lørdag 15. mars 2014

Vårrengjøring...

Jeg har sagt det før mange ganger denne sesongen, men gjentar meg selv: Dette er den beste vinteren så lenge jeg kan huske….sett bort fra den gang jeg var barn og lagde engler i snøen:)…den gangen det var jevn og god vintertemperatur…hmm…og snø var ensbetydende med lek;)

IMG_4408

Min kuldeallergi har holdt seg borte, men jeg har "nytt" den verste influensaen på mange år, men den gikk over denne gangen også;) …og nå starter hyttesesongen for fullt snart, herrlig! Bilturer til hytta betyr at nye kluter blir til, enkel bilstrikking;)..bruker alltid Tuva fra Europris, oppskrift HER.

IMG_7520

Jeg var egentlig klar for en aldri så liten vårrengjøring.. …men tror du ikke vinteren kom da!!…så til tross for ferdigstrikkede kluter og et lite snev av vaskegalskap, så blir den utsatt på ubestemt tid ….men jeg skal være i beredskap:)

IMG_7497

Nyyt mars videre, jeg går for vår..med hud …og hår!

Klem fra tovepia……………….i modus for det meste;)

15 kommentarer:

Villmarkstausa sa...

Hei

Her er det ingen vaskegalskap, dessverre. Skulle egentlig vasket alt, men det blir vel ei rå..
Fine bilder fra våren hos deg. God helg...

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Her var det vaskegalskap i går...
det må til noen ganger:)
Så nydelig bilde med den lysekrona, fantastisk utsikt!
Slike kluter har jeg også strikket nå,strikker gjerne nå jeg ser tv:)

Ønsker deg ei flott helg snøvær til tross!

BrittB sa...

Fine bilder fra deg! Kos deg med vårrengjøring og andre vårtegn som dukker opp etterhvert! :-)
Ha ei fin helg!

Lene Megan sa...

Jeg udsatte forårsrengøringen. Stormen Carl kom på besøg og gjorde noget ved vejret! ;)

Ønsker dig en fin weekend med ny energi til det hele.

Knus

Greta Buhagen sa...

Heldig du som kan strikke i bilen. veldig grei strikk på slike turer da. Våren har litt pause bare. Det snør litt innimellomher også, men de legger ikkje ned. Så lenge det ikkje gjør det, får det vere som det er. Tror eg venter med vårvasken til etter påske eg. Nyt helga på hytta med eller uten vasking. klem

Strikkeheksen sa...

Smart "vaske-outfit", så må vi håbe vejret snart er med dig ;-) Uha, det er svært at vente på foråret, det skal komme NU! En ordentlig bunke klude, du allerede har strikket - de er i hvert fald i forårshumør i de farver :-)

Snertne sneller og små nøster sa...

Tror vårrengjøringa her i heimen blir uti juni en gang ;-) Eller litt har jeg vært nødt til å ta etter at vi skifta gulv i andre etasje. Jeg klarer altså ikke å strikke i bil - dessverre :-P

God helg - klem Siv

anneskreative sa...

Så bra for deg,,,,,deilig med slike vårlige vintere som dere har hatt. Her har også våren kommet og jeg og gleder meg til hyttesesong.....Den starter i påska, men før det skal jeg også skure, rigge stæsje og plante i krukker,,,,sånt som vi liker.
Nyt dagene,,,,,
Klem

Ruths datter sa...

ja det har vært deilig uten snøkav,men leit for ungene da. ski og kjelker må hvile.
Klem

Janna sa...

Det vaskekjerringtørklet kledde du kjempegodt, så når blir vasking på deg tar du deg i alle fall godt ut, motivasjon i det òg :-)

Vinteren har vært fantstisk fin her i nord også, snø har vi enda i massevis, den kom tidlig og ble liggende, men det har siden da omtrent ikke vært noe nedbør. Enkelte knallkalde dager, men ikke nært så mange som det pleier. Og i dag skinner sola som om ho er gal - inn gjennom vinduer som sårt trenger å pusses, men pytt, det blir ikke gjort før våren har gjort sitt inntog - og vår pleier vi ikke ha her - vi går rett fra vinter til sommer, så da forblir de vel slik en stund til, da.

Ha ei fin ny uke.
Klem

Lisbeth sa...

Deilig at våren er i anmarsj :)
Jeg gleder meg til vårrengjøringen på hytta, da er sesongen definitivt i gang! Ønsker deg en fin dag :)

Olavs Blogg sa...

Nydelig motiv og bilde det første. Er vel fra hytta di? Ja nå håper vi på vår, selv om vi fikk en smak av vinter med snø. Men den forsvinner vel fort nå. Å så den fine og milde vinteren vi har hatt. Ja riktig etter mitt ønske. Snøen kan komme i høylandet så de som vil kan nyte den der.
God søndag.

Fru Tunheim sa...

Jeg vil ikke vaske, men heller strikke nye kluter, det trengs hos meg. Våren, den er hjertelig velkommen.

Refleksjon på livsvegen sa...

Herleg!

Og har du litt vaskegalskap til overs så send ein snev til meg :-)

klem

Janne i Fagerlia sa...

Får nesten dårlig samvittighet når det snakkes om vårrengjøring. Føler jeg er mer enn klar for vår, men overhodet ikke klar for vårrengjøring. Men å strikke kluter høres kjekt ut :)