mandag 13. februar 2017

Gloria Palace Royal

Da er jeg hjemme etter 14 dager på Gran Canaria, og vi bodde på Gloria Palace Royal Hotel & Spa for fjerde gang. Her kommer et bilderas..


Jeg anbefaler hotellet; alle rom har havutsikt, renholdet er topp, mat og drikke upåklagelig. Vi har alltid All Inclusive når vi er der...uansett hva folk måtte mene om det. Prismessig sett er det billigere enn å spise måltidene ute, og samtidig er det behagelig i våre øyne..alternativene i nærheten er strandrestaurantene, og det frister ikke.
Kort vei til Amadorestranda for de som ønsker strandliv.Hotellet har to bassengområder; det ene er oppvarmet (se øverste bildet), det andre ligger i en roligavdeling på toppen av hotellet, men det er kun varmet av sola.
Jeg har aldri benyttet meg av spatjenester der..bildet under er fra spisesalen.Det beste med Kanariøyene er klimaet; vi var heldig med været, og det er utrolig godt å gå turer i 20 graders sol og varme.


Strikketøy var selvfølgelig med, og det var nydelig å sitte ute og strikke i solnedgang i februar, ikke hverdagskost det:)


Vinteren her hjemme har jo også vært mild og fin så langt, men alltid godt med litt varme på denne tida av året:)Jeg er jo ikke mindre klar for vår etter et slikt opphold, men må vel innse at det ennå er fare for både vinter, snø og kulde;)

Klem fra tovepia......................som ønsker alle gode februardager;)

4 kommentarer:

amo sin blogg sa...

Ååå, det ser fantastisk ut.
Me skulle berre ha bestemt oss, det er ikkje
vanskelegare enn det.
Kanskje :)
Takk for at du freistar.

RandiA sa...

Fine bilder og fin reportasje - GC er et greit feriested å reise til for det føles ikke så langt av gårde....

Refleksjon på livsvegen sa...

Herlig :-)

Ruths datter sa...

Veldig fint der du. Vi holder oss til Riu vi da. Reiser om 3 uker. Tenker hver gang at nå må vi prøve et annet hotell også. Kanskje neste gang.
Klemz