tirsdag 14. oktober 2014

En ny dans

Jeg har direkte vanskelig for å kvitte meg med klær..selv om jeg vet jeg aldri kommer til å bruke dem igjen..vanligvis grunnet skapkrymping gjennom mange år:)


IMG_5241

Denne kjolen var min brudekjole..selvfølgelig blå den gang som nå..i klesveien:) Som det kanskje fremgår av kjolen, så hadde vi et enkelt bryllup for 40 år siden hos byfogden; den gangen var det litt "poppis" å bare gifte seg i "forbifarten"..og det passet meg utmerket ettersom jeg alltid har ment at kirka bare skal velsigne, ikke vie…

IMG_9665

Artig er det at kjolen skal få svingt seg en gang til, denne gang i et 70-talls-party….som det også den gang var:) Sikkert unødvendig å si, men dette er ikke meg, men min datter..

Klem fra tovepia…………….som syns gjenbruk er gøy;)

10 kommentarer:

Unknown sa...

Så stiig da at kjolen du gftet deg i, blir brukt igjenn 40 år etter. Det var eit nydelig snitt på kjolen. Kjekt for dattra å kunne bruke kjolen din også da.

Sylvia sa...

Så herlig kjole, som får oppleve å bli brukt igjen!!!
Her har alle barnebarna til min mor, inkludert min søster, brukt en av hennes penkjoler på div tilstelninger. Den lever også fortsatt, og har fått nytt liv, den også. Det er bare jeg som ikke får ålet meg inn i den.( mamma får nok ikke den på seg lenger, hun heller)

Drøm ditt liv,lev din drøm sa...

Nydelig blåfarge,en herlig kjole.
Ikke kast,det kommer til nytte en vakker dag.Så hurra for gjenbruken. Gode høstdager!

Mitt lille roterom sa...

Ja, gjenbruk er så flott!
Nydelige kjolen din!

Kos deg i høstværet - her har vi fått snø i høyden i natt/på morningen...

Klem fra Ann Elisabeth

Barwitzki sa...

Så vakker - glede for deg og din datter . Glad for at du holdt kjolen all disse årene.
Herlig for oss med 70iger :-))
Ha en riktig fin uke.
Klem fra Viola

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
Hanna

Janne i Fagerlia sa...

Så flott at kjolen kommer i bruk igjen. Lekker var den også :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Så stilig!
Og blått er flott!

Vi gifta oss i 87, då var det SÅ masse blonder på alle kjolar. Måtte difor få sydd brudekjole (bluse/skjørt) personleg til meg. Året etter gifta ei vennine seg. Hadde då blusen saman med eit raudt skjørt i deira bryllaup. Då vi fekk born i 92 sydde ei vennine om skjørtet på brudekjolen til Dåpskjole. Syns det er flott gjenbruk det også.

Nattaklem :-)

STEINKJERRINGA sa...

Det ser ut som om vi giftet oss samme år. Verken kjolen eller ekteskapet eksisterer mer, så sånn gikk det. Artig at du har tatt vare på kjolen.

H. sa...

Så moro at du har spart på brudekjolen, og nå skal den på fest :)

Moro, moro !