torsdag 9. juli 2009

Tour de France

 

DSC02034

En solhungrig frue fra havet                                                                                              fikk seg en sykkel i gave.                                                                                                   Den sto i en gang,                                                                                                                hele uka lang,                                                                                                                     mens frua gikk rundt i “kavet”.

DSC02036

Hun tenkte: “Den må få en sjans’”                                                                                      og ba sykkelen opp til dans.                                                                                              Hun var frankofil,                                                                                                                   og med mot og med stil,                                                                                                      hun meldte seg på Tour de France.

DSC02035

En herre fra Grimstad kalt Thor,                                                                                     fikk plutselig øye på a mor.                                                                                                Han la inn et gir,                                                                                                                       dro fra med et flir,                                                                                                                     mens frua over Alpene fór.

P.s Gratulerer til Thor Hushovd som vinner av dagens etappe!

Klem fra tovepia…….i limerickhumør;)

14 kommentarer:

liven sa...

Hihi......denne var god du:o)
flott sykkel forresten!!
kos deg med den Tovepia:o)

Groskro sa...

Du kan jo ta over for "Nordigarden" til vinteren, for dine limerick er mye bedre nn hans!! :-)

bodil sa...

Hei.Fin sykkel Stilig.Ha en god sykkeltur.Ha en riktig god Torsdagskveld.Bodil Rægna med att du likte fargen på det teppe jeg hekkler.Tenkte på deg da jeg kjøpte garnet.

MajorogMeg sa...

Hehe...meget bra du:) Dette kan du!

Og sykkelen? Den var fin og du kan jo prøve og lufte den....

Varierende vær her i dag men nå står værstasjonen på helsol..
Kos dåkker, klem:)

Gubben kom forresten overraskende utover i stad:)

Gry Hege sa...

Herlig limrick!! Og for en spurtseier Thor hadde i dag!! Er kanskje derfor jeg har fått tørket støv av min sykkel denne uken også:) Flott vær å sykle i nå, men det er så utrolig mye oppover bakker i Tvedestrand:) God sykkeltur!

Stubbetufsa sa...

Bra limerick! Og fine matter på gangen! Skal du trene videre?

snakkemunn sa...

Super limerick. Dette er du flink til også. Jeg synes du hadde en fin sykkel stående i gangen som venter på å bli brukt...

Helt sant blåbærplukking gjorde vi alltid som unger, men det er ok å sanke nå også. Jeg liker følelsen av å lage noe godt med blåbærene, pai osv. :-)

Monicas sa...

hihi..flink du e...takk for hilsen inne hos meg...klem og god helg herfa...

Tino sa...

Morsom limerick, og hurra for Thor!

Ønsker deg en god sommer videre :)

GundaM sa...

Hihi, artig du ja!!! Og fikk faktisk med meg den seieren igår jeg også;)

Ha en fin dag selv om det pissregner i trøndelagen ;)

Nordigarden sa...

http://www.nordigarden.com/tyren-vs-tyrefaegteren-1-2-.4613393-130002.html

;-)

Mvh

Nordigarden

Bitt@mi sa...

Til strikkeglad dame fra midten,
jeg bukker og takker for titten
Hun strikker i vei
Og vips i en fei;
så ser vi den lekre habitten:-)

God sommer, Tove!
Vi blogges om et par-tre uker!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Næi, så arti'! E du sånn limerick-dame du da? Og sykkelen - er den ny? Har du prøvd den? Jeg er jo veldig glad i sykler og sykling og ELSKER Tour de France! Kos dæ i regnværet - det finnes ikke dårlig vær osv...:D

gisèle sa...

Voici un joli vélo pour faire le Tour de France.
Soyez toutes et tous fiers de votre compatriote Thor Hushovd, très bon springter. Ce garçon a très bonne presse en France.
De même pour les commentaires télévisés, faits par Laurent Fignon (double vainqueur du Tour de France)