mandag 23. september 2013

Gammeldagse grytekluter 2.kap.

Jeg blogger lite, men har ikke forandret meg så mye siden sist…bare MÅ lage flere av samme mal når jeg først er i gang;)

2-IMGP7200

Denne gang hadde jeg i tillegg litt julestemning i hodet....hmf…så det ble et par røde også:)

1-IMGP7199

Oppskriften finner du HER , eller du kan gå inn på fb-sida Lun&lett hvor du finner denne blant mange andre herlige oppskrifter;)

4-IMGP7205

Høsten er godt i gang her med skarp luft, regn og lavere temperaturer, så det er vel bare å belage seg på en vinter…liker ikke! Linker til mitt septemberdikt:)

Enn så lenge…

Klem fra tovepia…..som ønsker alle gode høstdager;)

tirsdag 3. september 2013

Gammeldagse grytekluter

Da har jeg sannelig fått ferdig noe håndarbeide igjen…sannelig ikke mye å skryte av for tida:) Jeg fant oppskrift på disse gammeldagse gryteklutene, og falt for dem.

4-IMGP7124

De er strikket med bare rettmasker, enkelt og greit, og i og med at de er doble, så fungerer de faktisk også…ikke alle grytekluter som gjør det;) Jeg la opp 45 masker p 4, og brukte Gjesdal Bomullsport som er et stødig garn.

5-IMGP7136 

Jeg er ferdig med et par i lyseblått og hvitt, og har begynt på et i mellomblått og hvitt…..blått er flott:)

3-IMGP7123

Oppskrift finner dere hvis dere besøker Facebooksida "Lun&Lett", der samler jeg alle flotte og enkle oppskrifter jeg kommer over….eller dere kan gå rett HIT.

Når jeg først er her inne, så må jeg komme med en etterlysning; jeg prøver å fullføre et hekleteppe, men garnfargen er utgått. Er det noen som sitter med Falk nr 5764 (marineblått)?? Har forhørt meg både hos fabrikk og butikker, så dette er siste sjansen jeg har.

IMG_5472

Håper alle har gode dager og nyter høsten som er godt i gang.

Klem fra tovepia……………………som er i septembermodus;)