fredag 7. januar 2011

Shit, I did it again…

Jeg har for trang garasje…..faktisk har jeg vokst opp med for trange garasjer. For 40 år siden, den gang jeg var 18 år og uten sertifikat……. men med bil, presterte jeg nesten å rive ned garasjen hjemme på tur ut med bilen.

IMGP1477

Det var en gammel totakter Saab med olje i bensinen, så du kan tro den spydde svart eksos i mine forsøk på å komme meg ut av garasjen. Flere av gatas unger kom med plastposer for å samle eksos:O) Hele sida på Saaben ble skrapt opp, mens den frittstående garasjen sto og skalv:O)

IMGP1471

Idag 40 år etter, men med sertifikat, er situasjonen den samme; garasjen er for smal!! Jeg har kjørt Golf de siste årene, passe stor bil, vil jeg si….som passer til garasjen. Så kjøpte vi i høst en Tiguan. Den har ikke jeg kjørt så ofte, jeg kjører fortsatt en gammel Golf, men tenkte at når handyman skulle reise bort, så skulle jeg nyte ny luksus noen dager;) …..

IMGP0037

…men tror du ikke at den på tur ut av garasjen idag, tok kontakt med den ene sida av garasjeporten…med støtfangeren!!! …ja, det kalles vel ikke støtfanger for ingenting……

IMGP1478

Jeg har kikket så vidt på bilen, tror ikke det ble de store skadene denne gangen, men det blir ikke noe fredagshandel på meg. Bilen står i garasjen, og jeg kjører ihverfall ikke ut en gang til så skjevt som den står!!…..det var jeg som parkerte den der igår….Tror jeg gjør som nabo’n, lar bilen stå:O)

IMGP1472

God helg….og kjør forsiktig!!!…jeg gremmes…

Klem fra tovepia……………………..som synger “gjør døren høy, gjør porten vid”;)

 

65 kommentarer:

Vilma sa...

Kære du

Et forsinket godt nytår her fra Danmark , jeg har travlt , så jeg haster videre :-))


God weekend og 'høje' klem / Vilma

Sommertid sa...

usj da..det der hørtes ikke såå morosamt ut :/
En Tiguan er større enn en Golf...
og når man ikke er så kjent med bilen og dens omfang kan noe slikt skje..godt at det ikke ble verre enn det du beskriver. Ønsker deg uansett en fin fredag og go helg..
Du får kose deg inne med noe du selv slapper av med..god bok, strikketøy, kaffe/te..osv.
God helg !

Anonym sa...

Huffda. Godt det ikke ble værre skader. Får håpe det ender uten kostnader.
Ærgelig når slikt skjer. Jeg havnet en gang i baken på en kar, rett utenfor en butikk jeg jobbet i. Skjønte ikke hvorfor tullingen stoppet plutselig, når han først var i siget, men det gjorde han altså. Der sto jeg, godt plassert og ville bare si til han,, din tulling! men, siden det var en fast kunde, endte jeg med å være like service-innstilt og hyggelig som ellers i våre møter. Var liksom på jobb ennå :).
Fin bil dere har da! Tror det er en slik mannen i huset her drømmer om :).
Klem og god helg :)

Petrine sa...

Stakkars deg :( Slike riper i lakken sviiiiir og er så dumme. Men du verden så mykje snø det er. Eg finn ikkje igjen Suzukien min, eg. Trur den er sunket i jorda, i alle fall begravd i snø. For eg har ikkje garasje, eg.

Håper du får ei fin helg, lell :)

Petrineklem

Som mine dager er sa...

- Næmmen Tove da!
*sier jeg i formanende tone, men jeg holder på å sprute ut i latter fordi jeg ser det hele for meg*

Sånt skjer selv den beste sjåfør kjære venn. Det er bare det at det er så fortærende kostbart å sende bilen på verksted for å utbedre skadene. Jeg håper likevel budsjettet holder.

Jeg synger med deg jeg også. Neste gang er det i verste fall meg. Vi har nemlig samme smale garasjeåpning.

Helgeklem fra Marit

Ulla-Bella sa...

Uff, da er det nok best å ta skia eller trugene fatt istedetfor:))

Asbjørg sa...

Jaja,det er sånt som kan skje!Ingen personskade ihvertfall,men ergerlig nok!Har aldri hatt garasje vi,så det problemet har vi sluppet!!God helg!

Hege sa...

He, he(unnskyld..!) - men ser det hele for meg!
- fikk meg en god latter og starte helgen med:-)
Riktig god helg Tove,
klem Hege.

Maratonjenta sa...

Jeg må innrømme at jeg sitter og skakk-ler her, sorry, jeg burde vel ha skrevet en stakkars-deg-melding, men du skriver så godt og artig! Humor!

Grekern (mannen min) gjorde det samme med sin fars bil da han nettopp hadde fått førerkortet. Han sjekket likesågodt inn på hotell like før faren fant ut hva som hadde skjedd. Gresk temperament vettu:-)

Ja, ja, la oss håpe at du har tatt den uflaksen som 2011 hadde i vente da. Ferdig med det liksom.

God-helg-klem fra Maratonjenta!

sigrid sa...

Å kjære stakkars deg og så den fine bilen..
Ja, kanskje like greit å la den stå..

Fredagsklem :-)

bestemors hage sa...

Jeg er, om ikke redd, så hvertafll bekymret hver gang jeg rygger ut av låven. Jeg vet det er plass til min lille SEAT, men likevel. Har laget noen riper jeg også, hvis jeg har svingt for tidlig.

Håper han som kommer hjem tar hendelsen med fatning.

Marit sa...

Uff da.Ikke gøy når noe slikt hender.
Godt det ikke ble store skader på bilen. He en fin helg.
Klem :)

Janne i Fagerlia sa...

Høres kjent ut dette ja. Vi har to biler som står parkert etter hverandre inne i garasjen. En dag jeg skulle ha den innerste bilen, måtte jeg selvfølgelig rygge ut den som stod ytterst først, og greide da å rygge på den først utkjørte bilen da jeg kjørte ut bil nr. 2. Da hadde jeg altså glemt at det stod en bil utenfor. Jeg har faktisk prestert dette to ganger. Men jeg har begge gangene vært så heldig å treffe med hengerfestet inne i hjulet på den bilen som ble påkjørt. Jeg bare flyttet den noen meter sidelengs. "Kvinnfolk og bil!"

God helg!

Anne sa...

Måtte jo smile litt,du skriver bare så fortreffelig godt!
Jeg er glad jeg har carport..betydelig bedre plass .
Takk for koselig hilsen.
Ønsker deg en fin bilfri helg!

Megan sa...

Ups! Det var en fin historie, altså, hvis det ikke var så skidt at det er sjovt (morsomt)! Jeg sidder og smiler. Og ved du hvad, jeg går til bekendelse! Jeg har lavet akkurat det samme med kærestens golf, da den hold i en altfor trang garage. Den blev lettere ridset på siden! Gør det aldrig mere! :D

God fredag aften. Hyg dig. Klem.

Snäckskalsdalen. sa...

Men det är ju bara en bil, om ändock en väldigt fin bil. Men du är i alla fall inte så trankspridd så att du kör rakt genom stängda garagedörrar.......om jag säger som så att det har hänt på nära håll.......
Mycket snö har ni! Härligt!
Agneta kram

Marianne sa...

Uff, uff, ikke gøy å lage ripe på støtfanger`n.
Like greit å la bilen stå da, det er helt sikkert:)
Ha en fin helg uansett biltur eller ikke.

Marianne

Randis side sa...

He,he... Shit happens! Bra det ikke ble større skade, og forhåpentligvis ser handyman gjennom fingrene det lille uhellet (om det da vises no på bilen) Sååå mye sne! :) Regner med at dokker har fint skiføre (de beste skiløperne kommer vel fra Midt Norge..?) Ha en trivelig helg, skjønner du e gressenke.. Klem

Malin sa...

Hehehhe - må lette litt på smilebåndet å. Måten du skriver det på.. hehehhee :D

Er ikke bare bare med garasjer, er helt enig med deg! Selv er jeg ikke særlig glad i fortauskanter og slike "lave" forhøyninger som dulter borti felgene mine støtt å stadig.. Trukke felgene mine er så god venn med slike kanter.. :p

Stifinneren sa...

Hehe... Jeg måtte le når jeg så det siste bildet av naboens bil. Det er bedre å være føre var, er det noe som heter.

Det er ikke lett det der med å kjøre ut av garasjer. Bare legg merke til det i parkeringshus. Det er ikke få som er borti de stolpene der, så du er ikke den eneste som synes garasjene kan være vel trange. :)

Kjedelig når det skjer.

Ha en fin helg!

Greta sa...

Så fin bil da. slik kunne eg tenkt meg om noen år når eg skal skifte.
Stakkars bilen og litt synd på deg og. Det er nok best at den står der den står til Handymann kommer heim. irriterende da. Men, det finnes større problem her i verden. Ha ein fin helg vennen

Gellein sa...

Her kjøres det heldigvis Landcruiser (nesten traktor). Den kommer seg frem og opp dit jeg vil.

God helg til deg, får hpe på at det blir handel til helgen.

Bente

ide-puffen sa...

Hi hi hi du altså. Du får kjøpe deg en moped til våren. Den kan du parkere på tvers i garasjen vet du. Synes litt synd på deg også da.
Så jeg ønsker deg en fin helg med eller uten bil i garasjen.
Klem

♥ Ingrids Strikkeri ♥ glad håndarbeidsdag til deg sa...

Først skal du få en god klem og godt nyttårs hilsen;))
Takk for alltid koselige hilsener;)
Puff!! Det med bilen var kjipt - og dyrt blir det jo alltid med småskader..
Men fornuftig og helt i tråd med det jeg ville gjort..La bilen stå;))
Ha en hærlig fin hælg tross for trang garasje;) klem

Ruth sa...

Vi har snmal garasje vi også - så derfor parker jeg bilen utenfor og bruker garasjen til snikkarbod isteden. I Amerika vettu - der har de ordentlige garasjer der- en sånn kunne jeg godt ha tenkt meg - og så kunne vi ha bygd den om til stort bad med bastu og parkert utenfor. Ja, nei, nå skal jeg slutte. Hva du nå enn gjør, kjør forsiktig.

snakkemunn sa...

Det var jo dumt da.., men garasjene er stort sett for smal. Vi har skiftet til større åpning, men likevel fann jeg ut at den var for liten da jeg hadde kjøpt ny bil. (Nå går det som en lek.La bilen stå du og kos deg heller med et glass vin ikveld. klem fra meg. :))

Havfruen sa...

Å herlighet.....Ja la bilen stå eller hold deg til Golfen:)) Lurer på hva handy sa...
Vel, du får ta en kveld i stillhet, hehe:)
Klem fra meg som er oppe og vaker...

Sjarmerende-GJENBRUK sa...

...dette skjer oss alle :)
og bra at det ikke var verre...Ha et riktig godt nytt år og hygg deg masse!

KLEM fra Hanna

Tovepia sa...

Til alle som lurer: Handyman tok det hele med fatning. Kom hjem her i stad, kjørte ut bilen så jeg kom meg på butikken, kjørte den inn igjen etterpå, for jeg nektet å kjøre inn i garasjen:O) ...litt flere striper i lakken enn jeg trodde....

Snertne sneller og små nøster sa...

Så utrolig kjedelig da :-/ Bra Handyman tok det med fatning :-) Jeg kræsja nesten i går på det dr...glatte føret - da jeg omsider stoppa var det en bil på hver siden av meg med bare 15 cm klaring :-( Det gikk heldigvis bra, men jeg fikk den store skjelven...

Nei, nå ser jeg fram mot våren jeg ja ;-)


Riktig god helg og stor klem fra Siv

Ruths datter sa...

Du er ikke alene Tovepia. Jeg har gjort det to ganger. Vår garasje er absolutt for smal.Utrolig altså. Heldigvis er gubben av det slaget at det finnes større ting i livet enn å bli sur for en oppskrapet bil.God helg til deg.
Klem

Tulip sa...

Å nei...så kjedelig da!
Håper det ikke ble skader på bilen!

Flott bil dere har forresten. har begynt å kikke på ny bil, for vi har planer om det. det blir en konebil har mor bestemt!! hihi

Moan sa...

Huff og huff!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Måtte le litt av den gamle historien din. Den nye derimot var ikke så morsom for der kjenner jeg meg igjen. Jeg HATER garasjer og ikke minst parkeringshus. Ja, egentlig alle trange steder det er forventet at jeg skal trykke inn bilen. Gubben skjønner ingenting, for han kan milimeterkjøring med sine traktormonstre, mens jeg trenger store vidder for å parkere min lille bil. Sånn er det bare og jeg er så glad jeg ikke bor i noen by, men iallefall har romslig parkering her hjemme.

GOd helg - hjemme.

Fru Tunheim sa...

Uff så leit da at det skulle gå sånn når du bare skulle glede deg litt med den nye bilen. Øvelse gjør mester, så kanskje du egentlig bare skulle kjøre den litt oftere....Ønsker deg en flott helg, med eller uten bilkjøring.

My home is my Castle - by Kari sa...

Vi har og en smal og kort garasje og jeg føler meg nesten frem hver gang jeg må sette inn bilen. Bank i bordet har det gått greit frem til nå !!
Godt bilen ikke ble mye skadet når du først skulle være så uheldig :)

Ha en fin helg min venn :)
Klem,Kari

Anonym sa...

Hei.Hørtes ikke bra ut.Jeg kjører ikke bil så jeg slipper å parkere.Tar buss.Men kunne tengt meg å ha kjørt når det står en bil utenfor huset hær når min bedre halvdel er bort.Fin bil du har.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Evelyn sa...

Hei :) hehe ler litt av historien din.. syns jeg ser det for meg.. hihi

Men dette er ikke noe gøy da... bra det ikke ble så store skader da...

Ha en fin fredag og helg :)

Klem

Bitt@mi sa...

He he.. jeg må le:-) Ikke av at du var borti garasjen, men du skriver det så morsomt:-)))
God helg, Tove:-)

Tussi sa...

Unnskyld, men no måtte eg beinast flire :) Kunne nesten se deg for mitt indre øye!
Om det kan være noen trøst, kan jeg berette at du nok ikke slår meg.. Har dobbelgarasje, men kjører alltid inn på høyre side, hvor porten ALLTID står åpen. Den venstre porten er ALLTID lukket. En gang, mens min sønn holdt på med noe i garasjen, gikk jeg inn, startet opp og rygget ut. Jeg merket imidlertid ikke at jeg gikk inn venstre port, og at den høyre var lukket. Resultatet var 1 stk. hengerkrok gjennom porten og en sønn som stod og måpte! Vel, jeg får høre det enda - flere år etter..
Ha en fin helg, med eller uten bil :)

strikkedilla sa...

Høres ikke morsomt ut. Genseren under likte jeg godt, og med to tråder babyull blir den veldig god og myk. Godt nytt år til deg

Shy B sa...

Issja! Eg kjenner følelsen og synst eg høyrer lyden. Men håpar det gjekk bra, støtfanger skal no ta av for slike samanstøt...

Villmarkstausa sa...

Uffamei;-))sier vi her....
Lurt å la bilen stå. Må flire av deg.Men du er heldig som har garage i hvert fall, jeg har ingen!
God helg!!

"Romfortrivsel" sa...

På et vis kan man le, men jeg tror bare jeg hadde vært sur på meg selv for at det kunne skje. Så jeg sender deg bare "blåse-på-såret" tanker, og håper forsikringen tar støyten...
Ønsker deg en god helg, likevel.
Snill Handymann, da;)

Stifinneren sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Veldig hyggelig at du la deg til som følger også.
Du skal ønskes behørig velkommen i neste innlegg. Jeg legger meg til som følger hos deg også, så kan jeg følge deg litt nærmere.

Ha en fortreffelig helg!

Rune (Bildebloggen) sa...

Uff da, det er ikke noe artig greie, men fordelen med det er at det kan fikses :) Kan tenke meg det var en høydare i gaten når Saaben skulle ut i gata ja, hehe. Den skulle du hatt i dag :)

God helg til dere, med eller uten riper i lakken :)

Barbro sa...

rart med det der, du!! jeg har heldigvis ikke hatt noen ublide møter med garasjen, men jeg har jo mange kjøreår foran meg enda ;)
ha ei riktig fin helg!
klem fra barbro

Hjertedamas blogg sa...

Hallo!! av prinsipp luke parkerer jeg ikke, og holder meg unna av dører, åpninger og porter som ikke er HØYE og BREDE:DDDD Jeg har tatt mitt av portstolper og skilt-stenger:DDDDDD Jeg går heller lenger strekninger, fremfor å smyge bilen inn i trange åpninger:DDDDD Koz deg i snøen:DDD klemz

Anonym sa...

Ja, kan du forstå hvorfor disse garasjene må bygges så smale?! Bra det ikke ble større skade på den stilige bilen, da! Ønsker deg ei god helg - klem fra meg**

Hanna sa...

Så synd.
ha en fin fortsättning på det nya året.
kram
Hanna

Datt sa...

Du vet hva de sier, kjærring å bil e som hæst i stægga! Hehehe, jeg hater å kjøre bil jeg, drittdårlig kjører jeg, og nå reiser mannen bort i over to uker og vi har jo flytta til en plass som er helt grusom å komme seg til på vinterføret! Dette blir spennende... :P

Besta sa...

hehe, tror vi har noe av samme problemet. Første gang jeg skulle låne min fars bil presterte jeg å ta hele sida i det jeg kjørte inn i garasjen:( Nå holder jeg meg stort sett til små biler og det ser ut til å gå greit.
klem fra marilyn

Anonym sa...

Smiler litt for meg selv her jeg sitter. Sorry. Men kan liksom se det hele for meg
Godt det ikke ble så store skaden

Ikke gi deg. Øvelse gjør mester vett du
God helg

sologbolig sa...

Huff, det var jo ikkje noe særlig. Håper det ikke blir så store kostnader. Ha ei fin helg (og hold deg innendørs !) Klem.

Tonemor sa...

Huff så kjedelig, men jeg har akkurat en slik smal garasje jeg også så jeg skjønner godt hva du snakker om.
Fortsatt god helg
Klem Tone

Skautrollet sa...

Uff da, kjedelig å ripe opp bilen. Også blir man litt ergerlig på seg selv. Men det kunne jo vært verre ting også.......
Tross alt :))
God helg. Håper du har en forståelsesfull Handymann.

Lone sa...

Aaii, Tove dog... :) Når katten er ude, spiller musen på bordet.

Det er også tosset, at garager er så smalle! :)
Din mand blev forhåbentlig ikke rasende, når det "kun" var kofangeren, det gik ud over. Den skal kunne holde til det. Det er ellers en flot bil jeres Tiguan.
Er det din Golf, som står begravet i sne?

Tak for din søde hilsen, da vi mistede vores hund, Rufus, før jul. Det har været en sorgfuld tid. Han er stadig meget savnet, men vi har allerede fået en ny 3-årig hund fra et internat. Jeg vil præsentere ham senere.

Sikke nogle dejlige håndarbejder, du har skabt. Du er sandelig flittig med dine hænder.
Jeg har haft meget glæde af min hue og vanter denne frostvinter, kan du tro.

Mange klem og gode nytårshilsener til dig fra mig :-)

Guros Vindu sa...

Dett er ergelig det vet jeg alt om.
Ikke morsomt i det hele tatt:-(

Håper du får ei fin helg likevel:-)

Klem fra
Guro

Daisys home sa...

Ja, morsom lesing ble det iallefall ut av uhellet ditt.For kunne ikke annet enn å le da jeg leste dette..Enkelt skal det ikke være!
Ønsker deg ei fortsatt flotters helg, klem Sissel

Vigleik sa...

Huff, så kjipt. Vi har også for liten garasjen. Særlig etter vi kjøpte oss en Volvo XC60. Så vi skal bygge ut garasjen. Det er dyrt med bil, særlig når du må bygge ut etter kjøpt av større bil. PS: kjør forsiktig neste gang:)

Hverdagslivet sa...

Hei der!
Har sett ansiktet ditt dukke opp flere steder etter hvert og ble nyssjerrig på hvem denne positive og alltid sprudlendes damen er, og her er jeg nå og storkoser meg på bloggen din. Du er så flink og kreativ, hatten i hånda for deg!:) Jeg liker godt håndarbeid selv, og har alltid noe for hånden. Det går mest i strikking og hekling, men har også hatt min tid med symaskinen, selv om det begynner å bli en stund siden sist.

Gleder meg til å titte inn igjen hos deg. Kjipt med bilen, men det er heldigvis "bare" en bil tjihi

Velkommen inn til meg:)

Klem Anne Karin

Bestemor Drillo sa...

Au da ! Dette har jeg gjort opp til flere ganger med vekslende hell, ikke har jeg fått ros heller!!!!
Menn gjør også slike ting, men de snakker ikke så høyt om det!!!!
Jeg humrer litt her jeg sitter!
Trøsteklem!!

Strikkeheksen sa...

Fnis ;-) Jeg kører ALDRIG bilen hverken i eller ud af vores garage, for den er nemlig også helt sikkert for lille ;-)

Trods alt godt, at der ikke skete de store skader - så må du bare nyde gåturen ;-)

Siw Aina sa...

De andre synes synd på deg, og jeg ler litt ;)
Liker ikke garasjer og rygging jeg heller om det er til trøst.

Klem

Einy sa...

Det er stygt å le av andre, men idag ler jeg av deg! Hehe...
Men jeg kunne nok gjort akkurat det samme selv...

Klem