torsdag 5. mars 2009

Etter vinter kommer vår

Vi har hatt kjempevær idag, torsdag, med sol og varme grader. Har vandret litt rundt “farmen” og gleder meg til å plante blomster i krukker og kar. Denne vasken sto inne i hytta i gamle dager og har nå fått sin hedersplass på veggen ute. Den er skikkelig trivelig med blomster på sommers tid.

DSC01282

Denne settekassen for fiskegarn har jeg fått fra naboen. Den hadde gjort sin misjon her i livet og sto i fare for å havne på bålet, men jeg så muligheter for et videre liv;)

DSC01281

Nille hadde i sin tid en liten og annerledes variant..

DSC01286

Slik så det ut midt i dagen, 10 plussgrader og sol…

DSC01287

Med ønske om en solfylt fredag!

12 kommentarer:

MajorogMeg sa...

HERLIGE bilder. Foretrekker helt klart kassa som nesten havnet på bålet. Men husker Nille-kassa, har en selv. Vasken var råstilig :)
Ja imorgen er det vår tur til å nyte hyttelivet. Gleden er stor. Gangen nede fylles opp med ting & tang som skal bli med utover. God tradisjon..slik blir gangen hver torsdagskveld framover. Jeg skla ha kamera på hytta..Gubben får vel abstinens..
Moillkos dåkker..blogges :)
Klem herfa

Maret sa...

Er nok nokre dagar sidan sist eg var innom her...
Kan nesten kjenne vårlukta når eg ser på bildene, her eg sit langt til havs...

Ha ein flott kveld.

Som mine dager er sa...

Enda godt den settekassen ikke havnet på bålet - den var råfin! Skikkelig dekorativ på veggen. Også blir jeg nesten nostalgisk når jeg ser den utslagsvasken med den blå randa. Herrejemini det er lenge mellom hver gang jeg ser en slik ;-)

En solfylt fredag til deg også.

varme klemmer fra Marit

strikkeogtove sa...

Koselige vårminner fra gamle dager. Gleder meg til å se når blomstene blomstrer i vasken. sitter på fjellet i snøen og blogger, går sent her også, men pytt,pytt. Ha en fortreffelig helg!

Berit T sa...

Det er deilig nå når luften begynner å varmes, og at ting beygynner å spire. Flotte ting du har til å dekorere med, og kan tenke meg vasken er fin med blomster i. Husker en nabo hadde slik. Du skulle hatt et såpeholderstativ i metall og da ved siden av, med en plante på, og kanske et speil montert i en gammel kasse som kunne fungert som hylle samtidig. Hehe, nå begynner min fantasi og løpe løpsk..
Nydelig sjøutsikt fra hytta, tenker det er deilig der om sommeren også.
Ha en flott dag du også!

Randi sa...

Så tøft da!! skikkelig kreativt med den vasken!!
Ja er ikke livet herlig når Trøndelag ligger badet i sol...da er iallefall jeg lykkelig.
Hos meg er det jobbhelg og full fart. Men fra mandag har jeg fri så da skal go været nyyytes...ser på yr at vi får muligens hele neste uke med sol også..:-))

Hai så lenge
Klem

Anonym sa...

Det blir ikke helt det samme å rusle ut i søla med Mia etter de bildene her...

Du skulle tatt en tur innom bror på vestlandet, han har mange improviserte møbler og løsninger jeg tror du ville likt :)

Geir-Arne

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia sa...

hei igjen, så nydelige bilder Tove. Her så det virkelig ut som vår. Koselige bilder fra hytta også, gleder meg til dagene som venter med såing og blomster! Våren er den beste tiden på hele året etter min mening!
Ønsker deg ei flott helg på hytta, kos deg masse!
Klem fra meg og et skikkelig surt grisevær her sør;))

Anonym sa...

Ja det er ei flott tid vi går i møte.
Men ei stund enda før vi kjenner vår i lufta.Gleder meg nå over solfylte dager og godt skiføre.
Ha ei flott helg!

Skautrollet sa...

ÅÅÅh..... Så vårlig og fint det så ut. Her er det så mye snø fremdeles at det nok fortsatt er skiføre noen uker. Masse våt og møkkete snø. Gleder meg til våren, det virker som om naturen ligger og ruger, klar til å eksplodere i grønt. Må bare være litt tålmodig fremdeles.....

Bitt@mi sa...

Flotte bilder og flotte ting! Ja, snart er det tid for planting og slikt - og det blir vel herlig:-)
I mellomtiden - ha ei super helg!

Inger-55 sa...

JA.... tenk når man kan begynne å plante i krukker og kar! Det er like før jeg drar på Plantasjen og kjøper påskeliljer nå! Og etterpå står Stemora for tur.
Kos dokk på hytta i helga!

KLÆMM KLÆMM