onsdag 2. november 2016

Det går mot vinter..

Nå er det nok like før første snøen legger seg. Det snør i høyden, men den har foreløpig holdt seg unna lavlandet. Frosten derimot, den ligger som et dekke hver morgen og minner meg på hvilken årstid vi er inne i:)
Et par nye tova tøfler har det blitt siden sist; jeg måtte prøve Gjestal Naturgarn en gang til, men tror nok Cortina soft er min favoritt til denne bruken.
Det måtte også bli ei lue til; dette er mitt eget mønster, og jeg har kalt lua "Flettfryd" :) Her har jeg brukt Drops Lima, som jeg synes er et godt garn til mye strikk.
Da er det vel bare å fortsette vinterstrikken..som vanlig er flere prosjekter på gang samtidig:)


Klem fra tovepia......som ønsker alle en god november;)

7 kommentarer:

Janna sa...

Hei Tove. Ja, regner med at du har flere prosjekter på gang, du er flittig smed pinnene som vanlig. Fine ting du lager; den lua var nydelig.

Her òg har snøen krøpet ned i fjellene omkring oss, men har ikke lagt seg på bakken. Vi har hatt en nydelig høst, sol og blå himmel dag ut og dag inn i laaang tid - en kjempebonus årstiden tatt i betraktning. Men mørketiden er ikke langt unna, og jeg regner med at vi når som helst kan få et værskifte. Det gjør ikke noe, det, jeg liker mørketiden og frosten.

Ha det godt.

amo sin blogg sa...

Fine både tøfler å hue.
Det er nok tida for slike no.
Tenkte å legge opp eit tøflepar, har prøvt Cortina
etter tips frå deg og var fornøgd med den.

Fin kveld frå Anne-Mari

Marianne sa...

Ja, det er tid for både tøfler og lue nå:-) Flott luemønster du har laget. Hilsen fra Marianne

Line Kristine sa...

Best å gjøre klar både tøfler, lue m.m. nå, ja :) Du har ikke tilfeldigvis lyst til å dele oppskriften på "Flettfryd"? Den ble kjempefin!

Lisbeth sa...

Super fin lue :) Den likte jeg godt. Tøfler får vi ikke nok av, dine så kjempe varme ut. Nyt helgen!

Janne i Fagerlia sa...

Fine strikketing du viser. Jeg har tatt i bruk votter og lue når jeg går på jobb nå. Brukte aldri lue tidligere, men nå greier jeg ikke å gå uten.

LisaM sa...

Så fine plagg du har strikket!
Nå er nok vinteren her, så da trengs noen nye og varme plagg:)