tirsdag 28. oktober 2014

Selbu-strikk

Denne boka kom i posten i dag; ante ikke at jeg hadde bestilt noen bok….ingen regning fulgte med heller…men så kom jeg på at vi som fikk bilder av plagg gjengitt i boka, skulle få den:)

IMG_9783

Så utrolig mye fint i boka; det er vel ikke mye som slår Selbu-rosa og Selbu-stjerna når det kommer til klassisk strikk! Bildet under er av en genser jeg strikket på 80-tallet, også omtalt i mitt innlegg HER.

IMG_9781

Boka hadde også oppskrifter på mye nytt design..og ikke minst en "votteskole"..den trengte jeg! Boka forteller historien om Selbu-mønsteret og inneholder 60 oppskrifter; ingen lettvekter dette:)

IMG_9784

..så takk til Juritzen forlag for hyggelig gave!

Klem fra tovepia……………….som liker hyggelige overraskelser;)

 

10 kommentarer:

Sidselsidserk sa...

Heldiggris si no æ:)) Må få sniktitt i den en gang.

Greta Buhagen sa...

Det er ei super bok. HAr ikkje sett at du ahdde genser der. Da må eg sjekke opp. Eg ahr begynt på eit vottepar der og skal lage ei lue ganske snart. MAsse herlig strikk der. Kos deg med boka det gjer eg. klem

Sommertid sa...

Så herlig med slik overraskelse i postkassa !
De glimtene man ser her frister til å sette boka på ønskelista ja.
Forts fin oktober uke :)

Bente sa...

Så hyggelig med en slik gave Tove. Elsker å strikke votter og spesielt åttebladrose, som ofte er på slike votter. Idag har jeg endelig fått laget et nytt blogginnlegg også. Så nå er det på'n igjen.

Birgitte sa...

Det var en kjekk overraskelse! Ja her tenker jeg at det var mye fint å se på, og mye inspirasjon. Selbustrikk er fint :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Så kjekt då!
Men skulle ellers berre mangle, klart at den som bidreg i ei bok skal få den.

Ha fortsatt fin veke :-)

Janne i Fagerlia sa...

Regner med dette ble en god dag, med en så flott og interessann overaskelse i posten.

Sylvia sa...

Heisann
Så heldig du er da. Det er en flott bok. Jeg samler jo på strikkebøker, jeg. Mange av de jeg har, har jeg aldri strikket noe fra, men jeg blir så inspirert av å bla i de.
Den genseren din må ha vært en jobb å strikke, men den er så fin!
Ang Nancykofta, så skrev jeg at jeg planla å strikke den MEN jeg ble ikke enig med meg selv med fargene, så jeg strikker stripejakke istedet, eller Pippi- jakke, som jeg kaller den :)
Med garnet til Nancyjakka, hadde jeg tenkt å bruke noe av det vi har i butikken, feks Hverdags, tynn Alpakka, eller TUMI , det nye garnet fra Rauma, men Alpakka og ull. Er så glad i en slik blanding. Hverdags er også det, og er en liten favoritt hos meg.
Du får sjekke ut det garnet, og finne DINE farger, som sikker går i Blåfarger ;)
Ønsker deg en fin dag. Klem

Helen sa...

Elsker strikke bøker, så bra tips til jul dette her :)

Så moro at "ditt bildet" er med, slik at du fikk en bok, nyyyyt den !

Lisbeth sa...

Gratulerer - sånt er stas :)