tirsdag 7. august 2012

Error 403 forbidden

Må bare se om ting fungerer..

Jeg får publisert fra WLW hvis jeg ikke har bilder på innlegget…men ikke med bilder….noen som kan fortelle meg hvorfor det er slik? Har jeg bilder, får jeg Error 403 forbidden…grrr…Kan det ha noe med Picasa å gjøre? Jeg har jo googlet og lest, og Picasa nevnes stadig….men jeg henter bilder fra mapper på maskina, men det godtar ikke blogger..må kanskje slette Picasa..

Ha en fin dagSmilefjes som blunker

8 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Kan ikke hjelpe deg dessverre, men håper inderlig at det ikke blir problemer med bloggen din! Den er jo så fin! Jeg har bare fått varsel om at det ikke var mer bildeplass, så jeg måtte kjøpe større plass på google. Og det fungerte fint. Nå blir jeg trekt for ca 15kr pr mnd. Håper du får hjelp av noen som er mer erfarne:)

Bitt@mi sa...

Kan ikke gi deg noen råd, men ville bare si at jeg har vært innom på besøk:) Og det var lenge siden sist. Nå må jeg selv komme i gang med blogging, har aldri hatt så lang bloggpause som nå :P
Mye fint du har både strikket og diktet siden sist. Men slik er det jo alltid og ikke noe overraskelse på meg:)
Håper du finner ut av det med bildene. Jeg har Picasa på maskinen, men har aldri prøvd å laste opp bilder derfra og inn på bloggen. Så jeg kan ikke gi deg råd, nei.
God sommer videre! Og stor klem fra meg:)

Mormor Inger sa...

Jeg skjønner ikke mye...
Men det var en gang jeg ikke fikk lasta opp bilder fra maskina jeg også. Ante ikke noe om Picasa..
Men kom inn på en link hvor jeg faktisk betalte 5 dollar tror jeg. Og det var for å få plass til masse bilder på Picasa.
At jeg torde gjøre det var jo en sensasjon, jeg er skeptisk til det meste. Men linken virka seriøs. Det er sikkert over et år siden og alt med bilder har fungert etter det. Og jeg har ikke blitt rana, hihi...Men jeg laster fremdeles bilder på mapper fra maskina..
Vet ikke om det hjalp?
Klem til deg!

BrittB sa...

Kan desverre ikke hjelpe deg her, men håper du får den hjelpa du trenger for å få orden på dette! Lykke til! :-)

Ruths datter sa...

Jeg har startamed WLW jeg også, men fikk ikke lagt inn innlegget. Samme error som du nevner her. Og ingen å ringe til. Til slutt fikk jeg lagt inn tre bilder på blogger og kopierte og limte inn teksten fra WLW. Komplisert? Nei da. Finner du ut noe så foretell.
Klem

Viola sa...

Bildene våre i bloggen blir lagret på Picasa, så den må du nok ikke slette. Da mister man kanskje bildene i blogginnlegget, antar jeg.. Men jeg ville tro feilen ligger i WLW.

Jeg søkte litt på forbidden 403 error nå.. på

support.
google.
com

og

groups.
google.
com

På sistnevnte står at "403 betyr at den autoriserte personen ikke har adgang til kontoen".

Jeg kan sende deg linken til sida om du vil.

Jeg har alltid likt WLW, men jeg har nå sletta den. Jeg fant merkelige filer i programmet..

Jeg håper du får svar fra flere her.

Klem fra meg! :)

Viola sa...

Jeg vet ikke on den forbidden error 403 kan ha noe med å forhindre at spyware eller virus sprer seg.. men jeg skal kanskje være forsiktig med å uttale meg om dette, da jeg ikke er en ekspert.. men har googlet litt..

Tonemor sa...

Håper virkelig du finner ut av det.
Klem Tone