søndag 5. april 2015

Tove–og strikkepåske

Vi har hatt skikkelig strikkevær denne påska med regn og snø og få varmegrader. Da blir det produsert en del;) Måtte gå tilbake til Cortinagarnet til tøfler, her ble Fritidsgarn for mykt etter min mening. Tror endelig jeg har funnet rett masketall, men må strikke et par til før jeg skriver det ned.

IMG_5688

Jeg hadde litt garn til overs etter prinsegenserne, så de får også hvert sitt pannebånd..pannebånd med vri;) Her har jeg brukt Drops Merino Extra Fine.

IMG_0889

Det ble også flere luer og pannebånd av garnet Drops Lima, og som dere ser, jeg liker dette mønsteret:) …som dere finner HER.

IMG_5713IMG_5711

IMG_5710IMG_5709

Da er jeg, tross vinterstrikking, rimelig klar for vår og varmere grader!

Klem fra tovepia……………..som lengter etter VÅR….i år igjen:)

8 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Eg blir så imponert av all handarbeidsproduksjon - nydeleg!
Måtte våren koma fort, med betre vèr.
Siri

amo sin blogg sa...

Jøje då så produktiv du er.
Fantastiske ting du har strikka.
Vel overstått påske og god ny veke !

Refleksjon på livsvegen sa...

Så flink du er!


God Påske :-)

Refleksjon på livsvegen sa...

Så flink du er!


God Påske :-)

Birgitte sa...

Det må sies å være en effektiv påske! Fint alt sammen :)

Synøve sa...

Du har jammen ikke lata deg i påska du ser jeg;) Har dessuten sett deg jeg da - i bil, trolig på tur hjem lørdag ettermiddag, kan det stemme? Vi hadde vært i Trondheim vi da...., må jo ha mine "utavbygdaturer" jeg da vet du...;) Gått tur i 10 varme i dag - nå tror jeg våren kommer:) Klem

Lisbeth sa...

Wow, for en produksjon :) Flittig har du vært! Alltid kjekt med luer og pannebånd :) Vurderer sterk å strikke tøfler til å ha til gjestene på hytta - må bare finne tid til alt jeg har lyst til ;)

Janne i Fagerlia sa...

Så mye flott strikk. Synes det går greit med vinterstrikk hele året. Man får jo alltids bruk for de varme plaggene når høsten kommer igjen.