tirsdag 26. juli 2011

På’n igjen….

….og ganske matt og trist etter de tragiske hendelser som har skjedd. Alle mine tanker går til de som er direkte berørt av tragedien i Oslo og på Utøya.

IMGP3103

Her har 4 voksne og 4 barn forlatt hytta, så her råder stillheten etter trivelige dager sammen, så nå er jeg klar for malingsarbeid. Jeg har fått tak i 3 tromler i 3 størrelser. Den minste skal fungere som pidestall til en blomst..her sammen med kurva til vinballongen….

IMGP3112

…...den mellomste skal være bord til de små…

IMGP3123

…og den store skal bli en del av ei sittegruppe. Den har jeg satt hjul på, slik Grethe har gjort;)

IMGP3126

Håper å få malt dem alle i sommer, i hvertfall de to minste, og i første omgang får de noen strøk med hvit Drygolin Extreme oljemaling, for det er det jeg har stående, men kanskje blir de blå med tiden;)

Klem fra tovepia………………….som ikke skal kjede seg;)

38 kommentarer:

Megan sa...

Godt at se dig på igen! :)

Ingen ord kan beskrive den grusomhed, der er sket. Selvom jeg har forsøgt de sidste dage, forekommer det alligvel tomt. Men ... livet går videre og kærligheden skal sejre. Jeg er imponeret over jeres statsminister i den svære tid!

Håber du når alle dine gode sommerprojekter. Her har vi haft så meget regn, men håber, at sommeren snart sætter ind med sol og bedre vejr.

Klem.

sylvia sa...

hei,
det er bare så trist, ord kan ikke trøste.

men å koslige de blir, så flott,
varm klem

Whitebite sa...

kjekt med prosjekter.
her har jeg så mange, at jeg blir litt slapp..
ha en fin dag!
klem!

Ruths datter sa...

Så flott at du har energi igjen etter så masse besøk. Artig med sånne tromler. Det har vært rare dager siden fredagen.Ufattelig dette som har skjedd.Føler med de som har mistet sine.
Klem

Mormor sa...

Godt å se deg tilbake igjen!
Ja livet må sakte gå videre og jamen har du flotte og artige prosjekter på gang!
Her er Tuva i hus igjen, etter et par dager hos bestefar. Så nå er det full fart og hurramegrundt :)

Fin tirsdag og klem fra Inger

liven sa...

Hei
Sakte men sikkert kommer hverdagen tilbake etter dette! Vanlige gjøremål blir tatt opp igjen her også.....etter mange timer foran tv!

Dette blir bra hos deg Tovepia :o)

Klem!!

Trollmora sa...

Jeg har sååå lyst på en stor trommel!!!!! Sukk.... :) Dine var kjempefine altså!

Hjertedamas blogg sa...

Hei, hei!!! Her er sjela gått litt i svart, så det er på tide å få litt farge på tilværelsen igjen, altså male litt. vi er nå på campingen, og tv har stått på hele tiden. Himmelen har grått, og sjel til både meg og gubben har grått en skvett eller flere. Vi var i barnedåp på søndag, noe som opplevdes som en litt rar opplevelse opp i all fortvilelsen og sorgen. Presten var pålagt å holde en sørgegudstjeneste, men alle de små barna sørget for å holde fokuset på seg. Alle grein , og småttisen som Gubben og jeg hadde med, syntes det var noe kjedelige greier. Så det ble mye hyling. Og svette Besteforeldre, he-he. Men fokuset ble nå håp og kjærlighet, fremfor fortvilelse og håpløshet. Forøvrig så blir jo kabeltrommlene dine fine. Blått høres jo bra ut!!!!! Skal sette inn mine med litt beis, så de ikke råtner. Den som står ute, skal nok få en grå-brun farge, mens den som står inne i forteltet, vet jeg ikke ennå. Holder på å prøve ut farger og tekstiler i forteltet, slik at jeg til neste år har alt klart. Det blir sannsynligvis til at vi bytter til et helårstelt neste år, og da må jeg ta høyde for farge på det. I fjor var alt sort, grått, beige og hvitt,- og gørr kjedelig. Nå prøver jeg med forskjellige farger, og ender nok opp med ymse farger, he-he. Men uansett så skal min oppvaskbenk og min arbeidsbenk få stå. bare fordi de fungerer så fantastisk!!!!!!! Hvorfor ha en lang arbeidsbenk inne i forteltet, når man kan ha en rund,- med like stor plass!!!!!!!! Og som til og med kan flyttes rundt etter behov!!!!! klemz Grethe

karna sa...

En har en matthet i kroppen etter det som har skjedd, helt uvirkelig.

Spennende prosjekter du har, jeg har nå symaskinen jeg ,-) KLEM

Romantikk-takk. sa...

Kjempefint. :)
Maler jeg også,må ha noe
å gjøre. Tragisk det som
skjedde,men det beste er
å komme i "gjenge" igjen.
Glemmer aldri den 22 juli
2011 uansett.
Klem.

Greta sa...

Eg vil berre sende deg ein stor god klem og ønske deg ei fantastisk uke

Snertne sneller og små nøster sa...

Vi er vel alle berørte av det tragiske som har hendt. Regner med at det har vært godt å ha dine små rundt deg i helga - hverdagen må normaliseres litt mer da.

Flotte tromler du har fått tak i deg :-)

ha det godt - klem Siv

mona.z sa...

Må være herlig for store og små hos deg, elsker det fargeglade barnebordet:) Godt å se på etter denne tragedien som har rammet så mange. Varme hilsner fra meg:)

Ingunn sa...

Det som har skjedd er ufattelig grusomt og jeg tror vi må bare prøve å la hverdagen komme med sine trivielle gjøremål.
Sånne kabeltromler har jeg vært på jakt etter lenge...
Så flott det blir. Herlig med bord til de små.
Prøv å kos dere videre.
Klem fra Ingunn:)

Bente sa...

Jeg føler som alle dere andre matthet mot det som har hendt. Blogglysten min har begynt å kommet tilbake etter sommeren, så livet går sin gang.
Koslig å være sammen på hytta, og disse tromlene du har fått tak i er kjempeflotte.

Bente

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Tenker det ble stille når alle de kongelige etterkommerne dro fra hytta. Godt å ha noe å gjøre i disse dager.Man går jo helt ved siden av seg selv, enda man ikke er direkte berørt.

Vi har jo også hatt storfint besøk, men det ble jo så kort. Tida fløy og ferga venter ikke, så det ble nærmest hei og ha det. Iallefall føltes det sånt. Vi kunne nok ha skravla i mange timer vi :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Godt å ha noe å holde på med og få tankene litt bort fra alt det grusomme. Jeg synes den nederste trommelen var sjarmerende umalt også. :-)

Asbjørg sa...

Så tøfft med de tromlene,hvor får man tak i sånt da?Vi har jo planer om å lage mange faste sittegrupper rundt hytta,skulle gjerne hatt en slik!
Kos deg med malearbeidet!

Strikkeheksen sa...

Nej, du har da nok at lave - men nok godt, når der nu er blevet så stille :-)

Fuldstændig uden ord i forhold til den grufulde hændelse, der ødelagde sommeren for så mange mennesker. Ingen ord slår til!

Hanna sa...

Ja det är så hemskt det som har hänt. men så söta små koppar du visar,
Kram
HAnna

1001ting sa...

Tragedien er så stor at den er vanskelig å begripe, en må nok ta tiden til hjelp. Det er som om alt har stoppet opp for noen dager. Fint å se at du er igang med kabeltromler. Jeg har sett meg ut noen som jeg kan tenke meg, men har ikke funnet "eieren" enda.
Ha en fin og stille kveld.

Daisys home sa...

Trur nok at dette blir veldig bra:)

Så spennende med bruken av kabeltrommel som bord.

Her malte jeg et ifjor sommer og det står i vinterhagestuen vår.
Kos deg videre med malejobben
klem

Guri sa...

Dette så jammen spennende ut :)
synes absolutt du skal male dem blå :)
Klæm guri

Misemor sa...

Det er jo helt surrealistisk det som har skjedd, vanskelig å fatte! Men livet går videre og vi må faktisk fylle det med mer enn bare maktesløshet og sorg. Derfor er det godt å være litt kreativ og blogge om det. Samtidig er det fantastisk å se engasjementet hos det norske folk, ja alle, egentlig.
Ha en avslappende aften, klem =)

skjerstad sa...

Ja dette som har skjedd er helt ufattelig . Samtidig er det "godt" å se all den kjærligheten og omtanken alle i dette landet viser .Så kult med disse tromlene !Jeg følger spent med . Og du Tove ... god du :)
klem fra Janne

fruentimmeret sa...

Godt å se hvordan nordmenn viser samhold når noe så grumsomt rammer vårt lille land.

Omsorgstanker herfra

Bente sa...

Tusen takk for gode ord hos meg! De varmet godt.
Og de tromlene dine blir jo tøffe! det blir kjekt å se dem fredige. Vi har faktisk en her og men jeg har ikke gjort noe mer med den enn å sette en blomst på.
Ha en fin uke!

merethe sa...

Ja nå er det viktig å gå videre etter tragedien... vi trenger det.
Disse tromlene er stilige til bord. Har en på ønskelisten...så får jeg se om jeg kommer over en. :) Så frodige blomster du har i pottene. Lekkert.
Ha det fint og klem til deg. Merethe

Turid sa...

Ja en stor tragedie:(
TRIST:(

Spennende med dine tromler;)
Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Turid.

Janna sa...

Jeg føler at jeg ikke har ord for det som har skjedd, Tove, jeg er fremdeles nummen, sjokkert, lever liksom i en unntakstilstand, der livet likevel går i sitt vante spor, men på en måte stillere, varsommere, vi bærer alle på en sorg som nok tenger sin tid, og den må vi gi den.

Det blir kjmpetøft med de gamle kabeltromlene og de planene du har for dem! Jeg ville ha brukt dem som de er, ikke malt dem, nettopp fordi den naturlige, gamle patinaen passer hos oss, her finnes det ikke mye hvitt, men ser/ vet av tidligere bilder fra hytta di, at hos deg vil det passe nydelig inn med hvitt.

Ha det godt, og kos deg selv om dine kjære er reist, du vet jo at de kommer tilbake, likeså mye som jeg nå vet at om et par dager er to av mine barn hjeme fra sin Amerikatur - og tenk, så heldige vi er som vet at vi får barna våre hjem igjen...

Klem

Emidoras verden sa...

Ufattelig trist.
Tenker på alle de flotte ungdommene
som hadde livet foran seg.

Skal si damen har prosjekter på gang!
Godt å ha litt å pusle med:)
Gleder meg til å se resultatet.Så langt ser det kjempefint ut:)
Nyt dagen og kos deg med malingen.
Godklem..

Smykkas sa...

Her har det vært nærmest total handlingslammelse, men man må gå skrittene mot en mer normalisering.

Fantastisk flotte tromler du har fått tak i, og det var så kjekt å se den som de små skal ha.

Klem

Havfruen sa...

Så stilig de tromlene blir...mon tro om jeg kan få tak i slike....skjønner du ikke kjeder deg. Men da regner jeg med du maler innomhus? Ellers får du vel knapt gjort noe:)) JEg har luket ute i duskregn i 2 dager.

Klemmings:)

Helen sa...

For en flott idé, tro hvor du i all verden har funnet slike tromler...?!

Hyggelig med besøk, og sikkert godt når roen vender tilbake igjen, også, lykke til med malingsprosjekter og fortsatt god uke, i et trist Norge for tiden.....kan ikke tro det som har hendt.......

nr14 sa...

Hei:) Ble litt "satt ut" av det som har skjedd. Meningsløst og forferdelig.

Greit å finne ting å gjøre for å flytte litt fokus. Skal nok finne på noe jeg også og du har jo funnet fine nye prosjekter:) Strikkeprosjektet med kjolen blir sikkert flott når du har strikka ferdig....stooor arbeid;)

Ha en fin kveld videre:)

TINS ROSE sa...

Tenk at du bor i Trondheim, vet ikke hvorfor jeg har innbilt meg at du bor i Nord Norge. Men Trondheim er i hvert fall en veldig trivelig by, og vi hadde det helt fint, bortsett fra regnet på mandag da fakkeltoget gikk. Bloggen din er som vanlig kreativ og koselig!

Klem

Janne sa...

Kabeltrommelene er virkelig flotte! og kan brukes til så mangt:)
Jeg har en passelig stor til bord, men mangler en litt mindre til en annen terrasse:)
Kos deg med malingen, og ha en flott kveld!
Klem fra Janne

Sandblåsing sa...

Very beautiful pictures. Great colour on the cups and chair :)