torsdag 5. august 2010

Huffameg……

…….i går måtte jeg på med shortsen igjen. Den har ligget nyvasket og nesten klar for bortpakking, men tror du ikke sola kom midt i dagen!!! ..og nyvasket dongeryshorts er ikke bare, bare…..skulle tro jeg hadde lagt på meg…..men det har jeg ikke!!!

DSC05992

Adresseavisa fortalte at i juli har vi hatt 3 dager med sol (hvor mindre enn 3/8 av himmelen har vært dekket av skyer), mot normalt 6 dager (les gjennomsnittlig). I 2008 hadde vi hele 9 dager, det var vel det året shortsen fikk sin slitasje.

DSC05995

Men det har vært verre. I 1957 haddeTrondheim 0 -null slike dager i juli!! Jeg er så gammel at den sommeren var jeg 5 år, en alder hvor jeg sikkert ble formet og forberedt på sommertemperaturer i Trøndelag. Jeg husker det ikke, så det kan umulig ha satt dype spor.

DSC05991

Det betyr vel at også årets juli vil gå over i forglemmelsen eller fortrengelsen….

Spøk til side, tempen har vært god i det siste:D

Klem fra tovepia………..som kan bruke shortsen til neste år også:)

29 kommentarer:

snakkemunn sa...

Huff, jeg har virkelig følt mellom linjene været hos deg i år. Nei, shortsen kan vi ikke pakke vekk, selvom her er opp og ned så har vi fin temp. Jeg elsker sommeren og det er hardt å gå og vente og den og den ikke kommer. Bra at du har så mye å holde på med.
Jeg ønsker deg en fin dag og klem fra meg. :))

Megan sa...

Jeg må også sige huff! :-) Kender det altfor godt, shorts i denim har det altså med at krympe i vask! ;-)
Lidt surt at sommeren ikke rigtig kommer igang oppe hos jer. Her har juli været yderst gavmild med sol og varmt vejr, men august holder lidt igen. Håber det bliver fint til weekenden, jeg drager i sommerhus (hytte) i morgen!

God dag, klem

Jannickes Hjemmekos. sa...

Huff, dette var ikke noe særlig. Trond og jeg var i Trøndelag i begynnelsen av juli og vi var heldig med været. Det var ikke knallvær, men en trønder og en bergenser er ikke så altfor godt vant og har ikke så store forventninger. La oss håpe på finvær i august både i Trøndelag og vestlandet - ja, la oss krysse fingrene for finvær i hele Norge. Ha en fin dag! Klem

My home is my Castle - by Kari sa...

Huff for en sommer vi har hatt..
ja dere har hatt det enda verre enn oss, så jeg må kanskje ikke klage.. Men det har ikke vært mye sommervarme nei..Synes det er leit jeg. Gleder oss gjennom hele den lange vinteren til sol og varme og så blir det sånn som iår !!
Nei, må visst spare litt penger og reise sydover..
Dongeri har en lei tendens til å krype i vask. KJenner til det jeg og. Men... Det blir jo bedre når en har hatt det litt på seg ;)
Håper du får brukt shortes myyyye til neste år..

Klem,kari

Josefine sa...

Heisan..

Hadde faktisk samme opplevelse som deg da jeg tok på meg min shorts...hi.hi

Nei denne sommeren har ikke soldagene stått i kø. Rosene mine har nettopp begynt å blomstre, ellers er det mange sommerblomster som har tatt skade av regnet dessverre.

Nydelig sjal du har strikket deg!


Klemmer fra meg

Kort og Søm sa...

Vi får håpe på mer sol til neste år, og da har du jo iallefall ikke slitt ut shortsen din i år...*ler*...

Ha en fin dag,
klem :O)

Greta sa...

Vi har ikkje hatt mye bra ver her heller, men det har nok vore bedre enn det. Viss ein da ikkje skal bruke målestokken fjella som syns mellom dei høge fjella her.
Stakkars deg som måtte på med shortsen. hihi Syns ikkje synd i deg nei. Kos deg vdere du min venn

sylvia sa...

hei.
ja huff,denne sommer har ikke vært som forventet,men jeg håper ennu,godt tempen er bra da,er det her å,
å vi får noen solgløtt av og til idag,deilig.
ønsker deg en herlig dag,
klem fra sylvia

karna sa...

Pleier ikke nyvasket dongeri litt lei med sånne kjekke damer som oss ,-),-)
Her har det heller ikke vært mye sol i sommer og nå kjenner jeg høstdraget i lufta. Men det er ennå håp for Beach. Ha en fin soldag

Frøydis sa...

Men så greit at du fikk brukt den shortsen ên gang til i sommer da :-))
Har ikke hatt det plagget på meg i hele sommer jeg!
Sitter ikke i sola, så den fargen jeg får, er på armer, ansikt og den delen av huden på brystet som ikke er kledd inne, hehe..Og smører meg med faktor 30..men blir allikevel veldig brun på disse plassene!

Neste år...DA skal jeg sikkert kle av meg, ha ha ha...

Nyt sola du, har regnet katter her idag, men ser ut til at været blir bedre nå :-)
Klem, Frøydis

Vilma sa...

Jeg har shorts på hele året :-))
Hyggelig dag til dig :-)

Hyacinth Bucket sa...

Derfor elsker jeg mine strech-shorts...de passer hver gang..:-o)
Her i Danmark har Juli været meget varm og ikke kun fodi jeg har haft feber, men mellem 25 og 30 grader.
Mange dage var også denne klammevarme, som lige før der kommer torden og regn, det kan jeg godt undvære. Idag er der 22 grader og letskyet med sol indimellem. Dejligt!
Som barn I Oslo synes jeg altid det var rigtig sommer. I juli var vi altid på bondegårdsferie hos Oldemors søster i Enebak udenfor Oslo. Og det var altid dejligt vær som jeg husker det. Jeg er 4 år ældre end dig og er begyndt at huske barndommen bedre og bedre....hihi..:-)
August kan være en meget varm måned,ja der har ofte været hedebølge i denne måned. Og har det ikke også været sådan at når barna begynte i skolen igen så kom det gode vær.

Hej fra Lisbeth

MajorogMeg sa...

Sommeren 2010 er en sommer vi vil snakke om lenge....værste er at vi aldri slutter snakke om været, hehe:) Tror vi trøndere er noen værstinger ang. det:)
Kom en grå sky her nå men....tror ikke det blir regn.
Ha en topp kveld, klem fra meg:)

Einy sa...

Huffa meg! Ikke mye sol å skryte av for deg nei! Men man glemer fort ja...neste sommer sitter du kanskje å ser ut på regnet og mimrer tilbake til den fantastiske sommeren du hadde i år! Hukommelsen liker å leke litt med oss :).

Håper august blir bedre!
Klem

Bitt@mi sa...

Huff, dette været... Det har ikke vært noe bedre her, og folk begynner nå å håpe på en fin høst... Etter å ha håpet på en fin sommer lenge:-) Sånn er vi, men det skulle nå ikke forundre meg om høsten også regnet bort...
Tusen, tusen takk for Zalo-trekket, og kopphåndduken:-) Zalo-trekket er nå blitt til et Sunlight-trekk, og det passet perfekt:-) Har tatt bilder, og skal blogge det i kveld, hvis jeg får tid:-)
Nydelig Multnomah ble:-)
Hvis du vil ha mere meiser, så får du si fra. Skal nok finne noen du liker:-)
Klem!

Bluggi buggi blogg sa...

Ja det været det været. Her i vest er det ikke bedre. Det er varmt, men ut på dagen i dag ble solen erstattet med regn og det akkurat etter at jeg hadde vannet både mine og naboens blomster, hmm.
Sikkert best å ikke huske sånne sommre ;)
Ha en fin kveld
Trude :)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Om det er nokon trøst har sommeren vore elendig hos oss og iår. Eg er egentleg lei av å vente på den, så no gleder eg meg til haust og jul..når eg begynte med det så skein sola og det var varmt igjen. Hehehe..eg gjer opp..men klager ikkje;)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

anneskreative sa...

Høres ikke særlig oppløftende ut,,,,
men det er jo enda håp for august, den kan være både varm og flott med lnge mørke sommerkvelder og mye sol,,,,
Det er jo lov å håpe.
Smiler.
Kos deg i helga, uansett vær.
Klem Anne

anneskreative sa...

Høres ikke særlig oppløftende ut,,,,
men det er jo enda håp for august, den kan være både varm og flott med lnge mørke sommerkvelder og mye sol,,,,
Det er jo lov å håpe.
Smiler.
Kos deg i helga, uansett vær.
Klem Anne

Siren sa...

Uffa, ikke no særlig detta:) Føler med deg. Har det AKKURAT på samme måte - bare at jeg HAR lagt på meg...;)

Anlen sa...

Hehe, min shorts er også litt trang, men det er ikkje berre når den er nyvaska... Det har vore for lite bikiniver i år, så eg har ikkje blitt mint på at magen ikkje treng sjokolade;) Vi får håpe at neste sommar blir betre!

Mona sa...

Jag hoppas verkligen att du ännu får många soliga dagar i augusti och användning för dina shorts! Vädret har nog varit orättvist denna sommar. Vi har haft endast 5dagar under 25 grader i juli i år! Helt otroligt. Och det fortsätter lika nu i augusti. Nu har det varit några dagar lite svalare, kring 24 grader, men till veckoslutet lovar de igen 30-33 grader. Kram, Mona

Snertne sneller og små nøster sa...

Nyvaska dongri er ikke bare bare nei ;-) Men så bra at du måtte ta den frem igjen da :-D Jeg er hellig overbevist om at sommeren ikke er kommet skikkelig igang enda - året 2010 gir sikkert den varmeste indian summer i manns minne (det er vel lov til å drømme?)

Du får ha det fint da, og solklem fra Siv

Anonym sa...

Jeg har ikke gitt opp håpet om at sommeren skal vise seg her på berget. Men for ikke å bli sur, har jeg begynt å omdefinere sommeren. Sommeren er jordbær, lyse kvelder, blomster av mange slag, fuglesang osv.
Så er det sommer her likevel- om temperaturen ikke en eneste dag har vært over 20.
Ha en riktig god helg, Sissel!

GundaM sa...

ja denne sommeren glemmer vi vel fort, og jeg har ikke tatt frem bikinien enda heller...

kommer du på besæk, med el uten shorts skal du få sitte i røykestolen min og nyyyte Tove ;)

ha ei riktig fin fin augusthelg! måtte sola skinne nå!

Synnøve sa...

Ikke bare sommeren men i hele år har det vært dårlig vær.
Favoritt shortsene mine er gamle utslitti dongribukser som jeg klipper av. (Bruker de kun hjemme da jeg ikke går i shorts ofentlig:))
Håper vi kan bruke den lenge ennå i år. Kjenner jeg ikke er klar for høst ennå.
Klem

huset ved elva-elin sa...

Ja har ikke akkurat vært den store varmen i år, tror ikke vi har sittet ute en eneste sen kveld :/ Men her på sørlandet har det ikke kommet så mye regn i sommer, nesten ikke vann i elver og vanner. Så lite vann at fisken har problem med å komme opp i elva for å gyte.
Håper vi får en fin August, sommeren er altfor kort.
Klem fra Elin

Husmora sa...

Hehe,- Morsomt skrevet! :-)
Takk for tips ang vinposen. Syntes det hørtes lite ut med litt over 200 også jeg, men det er vel ingen vits i å prise seg så høyt at ingen kjøper. Jeg skal på messe i slutten av november og skal strikke masse småtterier. Det tror jeg blir spennende!
Ha en flott helg! :-)

Ulla-Bella sa...

Her har også sommerværet vært heller dårlig. Nå har vi likegodt kjøpt en bobil, og heretter reiser vi dit sola er:))