onsdag 30. juli 2014

Juli går mot slutten

Vi har virkelig hatt tidenes sommer, og det har vært såå godt! Ferien har gått med til turer til og fra hytta..for jeg har blomster…mange…både her og der:)

IMG_9065

Jeg har virkelig hvilt håndleddet, så jeg har nesten ikke gjort noe håndarbeide…greit nok i varmen, men dette holder jo ikke lenge;) Jeg må jo snart begynne med julegaver også…

IMG_4944

Som nevnt i forrige innkegg, har vi hatt noen nydelige avslutninger på gode dager, og når man kan gå til sengs uten å ta inn putene ute, ja da er sommeren slik jeg liker den:)…og sannelig er det vanskelig å gå til sengs når "lyset står på"..

IMG_4950

Jeg er vel klar for august, men måneden gir meg en følelse av at høsten begynner…men jeg har tro på at den skal bli flott også. Jeg ønsker dere en god overgang til august, nyt dagene!

Klem fra tovepia………………..som håper å fange flere solnedganger;)

 

søndag 20. juli 2014

Fargerik juli :)

Ikke mye som foregår på håndarbeidsfronten er jeg redd..men har fått gjort ferdig nok en veskepung som ha vært ferdig strikket lenge. Oransje er vel en av årets farger, og det er en sprek farge, spør du mæ:)..her pyntet med mørk lilla blonde. HER kan du se de jeg har til salgs. Jeg bruker dem til nøkler, mobiltlf og ting jeg ikke vil skal havne på bunnen av veska.

IMG_8847

Sola er tilbake for fullt med varme og gode dager; denne sommeren har vært fin i juli…og slår værmeldinga til, går den inn blant de beste på lenge. Faktisk har jeg badet flere ganger i sjøen, og det er det sannelig lenge siden jeg gjorde;)

IMG_4917

Er dagene fine, blir ofte også kveldene nydelige, det liker jeg.

IMG_4932

 

Klem fra tovepia………………..som ønsker alle gode julidager videre;)

 

søndag 6. juli 2014

Makeover sommertopp

Denne toppen hadde opprinnelig korte ermer…og var i tillegg alt for kort for meg…..nå…av ukjent grunn..

IMG_8760

Bestemte meg for å ta av ermene og bruke garnet til å forlenge toppen….heklet garn-økonomisk med stavbuer.

IMG_8761

Vet ikke om den blir mer brukt som vest enn som topp, men da har jeg gjort et forsøk:)…synes også den er i trangeste laget..nå….av ukjent grunn…

IMG_8733

Uansett, temperaturen i midt-norge tilsier minst mulig tekstiler, vi har hatt flere varme og gode dager sammenhengende:)

Klem fra tovepia……………..som holder seg på grunt vann;)

torsdag 3. juli 2014

Veskepunger..og strikkestopp

I likhet med flere strikkende, har jeg pådratt meg seneskjedebetennelse med en stoor senekul på venstre håndledd…og jeg innser at jeg må ta en pause, for leddet er ikke godt..men jeg må jo finne en løsning på hvordan jeg skal kunne holde på med håndarbeide uten altfor mye belastning…..

IMG_8728

….jeg har funnet noen veskepunger som ikke var ferdiggjort, så de ble nå pyntet og isatt glidelås;) Kanskje må jeg bli mer venn med symaskina mi?…den er ihvertfall overhalt og "fit for fight":) Flere veskepunger til salgs HER.

IMG_4815.JPG (2)

Skjønner ikke helt hvordan jeg skal kunne sitte uten strikke-eller hekletøyet, så jeg får prøve meg fram sakte men sikkert..

IMG_8729

Måtte jo bare kjøpe garn her forleden allikevel…ååå, gjett om jeg har lyst til å sette i gang:)

Klem fra tovepia………………..som ønsker alle gode julidager:)