torsdag 25. juni 2015

Jeg gir ikke helt slipp..

…på vinterstrikken....her går det i pannebånd…dobbel perlestrikk..

IMG_1640.JPG (2)

…enda et med vri i garnet Fabel..

IMG_1627.JPG (2)

…og hue med vri, en klar favoritt:) ..

IMG_5973

…men tempen har steget her på midten, så kanskje jeg bør fullføre en sommer-UFO fra i fjor….? Nyt juni videre!

Klem fra tovepia…………som sliter med å frigjøre seg fra vinterstrikken;)

søndag 14. juni 2015

Rillestrikk

Her forleden hadde vi en dag uten regn og temperaturer helt oppe i 13 grader!! Slike dager fryder et forfrossent trønderhjerte. Det har ikke vært mange dagene med tosifret gradestokk denne våren.


Dette har vært kjedelig arbeid, men jeg tror faktisk den kommer til å bli brukt. Toppen er strikket i Paris...et tungt garn, så derfor faller den godt. Skal innrømme den lå an til kluter/kopptuer underveis...


Vi er kommet halvveis i juni, og jeg må bare innrømme at det hadde vært godt med lettkledd utetemperatur, men ikke mye å gjøre med det. Tror aldri jeg har vært så sen med planting ute noen gang.


Etter bildene ble tatt, har jeg heklet rundt hals-og ermeåpningen. Jeg er nå faktisk godt i gang med å ferdigstille en UFO fra i fjor sommer, klapper meg selv på skuldra:-)

Dette er et Dropsmønster, og hvis flere liker enkle mønster, ta en titt på fb-sida Lun & Lett, der samler jeg mine favoritter;) 

Klem fra tovepia.....som venter på sommer'n..ennu:-)


torsdag 4. juni 2015

Med en vri...

Innimellom er det godt å strikke på småting som pannebånd og luer, og jeg gjorde et bomkjøp på garn her forleden, så da ble det litt om å gjøre og bli kvitt det fortest mulig. Garnet het Soft Alpakka, men var direkte ille å strikke med...altfor glatt..


Først ble det et pannebånd, men fant ut at en vridd hals også kunne passe til...deretter ble det sannelig et pannebånd til i Drops Merino Extra Fine.


...og selvfølgelig en Hue med vri til slutt:-)) Mønster HER


Jaja, været tilsier at dette fremdeles er et must om du skal bevege deg utendørs..synd, men sant..

Klem fra tovepia......som venter på sommer'n:)