mandag 18. mai 2015

På luekjøret…med pannebånd

Vel overstått 17.maifeiring til dere alle! Det ble en rolig feiring her i år, og ettersom bunaden har skapkrympet, var det ikke store pynten heller..

IMG_1247.JPG (2)

Har forelsket meg helt i luemønsteret Hue med Vri som Litlo & Kalen har laget, så det produseres flere luer enn jeg strengt tatt har bruk for :D …men luestrikking er godt arbeid på bilturer..

IMG_1242.JPG (2)

Det blir alltid litt garn til overs, så da ble det et pannebånd også;) Håper imidlertid sesongen for slike strikkeprodukt snart er over..

IMG_5838

Mai måned har vært luekald så langt, men kanskje stiger tempen nå mot slutten??

Klem fra tovepia………………som ønsker alle ei god maiuke!

 

8 kommentarer:

Strikkeheksen sa...

Det er utroligt som tøjet krymper ;-) Det er så ærgerligt :-) Men lidt pynt kan jo også gøre det :-)

Jeg forstår godt, du har forelsket dig i det mønster - det er da også superfint :-)

Synøve sa...

Artig liten sløyfe - ikke alltid størrelsen som gjør susen vet du;) Vet litt hva du snakker om ang. trefelling, hadde ei uke på hytta ved Namsos nylig vi også;) Men ved blir det og den er god å finne:))) Akkurat nå er det knallblå himmel her, men det er jammen ikke noe daglig fenomen denne våren, så du får helt sikkert bruk for fyringsved;) Klem i vårkvelden - jeg har vært ute og sykla - varmer det også;)

Babben sa...

he-he, skapkrymping - men den søte sløyfa du har laget kom jo veldig til sin rett da :-)
Disse luene dine er jo så fine, ser nesten ut som de er vevet... disse får nok bein å gå på, så det er kanskje ikke så dumt å ha noen ekstra på lur?!

Berit sa...

Flere enn meg som har slike skap, det var godt å høre :) Fin lue og pannebånd, det er flotte gaver som man alltid trenger :)
God by uke til deg.

Janne i Fagerlia sa...

Skikkelig delikate ting du har laget. Finfin farge også!

Ruths datter sa...

Lekre luer det der. Har tatt ut oppskriften, men om jeg får tid blir en annen sak. Skapkrymping er noe dritt. jeg har fått sydd ut min bunad så langt det går, og strever med å holde vekten nede. Ikke lett i det hele tatt.
Klem

Janna sa...

Søt jakkekravepynt, og fin lue og pannebånd. Ja, enig med deg, får håpe vi i alle fall kan ta frem sommerlua i stedet for ullua! Du vet, i Nord-Norge har vi både sommerlongs og sommerlue... men håper været i år blir som i for, da trenger jeg ikke ta frem noen av delene - bare sommerkjolen!

Ha ei fin uke.

Sidselsidserk sa...

Jaggu er du på kjøret ja:-)) Fine luer og pannebånd, dette mønsteret er flott.