mandag 3. februar 2014

Varmegrader ute, men man vet jo aldri…

Dette er den rareste vinteren på lenge; i dag er det 7 varmegrader utenfor…og vindstille, takk og lov:) …men noe smått vinterarbeid må jeg ha, og da kommer det an på hva omgivelsene "trenger" av smått og varmt;)….en svigerinne ønsket seg tøfler..mønster HER..

IMG_7059

….en svigersønn ønsket seg ei Mikkelue..den er strikket av Mor Aase merinoull/bomull, for det har han funnet ut er helt kløfritt…men det er lite spenst i garnet, er jeg redd….vanligvis strikker jeg denne av Drops Merino Extra Fine.

IMG_7156

…..og Prins I ønsket seg nye tovavotter; han får dem spraglete:) De strikker jeg alltid av Fritidsgarn.

IMG_7146

Jeg er såå glad for at vi er godt i gang med februar; uansett om vinteren kommer, så blir den kort i år…mars i sikte!!

Klem fra tovepia……….som ønsker alle ei varm og god uke;)

14 kommentarer:

KariL sa...

Så flittig du har vært. Alt som varmer kommer vel med. Vinteren har vært på samme måten her hos oss også. Glad vi slipper å måke snø. Savner det ikke. Ha god dager!

Greta Buhagen sa...

Flotte ting og praktiske alt sammen. vinteren kjem no sikkert, sjølv om det ikkje er mye som tyder på det akkurat i dag.7-8 g her også. Men no har vi fått regn eit par dager, så da er brannfaren i marka betydlig mindre.

Sidselsidserk sa...

Skikkelig produktiv du! Skulle ha laget slike tøfler jeg også til hyttebruk så takk for at du linker. Herlig med varmegrader og vinter uten snø......så langt. Nyter det så lenge det varer

Edny sine puslerier sa...

Kjempefine ting du har strikket. Merkelig dette været ja, 11 + her i dag. Dagene er lysere og jeg rekker å gå tur når jeg kommer hjem fra arbeid;)

Ruths datter sa...

Ja det var en positiv tanke.Ikke så lang vinter. Gleder meg til våren jeg også. Jeg bruker tovatøfler på hytta for der er det gulvkaldt. Kjempebra og varmt på fotan.
Klem

Birgitte sa...

Fine vinterprosjekter! Her er det også 7 grader - et nydelig turvær for meg og hunden:)

Janne i Fagerlia sa...

Du sitter tydeligvis ikke med hendene i fanget. Nydelige og nyttige ting du har produsert :)

amo sin blogg sa...

Ja, denne vinteren er spesiell, men snøen kjem nok.
Eg er redd for at så og så store mengder snø skal me få, om så det blir ut i mai ...
Artig å sjå kva du strikkar, eg også avslutta i dag tøfler og vottar til toving - fritidsgarn.... Får litt idear i denne bloggverda veit du ;)

Fin veke frå Anne-Mari

Lisbeth sa...

Rar vinter ja!! Forrige uke var det 15 kalde hos oss, snø på over 1,5 meter. Nå er det 5 varme og bare veier.... Men håndarbeid må vi ha, uansett :D

Refleksjon på livsvegen sa...

Så herlege ting du lagar!
yr.no lovar meg 10dg til med opphaldsvær!!
Wow!

klem

Barwitzki sa...

Herlige ting du har laget. Varme tofler er veldig fin.
I dag jeg fant første blomster!!!
Men på fjellet vi har snø enda.
Ha en fin uke fortsatt og klem fra Viola.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Tove!
En sånn Mikkelue hadde nok vært noe for min svigersønn også, og jeg har ganske god erfaring med å strikke med bomull og -ullgarn i så måte! Men du har rett i at det blir mindre elastisk. Til min hystrisk-redd-for-ull-mann, valgte jeg ren alpakka, og har ikke fått en eneste klage ennå! Jo, forresten, han har klagd på at den er for VARM! Hi, hi!

Ønsker deg en fin, din dag!

Klem Cathrine :-)

Restegarn i Nord sa...

Ja været er rart for tida, det skal være visst! Her Nord har vi ikke hatt nedbør på snart 6 uker, bortsett fra manda da, regn. Men nå er det kaldt og klart igjen. Og skiføret -altfor hard i terrenget til et jeg vil driste meg ut på skitur.
Heldige de tre gavemottakerne:))

Grip Dagen sa...

Hjemmelaget er BEST,flittig du er.
God fredag og riktig god helg.
Klem fra meg :)