torsdag 14. januar 2016

Heklede luer

Da har jeg hatt en periode med hekledilla...og disse ble vel for noen år siden kalt OL-lua. Det ligger flere oppskrifter ute på nett, men jeg  har brukt dette gratismønsteret fra ULLKURVEN.


Faktisk synes jeg de er mer kledelige enn strikka luer..ihvertfall til meg som ikke kler luer uten skjerm i det hele tatt:) Den grå og den sorte er heklet med Drops Lima, den hvite med ullgarnet til Stoff og Stil..og med halvstaver, blir luene gode og tette.




Egentlig har jeg andre prosjekter som burde vært ferdige, men klarer ikke la være med slike småting.. 



Jeg pleier vanligvis å skrive innleggene mine i Windows Live Writer, men jeg får ikke publisert derfra for øyeblikket....error.. De siste innleggene har jeg derfor lagt inn via blogger..er det flere som har problemer med Windows Live Writer? 

Klem fra tovepia………….som  er på luekjøret;)

fredag 1. januar 2016

Godt nytt år 2016!

Det er virkelig godt å begynne på et nytt år; bare blanke ark ligger foran..som alltid noen forsetter…og det er de samme hvert år:D ..men slik skal det vel være, det gjelder å ikke miste trua på at en dag så gjennomfører jeg en eller flere av dem:)


Det er også godt å legge ifra seg rødfargen, og heller gå for andre farger…hmm…blått igjen:) Dette har vært innimellomstrikk i jula, kommer ikke unna slike lettvinte prosjekter.



De to lyse kopptuene/klutene er strikket av Drops Paris (41 m), og det mørke blå er strikket av Tuva (57 m) Samme mønster som HER.



Klem fra tovepia…….som ønsker det nye året velkommen:)