onsdag 1. april 2009

Strikking forebygger demens..

Ja, det er helt sant! Dette er ikke aprilsnarr! Leste det i Hjemmet, og her ser dere artikkelen..

DSC01533

Stakkars dere som ikke strikker…Kanskje på tide å ta fram strikketøyet;) Jeg tror det holder å strikke et skjerf eller et pannebånd..nyttige ting nå når påska er like rundt hjørnet;) Har planer om et pannebånd selv, men for øyeblikket er det en barnebukse som ligger på pinnene....

DSC01536

Må vel ut å hamstre litt garn før påske..

DSC01536

April er kommet, og med den kan vi vel regne med litt vårlige omgivelser?

 

14 kommentarer:

linda sa...

Enig med deg, kva skulle me gjordt utan strikking.......me kjem til å vera klare i hovudet leeeeeenger enn andre..... eg leste det eg og....strikking hjelper......

snakkemunn sa...

Ja, det var jo oppmuntrene å høre.
Fin farge på buksen. Før jeg begynte å blogge var jeg ikke så glad i det flerfargete garnet, men nå begynner jeg å få litt dilla på det. Kanskje jeg må kjøpe meg et nøste å prøve. :-)

Nitus sa...

Det er jammen meg på tide at strikkelysten begynner å komme tilbake for mer dements enn det jeg allerede er vil jeg ikke bli(enda),,,hiver meg over pinnene.
Så helige farger det var på det garnet, får jo lyst til å strikke bare på grunn av fargene.
Ha en fin dag videre :-)

MajorogMeg sa...

hehe...tror hund som hobby og blogging rager like høyt opp på lista som strikking. Jeg får trim og masse frisk luft:) Det gjør ikke dere strikkere:) Hvis du ikke skal innføre noe nytt? Strikk på tur? Verdt å prøve:)

strikkeogtove sa...

Artig artikkel det der. Er nok sikkert derfor vi damene holder oss i "rette verden". Strikkingen, tenkingen, kontrollen og bekymringene vi damer ofte har er nok med på at vi ikke blir så glemske. Flott garn du strikker i. Har ikke sett det før.

Villmarkstausa sa...

Hehehe.....ja, strikkinga er godt å ha og hyggelig tidsfordriv...fine farger du strikker av. Meg det med lilla...

Elins Strikkeri sa...

Det hørtes oppløftande ut, då er det berre å kaste seg over pinnane igjen:)Flott arbeid du heldt på med!!

Bodil sa...

Herleg farge på det garnet. Ja, vi får berre stå på og strikka det vi kan:)

Tulip sa...

Ja, her er det bare å finne frem strikkepinnene, damer!
(..Hmm..sto det noe om heklepinner, tro???)
Tror ikke du trenger bekymre deg for demens, Tove...Du strikker fortere enn jeg klare å følge med!

Marias skriblerier sa...

At strikking forebygger demens, det tror jeg så gjerne!! Jeg tror egentlig at en hobby man brenner for, uansett hva det er egentlig, kan holde slike sykdommer unna. Det er jo terapi å gjøre noe man elsker å gjøre! :) Barnebuksen blir sikkert fin! Herlig garn du har valgt ut ihvertfall :D Du er flink!

mormonsen.wordpress.com sa...

Ja, jeg tror det er avstressende med hobbyer, og da er det sunt og livsforlengende også. Du har en lekker blogg. I tillegg til å lage flotte produkter, så er du en flink fotograf også.
Selv er jeg i begynnerfasen, men lærer og henter inspirasjon hos dere proffer.
Og Trondheim er en knallfin by!

Villmarkstausa sa...

Hei Tovepia...

Takk for hyggelige hilsener på blogg...Jeg får ikke gjort noenting til påske, bare rydder og pusser opp gammalt rææææl;-)) Harf så stort hus atg det er et ork. Blir vel dugnad i morgen tenker jeg;-))Nå skal jeg ut å måka snø, lage vår til påske. Terassen er full....uff!!

Hobbygåsa sa...

Ok da vet jeg at jeg ikke blir dement og det er jo greit å vite. Nydelig garn du strikker av da - klart en må hamstre litt garn til påske. Og så flotte bilder av veslejenta, hun er jo til å spise opp!

Solveig sa...

Da tror jeg at jeg fortsetter å strikke like mye som tidligere. God påske!