torsdag 19. juni 2014

Kamillegenser..

…eller Acnegenser; kjært barn har mange navn…og denne fortjener alle:) Her likte jeg både modellen og garnet Faerytale, og den veier ca 250 gr…..lett som et fnugg, deilig som morgendugg på en solvarm dag;)

IMG_8585

Svært godt fornøyd med fargevalget også…selvfølgelig! Jeg valgte en lavendelblå farge sammen med en lys lavendel som kontrast i stedet for hvit. Jeg felte flere omganger mot slutten, for jeg ville ikke ha den riktig så vid i halsen…endte opp med 100 masker til slutt. Jeg strikket str L for jeg ville ha den litt romslig.

IMG_8597

Denne vet jeg blir en favoritt til sommerens kjølige kvelder…etter alle de solvarme dagene vi får;)…lov å drømme..

IMG_8622

Oppskrifta finner du HER, men jeg har også lagt den ut på facebook-sida Lun & Lett, der jeg linker til enkle oppskrifter jeg faller for:)

Snart ny helg, nye muligheter, kos dokker!

Klem fra tovepia………som heller vil gå i sandaler;)

11 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Herlig genser, Tove! Jeg strikker aldri noe til meg sjøl.... kanskje jeg skal gjøre et unntak?
Tøffe gummistøvler, og jeg syns synd på dere som ikke har det været vi har her. Regna i bøtter og spann i formiddag - så kom sola igjen og varmen...
Jaja - jeg skal nordover på sommerferie i år, så jeg får vel oppleve nordnorsk sommer også :)
Klem!

H. sa...

SÅ fin denne ble, og delikat farge kombo !

Klart den er perfekt til
sommersbruk !

Holder på med noe som ligner, men har smale striper....men, for tiden er jeg så i lesemodus at det går unna 2 bøker i uka !!!

God sommer :)

BrittB sa...

Den genseren ser deilig ut å ha på, flotte farger du har brukt!
Fargerik og frisk den genseren i innlegget under her, nydelige farger til deg!
Godt å ha litt å varme seg i mens vi venter på sommervarmen! :-)

Sylvia sa...

Hallo
Så fin den ble! Jeg valgte også andre farger på min, og gjorde som du, fellet av mere, så den ikke ble så vid.
Jeg strikket i strs M men kunne ha tatt S siden jeg strikker så løst. Men når jeg vasket den, ble den mindre, helt til jeg brukte den noen ganger igjen.
Nå står den som modell i butikken, men nå vil jeg nok ha den tilbake igjen, siden det regner litt......da er den perfekt!

Flott stripegenser i forrige innlegg. Og da jeg leste hvilke garn du hadde brukt........... Jeg blogget nettopp om det garnet ;) og håper på det beste, den dagen jeg skal igang med det.

Refleksjon på livsvegen sa...

Du er dyktig du!
Flotte gode plagg.
Saknar sandalane ja..

Sommarklem i regnet ;-)

Unknown sa...

Genseren ser superfin og lett ut, men jeg ser likevel antydningen til at dere har det for kaldt for deg. ;-)Vi har hatt mye godvær og jeg drar på ferie i dag. Det er første gang jeg ikke har en store trangen til å komme meg vekk. Likevel, tyrkiavarme gjør vel susen. Håper finværet kommer til Trøndelag. Klem :-)

Ruths datter sa...

Lekker med de fargene du har valgt. jeg går og sikler jeg også,men er i tvil pga av brede striper. Lir lett litt diger jeg da. Ser godt ut det garnet du.
Er på en runde i bloggland nå,men går litt i det som de sier her. Alle har koder og tall og greier, Tar en evighet.
Ønsker deg en fin helg

Strikkeheksen sa...

Hvor er den bare blevet skøn - jeg var også lige ved at vælge den mørke Lavendelblå, men gjorde en kæmpe indsats for at prøve med lidt andre farver ;-) Det er så lækker en trøje til en kølig sommeraften - tror den bliver slidt til mindste fiber ;-)

amo sin blogg sa...

Fin gensar i herlege fargar.
Den blir nok mykje brukt utover sommaren, sjeldan det er varme kveldar sjølv om det er fine dagar.
Lekre støvlar !!

Fin helg frå Anne-Mari

Lisbeth sa...

Så flotte farger :) Ser mange strikker denne genseren nå, den har blitt skikkelig populær! Den varmer nok deilig på kjølige sommerkvelder :)

Unknown sa...

Det er mange som strikker desse genserne. Høres deilige ut. Lett og luftige. Det får bli eit anna år. Likte fargekombinasjonen din. Passa godt på deg hvertfall. Har ikkje så verst ver her østpå. Det vart jo østlandssommer på meg i år også. Ja ja, ikkje mye ferie enno da men. Ha ein fin fin sommer uansett ver og føreforhold klem