søndag 15. mars 2009

Se min kjole…

…….den er blå som havet, alt hva jeg eier, det er blått som den…..

DSC01351

Den ble strikket av Alfa fra Sandnes (85% ull og 15% mohair). Nydelig garn å strikke av. Nå tror dere sikkert at jeg er slank som en syl, men det er jeg IKKE. Kjolen har ribbestrikk, så den UTVIDER seg over mine bulker.

DSC01362-1

Må innrømme at kjolen hadde passet bedre på en slank modell, men jeg tror jeg kan bruke den utenpå en dongerybukse eller med noe tights…vi får se. Jeg kan jo holde inn mage og rumpe litt…

DSC01361

Nydelig farge, denne blåfargen er en favoritt! Da er det fullføring av sokker og oldemorsrutet teppe som venter…men plutselig har jeg anskaffet meg noe nytt garn…så hvem vet;)

En god søndagskveld til alle;)

16 kommentarer:

Inger-55 sa...

Du er sannelig effektiv med pinner og krok for tiden!Kjempefin kjole. Og over tights eller dongeri er dne jo super. Enig med deg i at blåfarven var fin!
Ønsker deg en flott uke!

MajorogMeg sa...

Dæggern..den var råstilig!! Nå har jeg veldig dårlig peiling på garn..men kan den sittes i eller er det en "ståkjole" hehe..slik at den holder seg på plass?
Vel, den var veldig fin!!
Klem herfra:)

strikkeogtove sa...

NYDELIG! Skal si du er driftig for tiden. Kjempestilig til dongeri, dette blir nok en favoritt. ha en kjempe kveld.

Sidsel sa...

Så fin kjole da!! Å holde inn mave og rumpe tror jeg bare en sunt - får stramme muskler av sånt;-)

Som mine dager er sa...

Hvis modellen er en kvinne i sin beste alder som det står i profilen, så kan femogtyveåringer gå hjem. Veldreid og flott er du Tove, og kan med stolthet posere som mannequeng i denne rålekre selvlagde kjolen. I tillegg til rosa er jeg også sjarmert av blått og likte fargen veldig godt. Du kan gjerne starte utsalg du! Har du tenkt på det?!?!

En fin uke ønskes deg.

Klem fra Marit

Anonym sa...

Flott kjole på ei flott dame:)
Du e kjapp på pinnan du.
Har ei utfordring til deg.
Legg fra deg pinnan ei stund og kom å hent:)

Berit T sa...

Jøss så flott kjole, dyktig er du!
Og her er ikke noen humper å skjule!!!

Så du strikker når mannen kjører bil, det gjør jeg også. Kan ikke la den tiden gå til spille når en kan gjøre noe nyttig.

Ha en fin ny uke.
Klem.

Bitt@mi sa...

Så dyktig du er - og kjolen satt flott på deg! Trenger ikke bekymre deg over mage og rumpe, du var veldig fin:-) Har du hatt oppskrift å gå etter, eller komponert den selv? Jeg er imponert..

Sylvia sa...

SUPERLEKKER!! Og da mener jeg både kjolen og modellen. du er da slank og fin i den kjolen. Gudsjelov at vi har former, vi er jo KVINNER!!!

Jeg går mye i tunika/spencer-kjoler, men bruker trange bukser under, eller linbukser. Om sommeren er det tights. Og jeg ler av deg og BLÅfargen. Mulig mine unger er blitt smitta av deg da!!

Skulle gjøre ferdig et prosjekt i kveld, men mangler LITT garn! Fryktelig irriterende. Også må jeg bestille fargen, for den er vi tom for. Utgjort!!
Ha en flott uke!!

Villmarkstausa sa...

Hei
Den kjolen var knallfin, så ingen bulker jeg;-)) Ha en god dag....i blått!!

Gamleheksa sa...

Nydelig kjole. Blått er flott. Og såpass form må det være på en voksen dame, det er ikke meningen å se ut som en staur. Det er IKKE pent. Kos deg med den flotte kjlen din.

Mandagshilsen fra Toten.

Jill sa...

WOW så tøff!
Men hallo.... valker...?
Du var kjempelekker i den kjolen dersom modellen er deg!

Solveig sa...

Flott kjole. Den så ut til å passe helt perfekt. Og blått er jo en nydelig farge. Kos deg i den - Alfa er et deilig og mykt garn som det er deilig å innhylle seg i.

Beate sa...

Kjempe flott kjole du har laga!!

Bodil sa...

Flott kjole,og flott modell:)

I huset ved bekken sa...

Flotte former, voksne damer er frodige. Flott og frodig er vel en fin ting?
Kjolen var også veldig fin, og anvennelig.
Mvh Kate