torsdag 14. januar 2016

Heklede luer

Da har jeg hatt en periode med hekledilla...og disse ble vel for noen år siden kalt OL-lua. Det ligger flere oppskrifter ute på nett, men jeg  har brukt dette gratismønsteret fra ULLKURVEN.


Faktisk synes jeg de er mer kledelige enn strikka luer..ihvertfall til meg som ikke kler luer uten skjerm i det hele tatt:) Den grå og den sorte er heklet med Drops Lima, den hvite med ullgarnet til Stoff og Stil..og med halvstaver, blir luene gode og tette.
Egentlig har jeg andre prosjekter som burde vært ferdige, men klarer ikke la være med slike småting.. Jeg pleier vanligvis å skrive innleggene mine i Windows Live Writer, men jeg får ikke publisert derfra for øyeblikket....error.. De siste innleggene har jeg derfor lagt inn via blogger..er det flere som har problemer med Windows Live Writer? 

Klem fra tovepia………….som  er på luekjøret;)

11 kommentarer:

KKvinneblogger sa...

Godt nytt år til deg! Jeg er bare så vidt i gang igjen med blogging i det nye året. Du er produktiv som alltid, ser jeg. Veldig fine luer! :)

Fingerbølla sa...

Hei. Fine luer...og det er jammen noe som trengs i denne kulda... her har det vært 20 - 25 kalde grader i laaaang tid. Men det er lysere og snart er sola her. Snart hælg er det også. Kos deg!!!

amo sin blogg sa...

Fine huer.
Eg kler ikkje hue så kanskje eg skulle hekle i stadenfor å strikke.
Held på å strikke ei no, men den er i mørkeblått og eg ser ikkje så godt i lampelys.
Eg har ikkje brukt den adr som du skriv om, på iPad bruka eg BlogPress.
Akkurat no slit eg med PCen, den viser ikkje verktøylinja... eg blir så sur når eg ikkje får til.. grrr...

Fin fredagskveld frå Anne-Mari

Siddis back home sa...

Kjempefine luer du har heklet! Ha en herlig lørdagskveld, ta en titt i bloggen min, jeg har strikket lua di!

Edny sine puslerier sa...

Denne lua er fin i ulike farger, så jeg forstår godt at du lager flere. Jeg liker bedre å hekle enn å strikke. Har akkurat laget en i vaffelhekling nå. Jeg har ikke prøvd å lage innlegg andre steder enn på blogger.

Janne i Fagerlia sa...

Meget kledelig luer i fint avstemte farger. Luebasillen florer her i huset også :)

Sidselsidserk sa...

Fine luer, laget disse da ol-bølgen gikk. Fin ide å lage de i andre farger.
Jeg bruker også normalt Windows LW og mener å huske jeg hadde trøbbel på siste blogginnlegg. Blogger ikke så ofte så akkurat nå så vet jeg ikke:-)

Strikkebesta sa...

Stilige huer, det minner meg på at eg hadde ei pjoneperiode for eit par år sidan, og at minst tre huer ligg ferdige, men sjølvsagt utan at trådendane er festa..
Rart å lese om Windowa Live wWiter igjen, det er mange år sidan det slutta å fungere hos meg, i grunnen synest eg det meste med opplasting av bilete og publisering på bloggen har vorte meir og meir tungvint gjennom åra, sjølv om ein skulle forvente det motsette. Håper du får liv i WLW igjen slik at du kan fortsette med blogginga di i mange år enno!

Refleksjon på livsvegen sa...

Så fine!

Og vi treng absolutt noko varmt no.

klem

Fru Tunheim sa...

Flotte luer, min favoritt er den lyse i midten. Skjønner deg godt. Så fint med småting at man ser resultatet så fort. Nisselua, som du inspirerte til, blei flittig brukt i julen.

Fashions 10 sa...

Beautiful work, as always..HD Wallpapers