mandag 29. februar 2016

Mariuskofte

Da Prins I ønsket seg Mariuskofte til sin 7-årsdag, ble jeg glad. Jeg har lenge hatt lyst til å strikke en kofte eller genser i det mønsteret, så da var det bare å sette i gang.
Må innrømme jeg synes det er mye arbeid med ei kofte, men resultatet ble bra. Det ble noe garn til overs, så da ble det en lue også:)Mariusmønsteret er vel et av de fineste mønstre jeg vet, og det er flottest i de tradisjonelle fargene...spør du mæ:) Jeg strikket i garnet Falk. Kofte og lue er forlengst overlevert, og det har vært jevnt i bruk:)


Klem fra tovepia……………..som ønsker mars måned velkommen:)

15 kommentarer:

Lisbeth Severinsen sa...

Marius blir aldri feil, det er så flott!

Lisbeth sa...

Kjempe lekkert😊. Synes også det er flott i orginalfargene, men det er jo så mange andre flotte varianter og☺️. Fint når de ønsker seg hjemmestrikk😀

amo sin blogg sa...

Det var nok ein fornøgd prins som fekk ønsket sitt oppfyllt.
Kjempeflott både kofte og hue !

Fin ny marsveke !!

Mormorfarmor Inger sa...

Kjempeflott!!! Jeg er også litt stolt over å ha strikka min første Marius-genser til en 2-åring :) Blir nok ikke siste Marius-prosjekt - boka er innkjøpt! Ha en fin mars!

AnneKa sa...

Kjempefin!
Dette er og blir min favoritt selv om den nå lages i mange varianter.
Marius hos meg også fortiden, men langt fra et sånt flott prosjekt !
Ha en fin Mars måned :)

Janna sa...

Wow, så fin kofte. Enig med de som sier at mariusmønteret aldri er feil; nydelig og klassisk, uansett farger. Men veldig fin i tradisjonelle farger.

Men nå begynner jeg å lengte etter ei tid der vi kan legge ulklærne bort - i alle fall ei der vi kan ta fram sommerlongsen...

Bodil sa...

Det var ei nydeleg kofte og hue :) Flott antrekk til ein kald 17. mai.

Janne i Fagerlia sa...

Dette var strikkeplagg du kan være stolt av :)

BrittB sa...

Flott sett du har strikket til den unge mannen!

Refleksjon på livsvegen sa...

NYDELEG!

FIN MARS TIL DEG OG DINE :-)

Eli Kristin sa...

Kjempeflott sett, nesten litt nostalgisk i de fargene og med den lua på toppen :) Marius er så flott, både i klassiske farger og i ulike fargekombinasjoner. Blir ikke lei.

Og - veldig kjekt når barn ber om ull og strikk. MMmmm :) ♡

1001ting sa...

Alltid fint med det tidløse Mariusmønsteret

KKvinneblogger sa...

Heldig han som fikk så fint strikkesett i mariusmønster! :)

Strikkeheksen sa...

Ja, jeg er også vild med de traditionelle farver og sikken et dejligt sæt til prinsen :-) Jeg blev helt forskrækket, da jeg læste han blev 7 år - jeg synes jo lige du har skrevet om den lille bitte gut - utroligt som tiden flyver - banalt sagt, men man lægger mere og mere mærke til det, ikke? Ha en rigtig dejligt weekend :-)

Sidselsidserk sa...

Flott gave, regner med han ble fornøyd:-) Klassikerne holder seg år etter år, morsomt at nye generasjoner også liker de gamle mønstrene.