onsdag 24. februar 2016

Dahlslua

Da har jeg hatt en periode med strikking av slike luer..til spesielt interesserte.. Dahls pils er jo for enkelte det beste ølet..og kanskje særlig for oss trøndere:) Mønsteret selges på Jens Hoff garnforretning i Trondheim. Også denne gangen måtte jeg redigere mønsteret, for lua var etter min mening for stor. Den er strikket av Falk med mønster både foran og bak.


Det var en "tung" lue å strikke for slitne strikkeledd pga alle kastene med garn. Jeg kunne selvfølgelig brukt maskesting på ordet Pils, noe flere gjør, men valgte å strikke rundt, for da blir lua stødigere…etter min mening.
Det har lavet ned med snø noen dager her på midten, men vår i sikte!


Klem fra tovepia………………som ønsker alle en god februarslutt:)

7 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Flott lue og du er jo grei da som strikker til de som har lyst på godsakene. Snø hos deg ja, hos oss på Jæren er våren forhåpentligvis rett rund hjørnet. Vi har hverken frost eller snø, kun grønn plen utenfor stuevinduet.

Ha en fin kveld.

Janna sa...

Tøff hua!
Maaassse snø her òg, snødde i går, men i dag har det vært et nydelig vær; riktig påskestemning - for ikke å si vinterferiestemning. Ser at Fru Tunheim sier at våren er like om hjørnet der ho bor... kan nesten ikke forestille meg hva ho mener, hahaha... neijoda, men vi her nord vet hvor vi bor, og her hos oss er det definitivt vinter fremdeles. Men jeg gleder meg veldig til våren, ingen tvil om det. Til midnattsol, haging nesten døgnet rundt, terrasseliv og vin... joda, hver årstid har sin sjarm.

Ha en fin ferd mot helg.
Klem.

Ruths datter sa...

Artig lue ja. Ser været ikke er på go`sia.
Klemz

amo sin blogg sa...

Der er ei flott hue.
Ikkje rart det tar på handledda.
Snø, er det nok av her også.
Eg får nesten litt klaustrofobi når det blir så høgt utfor hytteveggen...

Sidselsidserk sa...

Knallfin lue til den som drikker øl:-) Ja, nå er det nok snø - kom 40cm i natt. Dårlige kjøreforhold og når ønsker vi våren hjertelig velkommen.

Janne i Fagerlia sa...

Dette blir en skikkelig "after ski-lue" til påske. Tøff!

Ann-Jorun Nordgård sa...

He,he, det var en artig lue.
Jeg vet du fulgte bloggen min "fiksemalla", jeg fikk en del problemer med den og har derfor startet "den nye fiksemalla" om du ønsker å følge meg videre.
God helg fra Ann-Jorun