og skyller nese og bihuler med saltvann, hver eneste dag. Sånne kjekke skyllehorn får man kjøpt på apoteket.En heisvingende god bedring til deg!

linsky sa...

Uff, god bedring!
Kult bilde da.

Stubbetufsa sa...

Du, den veska! På side 4 av 4, litt overfor midten av teksten, står det: "three needle bind off". Jeg ante ikke hva det var, men fant ut hva jeg kunne gjøre. Jeg felte midtmaskene mot hverandre, først mot venstre, så mot høyre, osv, men du ser det når du kommer dit!

Heidi sa...

God bedring! Ja, etter en slik sjau er det luksus og glede i hverdagen å være frisk... Håper det går fort over!

Sissel sa...

Masse god bedring! Håper du kommer i bedre humør av å se på bloggen min, for der ligger det en award og venter på deg:-)

Randi sa...

Huff... det er noe dritt å plages sånn. Så jeg skjønner at hverdagsluksus er å bli frisk! :-))

Nydelige ting du har laget og så utrolig masse du har sådd og som spirer og gror. Jeg tenkte jeg skulle så jeg også. Men fant ingen plass å sette frø og alt som må til. Så jeg får heller shoppe litt når den tid kommer.

Håper du blir bedre fort!

Go bedrings klem til deg.

Berit T sa...

Uff da, ikke noe særlig når en en snufset og har bomull i hodet. Håper det går over fort, at det ikke er allergi. har inntrykk at mange i voksen alder blir rammet av allergi. Veldig plagsomt må det være.

God bedring til deg og en klem herfra.

Melusine sa...

Ah, sol og sommer kommer til å være deilig luksus i hverdagen - bare å nyte og lagre før den mørke årstiden setter inn på nytt!