torsdag 23. oktober 2014

Kjekkasgenser…igjen..

Se bort de som ikke orker  mer av denne, men jatta, jatta..here we go again. Den tredje genseren er ferdig til yngste prins, så da gjenstår genseren til nest yngste prins:) Kjenner det skal bli godt å bli ferdig med disse, det blir jo litt kjedelig i lengden, men greit at alle får samme type genser.

IMG_9722

Denne er lys mosegrønn, og sistemann ut har valgt svart:)…godt de har forskjellige farger om ikke annet;)  Som dere ser, ikke vasket, ikke dampet..ennå. Bildet under viser nok riktigere farge..

IMG_9728

Som før, mønster er kjøpt hos Pickles, men jeg har strikket med dobbel tråd Dale babyull. Mottager henger under her :D

IMG_5250

Har store planer om å strikke meg ei Nancykofte selv etter dette, så får vi se hva det blir til..har en tendens til å falle av sporet;)

Klem fra tovepia…………………som er omgitt av kjekkaser;)

10 kommentarer:

Unknown sa...

Det Er veldig fine gensere og praktisk er dei også. Skjønner godt du strikker like til alle sammen eg. Men du må ikkje falle av lasset, men strikke deg ei akke sjølv også. Trenger da noe nytt du også av og til. Ha ei fin helg. klem

Unknown sa...

Så flott, nå frister du slik med disse genserene at det er rett før jeg setter i gang til hele bølingen her. Jaja, nå er striregnet begynt her, men du så lenge vi har hatt fint vær. Vi får vel tåle regnet og kjenne på at det er godt å sitte inne og strikke. :-)

Ruths datter sa...

Stilige gensere dette. Har laget en til mitt barnebarn i dobbelt babygarn. lekre opp i halsen synes jeg.
Klem

Janne i Fagerlia sa...

Så flink du er! Må være kjekt å ha en "strikkemaskin" som deg i familien :)

Sylvia sa...

Alle gode ting er FIRE! He he.....jeg strikket jo 4 Selmajakker i sommer/høst, og i dag finner du oppskriften i bloggen min!!!
Kjekkasgenseren er superfin. Og du er heldig som strikker til barn. Selmajakka er jo en lang ungdomsjakke!
Jeg har også tenkt på Nancykofta. MEN jeg klarer ikke velge farger til den. JEG, ligsom, som hjelper alle andre med å finne farger, klarer ikke bestemme meg. At det går an!! Prøver på nytt igjen på jobb i morra ( har jo et hav av garn og farger å velge fra )
Du tar vel noe i blått??? Jeg skal ligsom prøve å velge noe annet enn det jeg pleier.......vanskelig .
Ha en fin kveld. Klem

Sidselsidserk sa...

Flotte gensere! Kjenner selv at det tærer når en skal strikke flere eksemplarer av samme plagg - og du har en mer enn meg:-))
Regner med siste genser er ferdig før jeg får sukk for meg.

God fredagskveld i stua!

Strikkeheksen sa...

Jamen, de er jo så forskellige alt efter hvilken farve, du strikker i ;-) Jeg kan godt forstå, du bliver ved :-) Skøn unge, der hænger der på træet :-)

Elisabeth sa...

Superfin. Heldiggrisen deg som har slike små kjekkaser å strikke til ;)
God helg!

Lisbeths Verden sa...

Så flott genser, god helg!

Skautrollet sa...

Fin kjekkasgenser til en skikkelig kjekkas :)