torsdag 23. september 2010

Velkommen inn i hageboden

Ute i hagen har vi en bod for oppbevaring av gressklippere, hageredskaper, blomsterpotter med mere. Faktisk er dette den første tovebua noensinne;) Naboen lurte svært på hva dette skulle bli den gangen den ble satt opp. Handyman svarte at her skulle Tove bo hvis hun ikke oppførte seg pent:D ….naboen så nesten litt forskrekket ut, helt til jeg reiste meg fra terrassen og parerte med: vi er ennå ikke enige om hvem som skal bo der!

Som alle boder har denne også en tendens til å bli for liten; det hoper seg opp for hvert år;) Til venstre for døra er en nydelig Hortensia når den er på topp, til høyre snøbær…..bilder tatt kl 17.30, noe mørke kanskje..

IMGP0479

Benken min er ferdig malt, og den måtte bare få plass her inne, derfor måtte handyman få satt opp noen hyller for å lette på gulvplassen;)

IMGP0467

Jeg tror ikke NIB har hatt noen utfordring på “Se min vakre bod”, men her er i hvertfall mitt bidrag:)

IMGP0470

Jeg måtte bare prøve å stæsje benken litt for å se hvordan den vil se ut til våren, og den blir jo bare lekker:D Gleder meg til snøen forsvinner allerede!!

IMGP0468

Her er det skikkelig shabby, kanskje med en anelse rustikk, men faktisk ganske sjarmerende…og så lukter det så godt her inne av gress og olje, alvorlig talt;)

IMGP0472 IMGP0471

To sparker har stått her i alle år, kanskje kan en bli et utemøbel med blomster; jeg har jo allerede en kjelke stående ved trappa….

IMGP0481

Så langt har jeg fått plass til det meste, men ennå er alle blomsterkrukker og vinballonger ute, men du skal se det ordner seg;)

IMGP0480

Da er det snart helg, folkens, så nyt den!!!

Klem fra tovepia………..……for anledningen i tovebua;)

52 kommentarer:

Hege sa...

He , he godt å se du har litt ting i boden som alle oss andre Tove!
Og benken ble jo bare kjempefin - du kan jo ta den inn på kjøkkenet i vinter(slik som mange gjør nå ser jeg!);-D
Ha en kos kveld,
klem Hege.

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Synd og gjemme vekk den nydelige krakken din,da er det bare å vente på våren!!!kjekt med utebod,det kommer til neste år her..Hadde håpet på en liten hobby stue også jeg da,får ikke plass til veven min i det nye huset,sukk!!ha en fin kveld!!Klem Linda:)

Elins Strikkeri sa...

Godt å ha ein plass å lagre ting og tang! Benken din ser ut til å ha blitt kjempeflott, kos deg i helga:))

sologbolig sa...

Deilig med ei slik bod. Vi har ei vi også, men den ligg i huset, men med bare inngang utenfra. Ypperlig til hageting og ved. Hadde en frenetisk opprydning der ein dag, livredd for at gubben skulle finne på å rydde (les :kaste) noe. Eg tror du vinner over meg viss det blir bodkonkurranse .....det er fremdeles litt uframkommelig hos oss !! hihi ! ha ein fin kveld, her pøsregner det, så det strikking og strikking. Klem.

Havfruen sa...

hehe....kan du ikke be NIB starte en slik utfordring da? Skal se at mange får ryddet i bodene sine:))
Ler av at du gleder deg til snøen forsvinner, haha...før vinteren er i gang:))) Men skjønner jo det også..for benken ser knall ut. Men IKKE sett ut sparken med blomster på er du snill, der går grensen, hehe:)
Ha en flotters kveld, klem fra meg:)

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei :)
Kjekt å ha en sånn bue.
Benken er virkelig fin.
Ha en fin kveld, klem.

Megan sa...

Jeg er ikke helt sikkert på, hvad bod betyder på norsk - med mindre det er, hvad vi på dansk kalder et "redskabsskur". På dansk er bod noget, man har på et marked, en bod med keramik, mad eller lignende. Det er herligt med vores ens ord, som betyder noget forskelligt! ;-) Heldigvis har vi nok flest ens ord, som også betyder det samme! :-)

Det ser ud til, at du har spændende ting i din bod i hvert fald. Uundværligt at have den slags til opbevaring, hvis du spørger mig!

God aften til dig og dine
Klem

Frøydis sa...

Hehe...litt tidlig å glede seg til snøen forsvinner, er det ikke?
jeg gruer meg til snoen kommer jeg...I fjor, i det herrens år 2009, kom det 1.snøfallet fredag 3.desember...og så ble det der til langt ute i april...eller no sånt..vil IKKE ha en sånn vinter til takk!!

Kos deg videre i kveld :-)
Klem, Frøydis

Smykkas sa...

Takk for titten i boden. Jeg synes det ser riktig så ryddig og flott ut, jeg.

Min bod blir ihvertfall ikke fotografert. Det er stort sett bare en gang i året jeg tar turen ned dit, nemlig når julepynten skal bæres opp.

Klem fra Astrid

Anonym sa...

boder blir aldri for stor sier gubben :))

da vi bygde i 2001, nedla jeg forbud mot innvendige OG utvendige boder.. garasjen skulle romme det vi hadde behov for å oppbevare.. en enkel grunn..

man samler og samler og samler og samler.. ja, du vet.. det gikk fint helt til vi flyttet til DK og fikk 4oo kvm 'bod':)) aldri sett så mye unødvendig tull som vi klarte å samle på 2 år..

ja..ja.. kan starte loppis der nede :))

Gamleheksa sa...

Å du sier at du er rotete. Med sånn orden i uteboden. Nei vet du hva, kom hit skal du få se hva rot er, hehe. Men jeg er enig i en ting, også jeg gleder meg til snøen forsvinner.

PS. Tova Cortina soft i dag og den tova VELDIG godt...

Snertne sneller og små nøster sa...

Hadde ikke vært så dumt med en utfordring fra NIB nei ;-) Har ikke bod vi, men carport og garasje (men der er det ikke jeg som skal rydde - det er gemalens felt), og så setter vi hagemøblene inn i dukkestua i hagen. Vi har gjort noen halvhjerta forsøk på å selge den, men den er litt kjekk å ha og da sjø :-D Spark med blomster på - hmmmm, må tenke litt på den ;-)


Ja, så var det sannelig snart helg igjen ja - lurer på hvor dagene blir av.... I morra skal jeg på Sparkjøp, og det blir vel med litt garn derifra også, tenker jeg :-P

Har sendt deg mail forresten.

Ha en fortsatt fin kveld og klem fra Siv

skjerstad sa...

Følte meg hjemme der med en gang jeg Tove :) Så fine planter du har i hagen også :)

Ha en fin kveld :)
Klemmer :)

Bestemor Drillo sa...

Godt å se at du har litt ting og tang som skal ha plass, du også!
Dette er jammen en flott bod, men enig med Havfruen, sett heller ut sparken til vinteren!! Ha en fin kveld;) Klem!

snakkemunn sa...

Har nok en slik liten bod selv, den er jo gull verd. Men klart er det noe som er stort nok nå for tiden da. Alt som vi går og skaffer oss av dill og dall, jaja.
Vi liker jo det. klem fra meg. :))

Tonemor sa...

slike boder er jo supre å ha.
Benken ble jo bare super duper.
Straks helg. Juhuuu!!!
Klem Tone

Crinoline sa...

Den benken ser virkelig flott ut.Det ser ut som dere har orden i boden.Her tror jeg det er på tide å leie en container snart...Klem

Gammel stil sa...

Slike små boder er verdt å ha!!:) Har en garasje vi da, men det er absolutt ikke det samme som en liten søt bod:)

Stor klem!!

My home is my Castle - by Kari sa...

Bod er greit å ha :)
Vi har en vi og, kaller den for furtebua til mannen min ;)Truer med at han kan flytte ut der hvis ikke han er snill hehe :))
I vår (mannens) bod er det bare kaos akkurat nå, men vi må ta oss sammen og lempe inn ting og tang vi og :)

Klem,Kari

Synnøve sa...

Så kjekt med Tovebu.
jeg vil ha ei synnøvebu til alt som settes unna til vinteren.
Benken din ble kjempefin. Skjønner at du venter på og få bruke den til våren.
Her i huset så sier jeg at mannen for flytte inn i garasjen sin,hvis han ikke oppfører seg:))Jeg har huset og hagen. grei fordeling det synes jeg:)
ha ei fin helg
Klem

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.Kjempe kjekt med en bod så man kan sette inn ting til vinteren.Hær har vi både kjeller og fjøs som vi setter bort ting til vinteren.Har mine påtter og stoler ut ennu men like før at de kommer inn nå.Bedre mellinger nå heldig vis.Nydelig på høsten med nydelige farger.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Greta sa...

Hei og hå. Til mer plass man har til mer fyller man opp med ting og tang. Kjekt med slik bod, spes når du har så flink "handyman2 til å lage og snkere ting etter kvart som du treng det.
Det er snart helg ja, og eg tror eg tar helg når eg får tatt du siste brøda. Har hatt bake uke og i dag har eg bakt stort sett hele dagen. Kost meg. Ha ei flott helg, vennen

Sylvia sa...

Så heldig du er. Kunne jeg lånt et lite hjørne til garnet mitt, så vet ikke mannen at jeg har så mye? hi hi

Tulip sa...

Hehe, ja kjenner det igjen det med at boder blir for små:)
Her strever jeg hver høst med å sortere i pottene mine, for å få plass til alt.
I tillegg skal mannen ha plass tilsånne ubetydelige ting som gressklipper og bildekk..
Er det rart det blir trangt om plassen, hæ?

JA til flere og større boder i alle hus!

Klem

Kjerstin sa...

Hva skulle man gjort uten en bod å putte alle hage-ting og tang i om vinteren?
Ha en riktig god helg:-)

Martilie sa...

Benken er bare nyyydelig!!
Herlig med boder, ute av syne ute av sinn :)
Godt å få unna krukker og redskaper og klippere før vinteren kommer. Deilig og ryddig med en gang :)

Nyt kvelden!

Klem fra Tove

Kort og Søm sa...

:O)
Klem Fredrikke

Anlen sa...

Eg har ikkje ei slik, eg... Skulle gjerne hatt, men eg klarer meg vel med ein del av garasjen.... Ha ei flott helg!

Jannickes Hjemmekos. sa...

Å, hvilken herlig Tovebu dere har. Jeg vil ha en slik også; klinger ikke så godt med Jannickebu, men kanskje Trondbu? Uansett, utebod står høyt oppe på ønskelisten, men vi må gjøre endel med grunnen først og det er et langt lerret å bleke.

I kveld har jeg atter en gang rotet meg bort i disse HTML-kodene, kan ikke forstå hvorfor jeg gjør det. Skulle prøve dette nye greiene i Blogger og da la jeg det ene gullegget etter det andre. Jaja, nå har jeg styrt i noen timer og kaster snart PCén og bloggen på håvve ut vinduet; fordømrande drit!

Men du? Ha en fin helg da... Klem fra meg

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Tove!
Måtte le, for her har vi også en "furtebu", og der bor IKKE jeg!!! Men greit med bodplass, og rom man ikke trenger å vise frem på NIB, ja!

Klem Cathrine :-)

huset ved elva-elin sa...

Boder kan vi aldri få nok av, eller de kan aldri bli store nok :-) Så det er der du må bo når du ikke oppfører deg, vi har en furtebu vi der sender jeg gubben min når han ikke er snill ;-) (når jeg ikke får det som jeg vil)
Ha en fin helg
Klem fra Elin

Hanne sa...

Høsten for 2 år siden la gubben nytt gulv i en bod her, og der skulle han lage en blomsterbenk til meg. Da skulle det bli slutt med å ligge på kne og styre med planter, for så å ikke komme seg opp igjen.

Forrige vår flyttet datteren hjem for en periode, og boden ble fylt opp av ting&tang. I vår flyttet hun tilbake til byen, og boden står der fremdeles. Uten benk til meg.

Vilma sa...

Har hverken bod eller carport , men jeg har en kælder som jeg dog nødigt går ned i , da der er mus !!!

Så må det godt blive 7forår igen , så vi kan se din NYDELIGE bænk :-)

God weekend og klem Vilma / kat

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så praktisk med bod ute. Det står på planlista vår og..men den lista er så lang no at det blir vel prioritert sånn ca i neste århundre;)
Eg syns den benken din er så fin! Har ikkje du plass til den inne i huset? Eg hadde gladeleg sett den attmed kjøkenbordet eller spisebordet :)Syns nesten litt synd på den som må stå i boda (sjølv om du hadde pynta fint;)
Ha ein flott dag!
Klem:)

Gry sa...

Herlig innlegg, og et meget godt svar fra mor vil jeg si.. hi hi.. Så kjekt med en bod til å putte alt av redskaper, ting og tang. Det blir jo en del en skal sette bort. Synes nesten jeg kan kjenne hvordan det lukter der inne ;) Ønsker deg en fin helg! Klem fra Gry

Lykkehjemmet sa...

Hei!
Tusen takk for hyggelig hilsen!!
jeg skal virkelig prøve å komme meg tilbake i gjenge:)
Ja sånne fulle boder vet jeg alt om:) Her er det fult både i boden,på loftet og i kjelleren. Har store ambisjoner om å rydde og få det fint. Men det får bli som det blir. Jeg rekker ikke over alt,så da blir det nedprioritert.
Ønsker deg en flott helg.
Klem Mona

Ruth sa...

Til sneen forsvinner??? - Jo det er sikkert greit å ta gledene på forskudd - men ble ikke dette en veldig langt sprang fremover? :)

Jeg har jo "nesten" ny bod jeg også, det var ikke måte på hvor mye jeg skulle bedrive der inne i sommer, men det ble aldri noe av. Men plantene min, de få som har overlevd sommeren, skal få rom.

Ha en super helg.

PS. Den benken ble skikkelig lekker.

Hobbygåsa sa...

Hehe, ja den naboen hadde nok syntes synd på deg hvis han en kveld så lys i vinduene på bua :-) En slik bod ønsker jeg meg også, men det er nok like greit at vi ikke har en... Nå samler vi alt i garasjen, og da må det bare ryddes og kastes med jevne mellomrom ellers får ikke bilene plass. Så det er liksom den årlige høstseansen her det da - bilene må jo inn før snøen kommer :-) Benken din ble lekker! Jeg gleder meg også til snøen forsvinner - selv om jeg ikke har så fin benk :-) Ha en fin helg!

Tino sa...

Så kjekt med en slik bod, skulle gjerne hatt en slik selv. Litt vemodig å rydde vekk alt etter sommeren, men høsten har jo også sin sjarm.

Ønsker deg en riktig fin helg,
Klem T

Hege sa...

Tusen takk Tove - og en riktig god helg til deg også :-D
Klem, Hege.

Villmarkstausa sa...

Så fin utebod du har. En slik står på ønskelisten min. Tungt å dra allt i kjeller. Ryddig hadde du det også;-))

Bestiller tovatøfler av deg med blomster i str 37. Lyseblå. Blomster kan du velge;-))
og herretøfler i str.43. Gråfarger.

God helg. Klem

ide-puffen sa...

Virkelighetsblogging du driver med...me like.
Spark i hagen med lyng. Ja hvorfor ikke. Skal se det kan bli en hit her i bloggverden!

Ønsker deg en riktig så fin helg.
Meldes fint vær i trøndelag me hvertfall like.

Klem

anne - moseplassen sa...

thihi, går det ann å få stor nok bod?
Jeg kommer fra slik familie hvor boden heter låve ;)

God helg forresten!

Viola sa...

En riktig så flott bod det der! Hehe, ja dere får skifte på å sitte der, synes jeg.. :) Har innebod her da, det er ikke akkurat ryddig der nei.. min samboer er flink til å rydde, men jeg har alt for mange ting...som jeg skulle ha kastet!
God helg med klem fra meg! :)

Gammel stil sa...

Ja, vet du! Disse jøtulovnene varmer meget bra:) Vi gruer oss litt til å kvitte oss med den, men.. Vi får se, kanskje vi beholder den:)

Åh, legg ut bilder av dine ting rundt peiskroken da? :) Alltid koselig å se bilder inne hos deg!!

Ønsker deg en fin fredag:)
Stor klem!!

GundaM sa...

hihi, flott innlegg Tove!!

kos dæ i bua, og riktig god helg ;)

og takk for eføytipset jeg fikk, men jeg tviler jeg rekker grave de ned før vinteren...kanskje;) klem til deg;)

Datt sa...

Vel, den skal du ha, den boden ser mye bedre ut enn min! Går ikke an å komme inn i min en gang... :P

Barbro sa...

Heldig du som har en slik bod da! Her er det den nye garasjen som funker som oppbevaring...spent på om bila kommer inn til vintern!!!
Butikken på Malvik senter heter ikke Riviera Maison, men så vidt jeg kunne se så er det nå stort sett bare det de selger. Og på posene står det RM. Butikken heter Celoria interiør, og ligger rett innafor døra! Anbefales ;)
ha en strålende helg!
klem fra meg

lavendel mio sa...

Ønsker meg en slik bod...for nå er garasjen stappfull:))
Helgaklem, Hanne

Randi's Tanker sa...

Alle tiders Tovebu! Grei plass å oppbevare hagesaker. Min garasje er full av denslags og det har etterhvert blitt trangt.

Takk for besøk og god helg til deg!

Strikkebesta sa...

Jammen er det gost å ha ei bod til alt som skal ryddast unna til vintere,ja, og det ser ut som de har kontroll over saker og ting hos deg, her på eigedommen står det ei gammal løe som absolutt kunne trengt ein omgong med rydding! Men ikkje av meg...
Takk for oppmuntrande kommentar på maratoninnlegget mitt, godt gjort å orke å lese det!
Ønskjer deg og Handymannen din ei fin helg:)

Agneta sa...

Jag trillade in på Din blogg och vill lämna ett fotspår efter mig. Jag blev helt nockad av Din underbart hemtrevliga feeling, och har tassat runt i Din cybervärld snart en timme, och bara njutit! TACK för Din gästfrihet!

Agneta