torsdag 19. mars 2009

Vårens venterom…

Dette bildet tok jeg i vinter. Dette skuret står ikke langt fra der jeg bor, men oppe i marka. Hva det brukes til, og hvorfor det står der, vet ikke jeg. Kanskje er det et sted man kan sette seg ned og vente på våren…..

DSC01080

Så mens vi venter; sett deg ned, ta livet med ro, lytt til fuglesangen ute, nyt de få varmegradene som er, gled deg over lyset og sola som av og til titter fram bak skyen, snøen som smelter…….……og plutselig er våren her;)

9 kommentarer:

Sidsel sa...

Hei - dette skuret mente jeg var satt opp av speidere og skulle fungere som en gapahuk. Speiderbevegelsen har vel funnet seg et nytt tilholdsted;-)

Anonym sa...

Ja, det skal jeg sannelig gjøre; lytte til fuglesangen, glede meg over lyset og snøen som smelter...det er viktige ingredienser for å trives, det! Ha en fin kveld, Tove! Klem fra Randi**

MajorogMeg sa...

Dette skuret har jeg sett...skulle nesten tro TT har tenkt å legge turen dit.
Kjøpte inn påskeliljer og lavendel i dag, plantes ut på trappa imorgen for nå vil jeg ha vår!!!
Hytta imorgen:)

liven sa...

Nå er våren her:o)
Kaldt om natten....men deilig om dagen:o)

Nydelig teppe under her Tovepia:o)

Inger-55 sa...

Tusen takk for lovnad om vår og varmere tider. Fuglesang og ro i sjelen!

KLÆMM

Sylvia sa...

vens vi venter på våren, ja...... Den er nok kommet hit også. Og i morra har jeg fri, og kanskje jeg må ta meg en gåtur i sola? men kjenner jeg meg rett, bruker jeg dagen innendørs med husarbeid! Gud å kjedelig jeg er!!!
Nydelig teppe din farmor har heklet. Morro å ha som minne.

Lene sa...

Heihei.
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Vi er så heldige at tre i familien strikker så det blir litt strikketøy på oss :o) Jeg har vært inne på bloggen din tidligere og jeg er utrolig fasinert av de vuggene bestefaren til lille Rikke lager.
Nå får vi håpe våren kommer snart :o)

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia sa...

HEI IGJEN DER:) Jeg rekker ikke helt og henge med i svingene i bloggland, for nå er det våronn hos meg:)
Du er utrolig produktiv for tiden, så masse fint du lager. Forstår det slik at det er hytta deres under her, den ser kjempefin ut, plassen også. Jeg har nesten et maken hekleteppe som min tidligere svirmor heklet en gang, hun var skikkelig flink i kunsten:) Det er så koselig med slike klenodier.
Her har vi et aldeles nydelig vårvær, kaldt om natta, men faktisk opp i 10gr om dagen og sol.
Ønsker deg ei flott helg!
Klem fra sør!

Hobbygåsa sa...

Det var iallefall et flott skur som kan brukes til å vente på dyrene og ta bilde av de. Ja, det går visst litt vel mye i fototenking her om dagen hehe. En god helg tildeg også!