tirsdag 15. oktober 2013

Prøver meg bare med BlogPress fra iPad


Dette er bare en prøve, hadde jo vært greit å kunne blogge fra iPad'n:))

Måtte slenge med noen bilder for syns skyld:)) Her ligger snøen like rundt hjørnet, så boden står åpen, klar for å skifte innhold; snøskuffa må ut, og plantekrukker inn..



Klem fra tovepia.................som er spent på dette;)

- Posted using BlogPress from my iPad

fredag 11. oktober 2013

Gloria Palace Royal, Gran Canaria

Da har jeg hatt en uke her for tredje gang, og jeg drar nok tilbake til våren igjen:) Hotellet er så fint og hyggelig og pent, så jeg blir redd for å prøve andre hoteller av redsel for å bli skuffet. Vi hadde kun dager med sol og temperaturer over 25 grader, så det ble en skikkelig "sydenferie".

IMG_3823.JPG (2)

Vi har også denne gangen hatt all inclusive, noe som jeg synes er helt flott der, for alternativet er diverse strand-restauranter…som helt sikkert er kjempefine, men vi liker å spise "hjemme":) …og her skal jeg ikke ta opp politiske spørsmål, for da blir det lett en EU-debatt også..

IMG_3862.JPG (2)

Det verste med all inclusive er at det har en tendens til å bli dessertlignende saker til både frokost, lunsj og middag…men satser på at "easy come, easy go" gjelder for de ekstra kiloene det måtte medføre…hm..men når det er sagt, vi var ute på tur hver eneste dag! Økonomisk sett lønner det seg, for du får ikke all mat og drikke for 1800 kr pr pers ei uke dersom du skal ut å spise og drikke….og maten på hotellet er velsmakende og variert…og jeg unner Handy å få maten servert ei uke :))…men en uke holder på et slikt sted, skulle jeg vært lenge borte, hadde jeg valgt en leilighet;)

IMG_3875

Det eneste jeg har å utsette på hotellet, er deres Wifi..den fungerer godt i hovedbygget, men der vi bodde (i block 1) fungerte det dårlig…og det skuffet en nett-avhengig som meg;)..men hørte at det fungerte bedre i rom nærmere hovedbygget.

IMG_3844.JPG (2)

Hotellet har utsikt over Amadorestranda, og det er gangvei til Puerto Rico..for de som måtte ønske seg en tur dit. Du finner mer info HER.

Da satser jeg på at jeg er klar for videre høstdager…og kommende frost, meeen usikker:)

P.S. bildene tatt med min Iphone 4s, så ikke maks kvalitet.

Klem fra tovepia……………………som trives i varmere farvann;)

tirsdag 1. oktober 2013

Naust-teppe

Dette teppet har ligget som UFO (UnFinishedObject) i 2 år, så ikke rart de gikk tom for en av fargene…og når jeg attpå til heklet uten mål og mening, så måtte jeg bare finne en slags løsning på kobling av ruter til slutt.

3-IMGP7209

Jeg ble allikevel rimelig fornøyd med resultatet, men det kan skyldes fargene;) Det er heklet av garnet Falk på pinne 3.5, og jeg vet at neste gang jeg hekler et flerfarget teppe, så skal jeg tegne et slags mønster på forhånd, dermed basta!!

1-IMGP7206

Dette blir det andre naust-teppet, og du skal se det blir et til:) Det første ser du HER.

2-IMGP7214

Da er vi faktisk i gang med oktober måned, og her er mitt oktoberdikt fra i fjor:)

Klem fra tovepia…………………..som ønsker alle gode oktoberdager;)