mandag 1. august 2011

Jeg strikker fremdeles….

….men sannelig går det sakte framover med det meste. Jeg er i maleklærne hele dagen, og pga været, så er det dårlig med tørke. I tillegg til maling med Drygolin extrem oljemaling, så har jeg også malt noen naustbilder; jeg sprer mine verker både her og der:O)

 Mye på gang

Men innimellom strikker jeg litt på sommerens prosjekt, som jeg tror blir ferdig til neste sommer i dette tempoet;) Jeg har allerede rekket opp en gang, men går trøstig videre:) I tillegg strikker jeg på en Bestefartrøye til Prins-II, den trenger snart nytt garn;) Så er det naust-teppet….der har jeg prestert å glemme halvparten av rutene hjemme, men ellers er det klart for sammenhekling.

Mye på gang-2

Jeg har også noe lettvint på gang, et sjal i rillestrikk; godt å ha noe som ikke krever bruk av de små grå:O) …og mens alt dette skjer, blomstrer min Leonardo Da Vinci-rose, herlig;)

IMGP3210

Synes det er litt vemodig at vi er i gang med august, but that’s life.

Klem fra tovepia………………………….som har for mange prosjekter på gang;)

30 kommentarer:

Skjerstad sa...

Blir så kost inne i naustet deres altså :) Naust-teppe ja , så smart ! Det er jo bestandig behov for tepper og tulle seg inn i her i Norge . Slike ruter ser artig ut og hekle . Og det bildet gjør seg i naustet , veldig "havfriskt" FLOTT !

Det er bra og spille på mange strenger sånn som deg Tove ;)
Klem fra Janne

Havfruen sa...

Herlighet..JA!! Du har mange prosjekter på gang!! Himmel..jeg får vel utlevert malerkost når jeg kommer, hehe:)) Men malingsprosjektene ser knallfine ut:) Den rosen ønsker jeg meg!!
Ha en fin kveld...augustkveld, klemmings:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jeg syns det er kjempetrist at det alt er august. Hvorfor kan ikke tida gå lit saktere om sommeren?
Som du strikker da. Maler og ordner. Jeg lar meg imponere!

Emidoras verden sa...

Du er jo rene superwoman!!
Flere strikkeprosjekter og innimellom svinges malekosten:)
Spennende å se resultatet.
Her er sola og varmen i dag,så nå nytes det til fulle.Vi er jo i den siste sommermåneden..sukk..
Godklem..

Asbjørg sa...

Du verden,du har mange prosjekter på gang!Flott blir det også.Ser koselig ut det naustet deres!Ha en fin kveld!

Hjertedamas blogg sa...

Jepp, sommeren er sånn. Vi venter med all forventning, og så brått så er den voer:DDDD Men hver årstid sin sjarm:DDDD Høsten er nå vakker da, og ofte er det mye fint vær i passe varme for meg:DDDDD Jeg bruker og ha det sånn at jeg har flere prosjekter på gang, og så en eller gang får jeg gjort dem ferdig. Stort sett, ihvertfall:DDDD Ellers så syntes jeg det maleriet på veggen var flott!!! Herlige farger:DDD klemz grethe

anneskreative sa...

Deilig med mange prosjekter på gang,,,det liker jeg, da blir det ikke kjedelig, men det ene inspirerer det andre og slik tar kreativiteten over.
Kos deg,,,og nyt august kan også være fin, her har vi hatt sommerens fineste dager den siste uke,,,,og nå har jeg just tatt en kveldsdukkert i 20 graders vann,,,,da er det synd å klage,
Kos deg med prosjektene dine,,,,
Anne

rett og vrang sa...

Ikke slit deg ut, da! Kan tenke meg at du er litt i 100 og vel så det... Akkurat nå har sola kommet og jeg orker ikke UT! Makan! S-klems

Helle sa...

Så mange herlige prosjekter. kan være vanskelig å få noe ferdig når man holder på med så mye fint på en gang, samtidig blir det sjelden kjedelig :)

Vores have sa...

Hej Tovepia
Så flittig du er.
Maler - strikker og hækler.
Jeg er også igang med et slumretæppe på 210 firkanter pt. har jeg hæklet på det 4 i mdr.
Bloggen - den tager utrolig meget tid, men det er hyggeligt.
Tak for din kommentar på min blog.
Ha´en god mandag aften.
Knus Hanne Bente

Refleksjon på livsvegen sa...

Skal seie du har mange prosjekt på ein gong :-)

Med eit slikt herleg naust å boltre seg i kan kreativiteten blomstre :-)

klem

Greta sa...

Sånn er livet ja. Forrige sommer forsavnt og eg tror jammen denne også forsvinner. Sånn er no livet da. Mange prosjekter på gang du. I kveld har eg strikket sokker. eller litt sokkestrikking. pause i alle luene, til han har fått sendingen og så får vi sjå kva som skjer.
Tenker nok du får ferdig alt eg før sommeren tar slutt. For den kan jo vare lenge enno. hadde sol fra kl 13.30 i dag. spent på om skodda kjem i natt også. ha ein fin dag uansett kva du finn på i morra. klem

Strikkeheksen sa...

Så fint med al det blå, du lige får flettet ind med dine små værker hist og pist :-)

At sommerstrik strikkes henover flere somre, gør det jo heldigvis ikke mindre anvendeligt ;-) Du bliver glad for den til næste sommer.

Og husk: August og september kan blive fantastisk fine måneder. Har det ikke hjulpet oppe hos jer, at jeg har bedt om godt vejr? ;-)

Lene Megan sa...

Så flittig du er. En sand malerske!:)

Hyg dig videre med maling med mere og så lad os håbe, at sommeren snart gør sit indtog hos dig også. Bedre sent end aldrig!

Klem.

Hanna sa...

Så fint mönster du stickar.
Kram
Hanna

Lappeline ♥ sa...

Åååå så godt det var å lese.....at det ikke er bare jeg som har det slik....og hysj i dag har jeg vært å kjøpt nytt arbeid men SKAL ikke begynne på det før jeg er ferdig med en ting ....hm om jeg klarer da

Fin kreativ kveld til deg

Klem fra meg

Anne på landet sa...

Herlig! Du er en dame med masse spennende baller i luften:o) Naustet ditt ser jo bare lekkert ut, og den skjønne rosen....

God sommer klem fra Os til deg!

Anonym sa...

Du er jammen kreativ på alle fronter denne sommeren. Jeg er imponert! Bildene jeg har sett av naustet var herlige. Heldig dere som har fått tillatelse til å bygge slikt i disse strenge strand-regulativ-tider.

Fryd dere ved sjøen!!

mona.z sa...

Simultankapasitet kaller jeg det! Du er jammen kommet langt på kjolen i tillegg til alt det andre du får gjort. Jeg har mye dårlig strikkesamvittighet liggende, den dørstokkmila er høy i sommervarmen vi har hatt de siste dagene, klem fra meg:)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Så utrolig effektiv du er da, som har såååå mange prosjekter gående på en gang! Men som du sa, det er fin trening for de små grå! :-)

Ha en flott uke!

Klem Cathrine :-)

Lunalei ;-) sa...

Oj oj oj - så driftig og kreativ du er!!! Gleder meg til å se det naustteppet - det kommer til å bli så fiiiint!!!
Kos deg gjennom uka!
Klemmer

Som mine dager er sa...

Det produseres over en lav hæl her, ser jeg. Tove du er suveren! Har planer om å male litt selv, men sliter med motivasjonen. Vi får se hva det blir til. Du har iallefall din motivasjon og overskudd i god behold.

Snakkes da!

Klem Marit

Ruth sa...

Du kan da umulig få tid til å sitte i det flotte naustet mer enn 2 min. av gangen så travel som du er. :) Jeg liker virkelig maleriene dine, fargene er nydelige og det har så masse luft over seg. Nydelig.

Skaff finvær i Trondheim, det sier jeg bare. Jeg skal hjem om et par uker.

Misemor sa...

Du er ganske så produktiv du også, ser jeg. Og mangfoldig. Så morsomt at du maler bilder også. Det som er sommerens strikkeprosjekt ser jo flott ut, gleder meg til å se det ferdig! Nb! August er jo en fantastisk måned, og ofte den varmeste med flest soldager her i Trøndelag, så hold motet oppe; SOMMEREN VARER EN STUND TIL!!
Sommerklem =)

ide-puffen sa...

SupervirvelvindTove.
Store sprang fra det ene til det andre som blir flott. Kjenner meg litt igjen. Skulle hatt flere timer i døgnet så jeg fikk nok søvn hehe.
August er en deilig måned da. Mørke varme sommerkvelder er favoritten for tiden.(ja når det er varmt altså) I går var det flott og det blir det lenge framover har jeg bestemt!
Kos deg og husk å stoppe and smell the flowers innimellom
Klemmers
Randi

Smykkas sa...

Ingen skal beskylde deg for å ligge på latsiden. Man kan miste pusten av mindre.

Tusen takk for varmende kommentar omkring rosesymbolet.

Klem

Anonym sa...

Endelig sitter jeg å leser! Har vært lite av det i det siste. Imponert over prosjektene dine! Utrolig flink å male bilder! Og kjolen,, den kommer til å bli knallfin :)

Var så artig å lese om naustet og innvielsen. Likte de benkene veldig godt.

Stor klem :)

RosMari sa...

Artig å se de mange prosjektene dine. Gleder meg til å se naust-teppet ferdig sammenheklet... Jeg har fått Sunshine Award og hadde du ikke hatt en awardfri blogg, ville jeg gjerne gitt den videre til deg... Solskinnsklem fra Rosen

Anne sa...

Skal si dere er produktive om dagen, er det ikke det ene prosjektet er det jammen det andre, og naustet ble jo bare så flott da :-0 nesten så en kan sove der jo, kokeplate å greier, men du, he he klistra øynene helt inn i sjermen her nå, for trodde med ett det sto TOVE på den livbøylen, men det er vel jeg som skulle hentet brillene sikkert, he he

Kos dæ i kveldinga, nyt de få solgløtt vi har :-)

EllenSand sa...

Hoi, du har mye på gang. Det heklede teppet blir nydelig. Skjønne farger.
Og for noen roser.
Ellen :)