tirsdag 7. juni 2016

Trauste sokker

Når man har et snev av sokkefobi, som jeg har, så blir man overlykkelig når et sokkepar forlater pinnene:)
Jeg hadde garnrester i Sisu, så da var det bare å sette igang...og det slår meg hver gang, det er ikke så ille å strikke sokker:)




Må også vise fram teppet som min farmor heklet i sin tid til meg; enormt mye arbeid ligger bak, så dette setter jeg virkelig pris på!




Vi har hatt gode værdager her på midten; kald nordavind, men sool!



Klem fra tovepia……………..som ønsker alle gode junidager;)

mandag 6. juni 2016

Gullguttenjakke fra Klompelompe

Det er ikke vanskelig å finne gode oppskrifter i den boka. Denne gangen har jeg strikket denne jakka, men erstattet perlestrikking med stripestrikking, og det syntes jeg faktisk ble vellykket:-)




Årsaken var at jeg allerede har strikket tøffingbuksa i den lyse fargen, så da blir det et fint sett til minsteprinsen som fyller 5 neste helg:)




Jeg har forelsket meg i garnet Sterk fra Du Store Alpakka, så jeg strikket av det garnet denne gang også....og blått er flott;)



Klem fra tovepia……………..who loves the blues;)

onsdag 1. juni 2016

Klutestrikk

Sannelig er det noe klutestrikk igjen...eller kopptuer som jeg liker å kalle det. Enkel strikking som kan gjøres som bilpassasjer:)




Jeg er ikke spesielt glad i dette garnet til kluter, Gjesdal Bomull Sport, men jeg har så mye av det liggende, så derfor blir det nok noen kluter fremover...og etter vask, fungerer garnet godt til formålet;)




Jeg strikker først 2 riller. Deretter 1 rett og 1 vrang 2 omganger, rett 2 omganger; gjentar dette, men strikker alltid første og siste maske rett, og avslutter med to riller...la opp 45 m.



Håper alle nyter starten av juni, skikkelig varm start her, måtte det vare:)

Klem fra tovepia……………..som strikker mer enn hun vasker;)