onsdag 14. januar 2009

Garnkjøp

Ingen skal beskylde meg for å arbeide mye med oppstilling av billedmotivene:-). Her har jeg et arbeid å gjøre..

Idag har jeg vært på garnsalg, og det gikk med noen hundrelapper. Dette er bare et lite utvalg av mengden garn jeg kjøpte. Av dette skal det bli votter og nisser og hatter og gudene vet hva:-), men jeg har i hvertfall garn i noen dager.

Ha en riktig god kveld med eller uten garn-nøste!

4 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Litt garn ja..."noen dager" hehe.. Viktig å ha noe og henge fingra i. Blir vel mye fint ut av dette tenker jeg. Spent på neste blogging om stolene jeg. Vært ut på tur, det er jo -7,5 gr igjen??

Inger-55 sa...

Litt garn må man jo ha..... Kjekt å ha!
Jeg har også strikket babyteppe i Smart superwash. det har vært brukt masse, og det er like fint.
Stolene dine blir fine. Gleder meg til å se dem ferdig!

KLÆMMA

Som Mine Dager Er, sa...

Blir litt sentimental når jeg ser garn-nøster. Har så lyst til å strikke igjen, men har liksom ikke tid ... Du skal ha skryt for at du er flink med håndarbeid, Tove, for det pleddet i innlegget under er kjempefint. Hvitt og rent og "enkelt".

Også måtte jeg le da jeg så stol-prosjektet ditt. Dette arbeidet hadde jeg sett mørkt på - fordi det er så mange krinker og kroker som skal males. Da er det faktisk enklere med ei trapp ;-) Men du verden så fint det blir når det blir ferdig! Sitter enda og gliser jeg når jeg ser på trappa mi. Og du vil nok synes det samme når spisestua di er på plass igjen - hvit og "ny".

Klem fra Marit

Anitas hus sa...

Det ser ikke ut til at du blir arbeidsledig med det første her^^,)
Alltid kjekt å ha noe garn liggende, trenger ungene nye ullsokker finner de gjerne frem garn og farger som de ønsker selv.
Phu, litt av ett stolprosjekt du har, skikkelig pirke jobb. Men det blir jo fint og da er det jo verdt det:)
Ha en fin dag!
Klem:O)