onsdag 18. mars 2015

Ferieopplevelser..

Da har jeg vært ei uke på Gran Canaria i sol og varme, og det er virkelig godt med ei slik uke på denne tida. Det er et godt klima der, og det er såå herlig å gå ut på tur i lette klær, da jeg ikke ligger pal i sola lenger..verken på stranda eller ved bassenget ;)

IMG_5651.JPG (2)

Denne gangen ble jeg faktisk matforgiftet for første gang..med feber og utrolige sterke brekninger..faktisk blodutredelser ennå i ansiktet etter disse..gulp… håper de forsvinner av seg selv…Dette ødela selvfølgelig noe av gleden ved uka, for kvalmen hang i til siste stund. Det positive; det ble en ferie uten ekstra kilo :D

IMG_5641

Vi prøvde et nytt hotell denne gangen, Altamadores. Helt greit hotell som mange kommer tilbake til, men jeg er ikke så sikker selv. Trivelig betjening, "god" mat og greie leiligheter…men det slår ikke min favoritt Gloria Palace Royal. Jeg betaler heller litt ekstra for å være der, men der var det ikke ledige plasser i forrige uke.

IMG_5644

Det er vel ikke uten grunn det heter "borte bra, men hjemme best":)

Klem fra tovepia………………..som skal nyte våren hjemme;)

5 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Trasig å bli sjuk. Vonar du snart heilt frisk igjen. Flotte bilder!
Nyt våren :-)

Klem

Janne i Fagerlia sa...

Stakkars deg, som fikk ødelagt ferien. Om du oppsøkte lege kan du vel få igjen noe på reiseforsikringen for ødelagt ferie.

Siddis back home sa...

Uff, så synd å bli syk på ferien din! Nei, dit hadde jeg ikke reist igjen… ser at dere nok hadde bedre vær enn oss sist måned… Ha en fin torsdag!

Viola sa...

Flotte bilder! Det kan være godt med en forandring iblant. Dumt du ble matforgifta. Det er evigheter siden sist jeg var i utlandet, bortsett fra Sverige.. Jeg har vel flyskrekk også, så.. :)
Klem fra meg! :)

Ruths datter sa...

Uff det ble dumt med spying og greier. Var det alt inklusivt tro. Dårlig reklame for hotellet det da. Vi tar en tur til Riu i april. Gleder meg.
Klem